There are no ads, please add some


Sana gooit cornervlag in publiek na afsteken vuurwerk (Incl video)

tobias_sana

Tobias Sana speelt momenteel bij Malmo FF en zorgde voor nogal wat ophef tijdens de wedstrijd tegen zijn oude werkgever IFK Goteborg. Sana liep zich in de tachtigste minuut warm langs de zijlijn bij een 0-0 stand. De oud-Ajacied kreeg vervolgens zwaar vuurwerk in zijn richting gegooid en reageerde hier direct op. Sana pakte een cornervlag en gooide die als een raket het publiek in. 

Hierop besloot de scheidsrechter de wedstrijd gelijk te staken en bleek dat Sana een verwonding aan zijn scheenbeen heeft en last heeft van oorsuizingen. Technisch directeur Niclas Carinen van Malmo FF begrijpt de reactie van Sana maar praat het zeker niet goed. ‘Ik heb met Tobias gesproken en hij weet ook dat dit niet goed is maar ik kan mij de reactie wel voorstellen want je schrikt enorm’. IFK Goteborg heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en het is afwachten hoe het onderzoek verder verloopt. In de video begint de actie na 30 seconden.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

37 reacties

  1. De seijs

   Ja het hoort niet maar kan het wel een keer begrijpen. Je schrik je toch dood af en toe van dat vuurwerk.

 1. In memory of J.C.

  Toppie? Beste actie? Lekker bezig? Het is een volkomen gestoorde actie. Iemand kan een oog kwijt raken of nog erger. Het gooit de vlag als een speer in het publiek. Dit is gewoon kans op ernstige mishandeling. Eigenlijk niet meer op een voetbalveld toelaten.

  1. Rvdt020

   Ach ach ach, je maakt het wel erg overdreven, die vlag gaat niet met 120 Km/u het publiek in hoor.

   1. rickert

    120 km/u of niet… zo’n cornervlag is gecentreerd in een punt, waarbij de druk dus verdeeld is over een klein oppervlakte.. als dit iemand raakt, kan je diegene gewoon doodgooien… als je verafschuwt dat er vuurwerk wordt gegooid, dan kan dit ook niet, zo simpel is het.

  2. Geroldkohlen

   nou ik vind het pas bezopen dat je vuurwerk naar je kop geslingerd krijgt, sana is degene die toch gewond is geraakt en oorsuizingen nu heeft! dat zij pas de idioten! beterschap gewenst voor Sana.

  3. Remco425

   Was ook mijn eerste reactie toen ik het gisteren zag, nu vind ik het nog steeds niet kunnen, maar begrijp het wel. Wat hij heeft gedaan is inderdaad levensgevaarlijk en als hij degene heeft geraakt die vuurwerk heeft gegooid, is het z’n verdiende loon, want ook vuurwerk gooien is levensgevaarlijk, alleen van hun kant af lekker anoniem, terwijl Sana de hele wereld overgaat. Feit blijft dat hij net zo makkelijk een onschuldig persoon kan hebben geraakt en hij ook nog eens een voorbeeldfunctie heeft. Daarom inderdaad een belachelijke actie, maar ik begrijp het wel. De straf die jij graag ziet ga ik een heel eind in mee, maar wat me tegen staat, dan hebben die vuurwerkgooiers nog wat ze willen ook.

 2. Charka53

  Da’s pas optreden !!! alles wat op het veld wordt gegooid gewoon terug gooien dan wordt een slechte pot voetbal toch nog amusant.

 3. In memory of J.C.

  Ach, ook hier leer je weer wat mensen beter kennen. Je zal in het vak staan en er niets mee te maken hebben, mag je speer happen. Lekker eigen rechter spelen.

  1. Velibor

   Ja oké das waar maar laat jij je op straat vuurwerk naar je kop gooien!? Ja ligt er zeker aan hoe groot ie is haha? Dacht altijd al een beetje dat die Sana wat van Cantona weg had,zou best kunnen dat hij stiekum de papa is?

  2. Ajax1958

   Ik bedoel meer gaan we alle misstappen van alle ex Ajaxcieden ook al onder een vergrootglas leggen hier? Dan staat de hele app met topics over deze zaken, denk niet dat we daarop zitten te wachten, we hebben onze handen al vol aan de huidige selectie.

   1. In memory of J.C.

    Klopt want je moest eens weten wat Jantje van den Berg van de voormalige Ajax C3 (nu DWS C2) heeft geflikt. Echt niet normaal wat die heeft uitgehaald. Dat wil je niet weten.

    1. De seijs

     Jezus wat een nieuws hier. Hoe verzin je het. Jij hebt echt een grote duim. Op dit soort kommetaar zit ik echt te wachten. Pfffffffffffffffffffff

   2. Remco425

    Lees het dan gewoon niet en sla het over. Je bent niet verplicht ieder artikel te lezen en overal commentaar op te leveren. Aan de hoeveelheid reacties hier te zien zijn er genoeg mensen die het wel interessant vinden.

 4. vanzanten

  Ik geef hem groot gelijk. Ik heb ook door een idioot oorsuizingen gekregen en die kunnen je leven tot een hel maken. Ik zit er nu werkloos door thuis. Ik hoop dat Tobias er geen blijvende klachten aan overhoudt.

  1. In memory of J.C.

   Een cornervlag in je oog is ook niet prettig, vooral niet als het je buurman was die het vuurwerk gooide.

Reageren is niet mogelijk.