There are no ads, please add some


‘Christian Heidel wil als nieuwe directeur van Schalke af van Huntelaar’

0606huntelaar

Het lijkt er op dat de laatste dagen bij Schalke 04 voor Klaas-Jan Huntelaar geteld zijn. De nieuwe directeur Christian Heidel volgt per 1 juni Horst Heldt op en wil Klaas-Jan, die nog een contract heeft tot medio 2017, laten gaan.

Boulevardkrant BILD meldt dat de bezem bij Schalke 04 er goed doorheen zal gaan. Zo wil de 52-jarige Heidel de selectie een nieuw gezicht wil geven door ook Donis Avdijaj, Sidney Sam, Kaan Ayhan, Franco Di Santo en Roman Neustädter te laten vertrekken. Eerder meldde BILD al dat Klaas-Jan de eventuele terugkeer naar Amsterdam zou gebruiken om een nieuw contract bij Schalke 04 te krijgen maar als de vernieuwingsplannen van Schalke doorgaan, zal hij toch naar een andere werkgever moeten uitzien.


Gerelateerde posts

44 reacties

    1. Remco425

     Hoe weet je wat hij wilt ontvangen? Dat is een aanname. Maar als hij het serieus overweegt, weet hij dat hij flink moet inleveren. Dat vindt hij dan blijkbaar prima. Hij heeft ze natuurlijk ook al genoeg verdiend.

    2. Geroldkohlen

     rickert we hoeven tenminste geen transfersom aan hem uit te geven ,dus er zijn dan mogelijkheden zat om Hunter weer in ons rood wit te laten spelen!

  1. De seijs

   Ik heb nog nergens gelezen dat Klaas een geldwolf is. Volgens mij is hij een echte ajacied die nog graag voor ajax wil uitkomen. En nog redelijk in topvorm is. Dus misschien zijn er wat mensen hier wat te voorbarig. Dat Klaas jan alleen nog maar op geld uit is. Laten we eerst maar eens afwachten voordat we hier wat roepen.

   1. In memory of J.C.

    Omdat hij nog redelijk in topvorm is wil Schalke van hem af. Maar dat is logisch.

    1. De seijs

     Misschien is zijn salaris daar te hoog. En moeten ze inkrimpen. Er zijn nog meer groot verdieners een stuk of 5 die moeten vertrekken. Ja dan is het logisch hè .

     1. In memory of J.C.

      Een spits in redelijke topvorm laat je niet gaan. Dat salaris krijg je dik terug. DAT is logisch.

     2. De seijs

      zJa maar als deze man geen verstand van voetbal heeft dan doet hij rare dingen DAS logisch hè

     3. rickert

      Als hij graag zn salaris inlevert, dan zou dat bij schalke geen probleem moeten zijn en kon hij blijven.. want hij wil wel verlengen?

     4. De seijs

      Klaas is een ajacied e n overweegt een terug keer . Als hij dan salaris in moet leveren dan gaat hij toch naar zijn jeugdliefde. Hij is volgens mij geen geldwolf. Dus is de keuze snel gemaakt. Maar…… klaas heeft het laatste woord. Dus wachten we maar af.

     5. Remco425

      Huntelaar kan het niet alleen doen. Het hele elftal hangt als los zand aan elkaar en velen verdienen een godsvermogen. Als dan successen uitblijven zijn salarissen van 5M niet meer op te brengen. Zeker niet voor een middelmatige club als Schalke. Als je dan 6 van dat soort spelers weg kan doen scheelt dat gigantisch op de begroting. Die salarissen verdiend Schalke niet zomaar even terug.

 1. Amoebe

  Zal dit gerucht dan toch een kern van waarheid hebben?

  Ik zie het komend seizoen meteen helemaal zitten!

  Als je in Duitsland zou hebt kunnen presteren dan is de eredivisie zeer goed te doen.

 2. FdB=Ajax

  Ik ben van nature een optimist, maar dit gaat niet gebeuren denk ik… Zelfs vdVaart (die waarschijnlijk het niveau van Ajax niet eens meer aankon) zei dat hij de optie open hield, maar dat doen ze alleen maar omdat ze niks uit willen sluiten. Ondertussen wachten ze op OF een leuke middenmoter in een mooie competitie, OF op een lucratieve deal in een kutcompetitie. Op de derde plaats komt Ajax pas…

  1. Charka53

   Dat denk ik ook woody79 hij zal niet anders dan de andere ( sterren) zijn ,ze roepen van alles maar als er zakken euro’s te halen zijn zitten ze zo in de woestijn.

 3. woody79

  off topic. ligt t nou aan mijn of loopt de app nou zo slecht. ik krijg geen push not. bij nieuw bericht terwijl de instelling wel aan staat. als ik iets terug wil kijken dan krijg ik eerst het bericht van daarvoor. heb m al opnieuw gedownload

 4. Hika77

  Huntelaar is van een niveau voor een goede Engelse middenmoter met dito salaris. Ik zal hem echter met open armen ontvangen! ??

    1. Velibor

     Ja als dat leicester city goochem is dan hebben ze voorin een fijn koppeltje lopen volgend seizoen en voor weinig!

 5. antonajax

  Hengel uitgooien en binnen halen. Je hoeft geen transfersom te betalen(10milj)
  Geef hem 3 jaar contract a 3 milj per jaar. Lijkt me netjes toch

 6. Ramon1

  Denk als we kampioen zijn er duidelijkheid komt want als die zelf wil komen wil die waarschijnlijk champions league spelen

 7. Rene1964

  Vraag me eerlijk gezegd af of hij nog goed genoeg is voor ons Ajax?! Vd Vaart was voor mij een grote NEE, Sneijder een twijfelgeval en Huntelaar, tja … ik weet het niet. Denk sowieso niet dat ie komt.

  1. BobbyHaarms

   Een vd Vaart was ondanks zijn vroegere klasse idd een grote NEE. Maar een Sneijder en ik denk zeker ook een Huntelaar is andere koek. Als Overmars z’n bonus nou ff inlevert kan je daarvan het salaris voor deze helden betalen 🙂

   1. Indojood

    Als ex-spelers zo graag willen terugkomen dan hebben ze het maximale salaris wat Ajax betaalt, maar te accepteren. Iemand een veelvoud daarvan betalen geeft alleen maar scheve gezichten. Dat maximale salaris mag overigens wel omhoog, is nu € 1 miljoen bruto geloof ik.

     1. BobbyHaarms

      Ik meen max 1.2 miljoen per jaar. Nou ik doe het voor de helft, die bedragen van tegenwoordig gaan helemaal nergens meer over.

 8. Ajax1958

  Salarisplafond verhogen en verder aantrekkelijk maken door bonussen afhankelijk van de prestaties in beker, competitie en ( eventueel ) CL.

  1. In memory of J.C.

   Salarisplafond gelijk houden en alleen de bonussen waarbij de bonus hoger wordt als er vaker gescoord wordt.

   1. Remco425

    Dan zal de beste speler die afhankelijk is van de rest van een middelmatig team ook niet blijven. Het salarisplafond moet ook omhoog, juist om die beste spelers langer te houden.

Reageren is niet mogelijk.