De Graafschap-supporters ruiken geld en bieden kaart aan op Marktplaats

graafschap-ajax

Ajax speelt aankomende zondag de thuiswedstrijd tegen FC Twente en bij winst kan de ploeg van Frank de Boer een week later kampioen worden als het op bezoek gaat bij De Graafschap. In Doetinchem was dit duel al snel uitverkocht maar toch verschijnen er nu kaarten op Marktplaats tegen woekerprijzen, en daar zijn de superboeren niet blij mee.

Directeur commercie en marketing Martine Zuil van De Graafschap laat op Twitter weten dat de club hier hard tegen gaat optreden. ‘Beste mensen, doe dit nou niet! Het is verboden! De kaart wordt geblokkeerd en zowel de koper als verkoper heeft een probleem.¬†Een echte Superboer verkoopt zijn kaart niet. En al zeker niet aan een Ajacied’, zo laat Zuil weten. Inmiddels bieden supporters hun kaart aan op de veilingsite en bedragen van 150 euro zijn geen uitzondering.

Bron: Twitter

Related posts

25 Comments

  1. jood84

   er staat voor hun dan waarschijnlijk niets meer op het spel.. En Ajax kan kampioen worden dan.. Dus ik vind het prima.

  2. De seijs

   Ja het blijven boeren. Die zien overal geld in. En dan “zeker niet voor ajax” wat een kneuzen.

   1. rickert

    zo raar is die zin niet… hoe zou jij het vinden als je ineens tussen de fans zit van een andere club, omdat de ‘fans’ besloten het kaartje te verkopen… als deze wedstrijd tegen PSV was geweest, hadden ze gezegd.. en zeker niet aan een PSV’er.

    1. Oosterse Ajacied

     Nee tegen PSV hadden ze dat niet zo gezegd. Mijn buurgemeente Doetinchem is behoorlijk anti Ajax en er zitten veel PSV supporters.

  3. antonajax

   Ach het gebeurt toch overal.. Paar weken geleden zelfs met een trouwjurk van de zeeman

   1. HURBIE

    Slim toch van die boeren
    Dat wij Amsterdammers nou zo dom zijn om erin te trappen

 1. woody79

  ze moeten zelf toch ook nog ergens om spelen. laat je je ploeg toch niet zitten om een paar knaken te verdienen?

  1. ajaxhoger

   Juist dat zal al moeilijk genoeg worden denk ik , ze rekenen hun rijk . ik moet het eerst nog eens zien .

 2. Slingertje.

  Laat je niet uitkleden door die Superboeren want je komt het stadion waarschijnlijk niet in maar bent dan wel je eurootjes kwijt en die kan je beter besteden aan een kouwe kletser als Ajax kampioen is.

 3. BobbyHaarms

  Ze kunnen ook gewoon een Ajaxshirt kopen en onze club aanmoedigen die boeren. Geld maakt niet gelukkig, maar een Ajaxshirt om je schouders is onbetaalbaar.

 4. Velibor

  Je moet niet zo dom lullen man ,ik kom uit die buurgemeente van jou,ik ken geen 1 PSV’er hier dus weet niet waar je die lulkoek vandaan hebt,wel Feijenoorders maar ja das van oudsher net als Ajacieden hier,hoop dat Ajax wint en de graafschap erin blijft ,oosterse Ajacied ….

Comments are closed.