El Ghazi kampt met liesklachten en mist mogelijk thuisduel met FC Twente

0417ajax-utrecht_elghazi_li

Het is nog zeer de vraag of Frank de Boer aankomende zondag tegen FC Twente kan beschikken over Anwar El Ghazi. De buitenspeler kampt met liesklachten en liet dinsdag de groepstraining schieten en trainde individueel. Mocht El Ghazi niet tijdig fit zijn dan krijgt waarschijnlijk Lasse Schöne de voorkeur als buitenspeler terwijl ook de meetrainende Vaclav Cerny een optie kan zijn.

Bron: Ajax.nl

Related posts

36 Comments

 1. De seijs

  Ja dat zou jammer zijn. Maar we hebben er nog wel een paar goeie. Mijn benieuwen wij de boer daar neer gaat zetten zondag. Als we maar winnen.

  1. antonajax

   Nee niet jammer. Cerney erin idd.
   Volgens mij is hij gewoon in onderhandeling met Inter

   1. rickert

    altijd als ze van plan zijn weg te gaan, hebben ze ineens lichte blessures..dus het zou kunnen kloppen.. Schone erin en Cerny kan dan altijd nog komen!

 2. antonajax

  Nee niet jammer. Cerney erin idd.
  Volgens mij is hij gewoon in onderhandeling met Inter

 3. ajaxhoger

  Mis je niks aan , Cherny is veel beter , sneller en kan een manneke voorbij komen .

 4. Geroldkohlen

  kan me niet heel veel schelen wie er nu staat, gewoon winnen van Twente al is het maar weer door een pengel, dat is prio nummer 1!

 5. Dagrump

  Is vervelend voor hem maar misschien wel even goed hem wat rust ?. Cerny of Schöne ipv El Ghazi !

 6. Dagrump

  Momenteel heeft El Ghazi een grote vorm Dip! Als je kijkt naar het begin van het seizoen !

 7. paulvos

  Mag hij nu al niet meer meedoen van Inter, zijn snel gegaan die onderhandelingen??

 8. ELJAX

  Wat n negatieve reacties allemaal over el ghazi zeg! Gewoon de beste rv die Ajax heeft nu! Ok, hij zit nu ff in n dip, maar kan goede voorzetten geven en belangrijke mooie doelpunten maken! Is als rv echt beter als Klasse Schöne! Meer diepgang en snelheid! Ophouden met haten

  1. Rene1964

   Veel potentie, maar net als zoveel jongere spelers gewoon in een vormdip. Is vrij normaal. Daarom heb je ook een goede bank nodig. Komt goed!

 9. woody79

  eerst was iedereen vol van lasse. maar mogen we hem ook langzaam afschrijven? hij wordt steeds minder zichtbaar. ik wil serero zien tegen twente

  1. Indojood

   Alle creativiteit gaat kapot in FdB’s systeem. Schöne moet je vrijheid geven en niet op rechts posteren.

 10. In memory of J.C.

  Maar ja beste Indojood, naar jou en mij luisteren ze niet want wij hebben geen verstand van voetbal. Dat is je door de meester verteld. Dat mag je niet vergeten. Dat ik ook Schone op het middenveld zou zetten met een vrije rol is natuurlijk volkomen gestoord. Ook dat de spelers meer van positie moeten wisselen en elkaars taak moeten overnemen waar nodig, getuigt niet van enig voetbal inzicht. Creativiteit en plezier in het voetbal is niet meer van deze tijd.

 11. EugAjax

  Nou memory JC en indojood jullie hebben er behoorlijk verstand van. Mocht Ajax toch De Boer kwijtraken. Moeten jullie op de bank. Dan word het smullen qua voetbal. Daar ben Ik van overtuigd. En Ik meen het ook nog??. Schone zou zeker beter op middenveld kunnen. Aan de andere kant ipv wie? Wsl Bazoer even uit de wind houden? Cerny dan op rechts. 1 kleine kanttekening. Het is nog ver af van creativiteit en nivo wat Ajax zou moeten nastreven, maar volgens mij speelt het middenveld inmiddels met veel meer positie wisselingen.

  1. Indojood

   Van een aantal mensen hier op deze site is best een aardige technische staf te maken. Plan Cruijff 100% uitvoeren en de lef hebben de directie de toegang tot de kleedkamer te ontzeggen i.p.v. hun hielen te likken. Heb je die documentaire “L’Ultim Partit” gezien? Daar legt de meester het nog een keer uit.

   1. BobbyHaarms

    Alles wat de meester zei was leerzaam Indojood. Het is en blijft voor mij nog steeds onbegrijpelijk dat het hele plan Cruijff bij Ajax op zo’n misselijkmakende manier aan de kant is geschoven, al blijven de heren beweren dat het de leidraad blijft. Ook doet het nog steeds pijn dat een vakman als Jonk niet meer bij Ajax rondloopt, en helemaal nu Johan er niet meer is. Daarmee is de man die het plan perfect had kunnen uitvoeren ook verdwenen en dat doet pijn..

    1. Indojood

     Als wij het voor het zeggen hadden, had Ajax allang weer zijn gezicht terug, Bobby 😉

  2. In memory of J.C.

   Eug, met positiewisselingen bedoel ik de spelers die echt volledig wisselen. Nu zie je Klaassen wel eens wat meer naar links of wat meer naar rechts trekken. De wisselingen moeten zo zijn dat de tegenstander constant aan het denken is van; moet ik hem volgen of pakt een mede speler hem op. Alleen al dat nadenken bij een tegenstander geeft je een voorsprong. Verder moet niet iedereen blind naar voren maar als bijvoorbeeld Veltman mee naar voren gaat moet hij er van uit kunnen gaan dat een middenvelder zijn plek gaat waarnemen. Ik wil bijvoorbeeld Younes opeens een tijdje op rechts zien waardoor de tegenstander opeens een andere aanvaller voor zijn neus heeft. Kortom, sprankelend, fris en aanvallend voetbal.

 12. EugAjax

  Amen, en nu met dit spel naar 6 punten en veel goals, zondag ben Ik er weer bij laten we toch nog 1 keer achter het elftal gaan staan.

  1. In memory of J.C.

   Zit zelf in het buitenland, ook niet verkeerd hoor. Zal het in flarden moeten volgen.

Comments are closed.