Blom fluit Ajax – FC Twente

0916blom

Kevin Blom is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en FC Twente. Blom zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Langkamp en Van Zuilen. Vierde official is Mulder. Ajax – FC Twente begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

35 Comments

    1. De Ajacied

      Allen in de Kuip doet blom dat, nooit in de Arena,
      Maar gewoon winnen dat is wat ze moeten doen en het liefst met 6-0 of zo ?
      ❌❌❌

      1. Charka53

        We moeten zo zitten zeuren over de scheids die doe gewoon zijn ding en neemt een beslissing die voor ons wel eens goed of niet goed fluit , het ligt gewoon aan die 11 man op het veld of we kampioen worden of niet als zij er voor de volle 100% in vliegen zit het wel goed maar wat ze de laatste tijd laten zien wordt het billen knijpen en kan het zomaar fout aflopen ,dus laat de scheids met rust.

          1. Geroldkohlen

            vanzanten volgens mij lees jij dan niet goed, want ik zie toch echt komma’s en punten! maar er moet niet zo moeilijk gedaan worden over dat soort dingen, je begrijpt het toch?

    2. De seijs

      Als we maar winnen maakt niet uit hoe. Penalty of 3 zou mooi zijn voor ajax. 3-0 .3 x Milik.

  1. ajaxpers

    Een zware pot maar met voldoende felheid gaan we het redden. Sereo niet vergeten, zwaar ondergewaardeerd!

    1. f-side64

      nx zwaars aan 4-1 omdat het bij fc tukker van 1 man moet komen oftewel heeft ziyech zijn dag niet dan is appeltje eitje

  2. lezerG

    Nou eerst maar eens gewoon winnen van Twente. Dat zal nog niet meevallen. Zorgen dat PSV qua doelsaldo niet verder inloopt en het dan in de laatste ronde afmaken.

  3. Geroldkohlen

    winnen is het aller belangrijkste nu, kan me helemaal niks schelen hoe! die schaal moet hoe dan ook binnen gehengeld worden!

  4. In memory of J.C.

    Ja hoor daar gaan we weer. Als we maar winnen, maakt niet uit hoe. Heerlijk lekker voetbal, inspiratieloos en zonder lef en dan joepie 2-1 gewonnen en straks joepie iedereen toejuichen. Dat hoor ik nu al maanden.

    1. Kuijff

      In dit stadium van het seizoen en zo dicht bij een titel ga ik voor de punten, met wat voor een voetbal dan ook.

      Volgend seizoen maar weer voor mooi voetbal gaan, als titelverdediger.

    2. Geroldkohlen

      het einde van het seizoen nadert dan ga je niet meer lopen zeiken over het voetbal, maar dan kijk je naar het resultaat! het is al het hele seizoen niet geweldig het is ook vaak niet om aan te zien vooral Europees, dat is iets wat volgend seizoen veeeel beter moet, nu zal het 2 wedstrijden van te voren echt niet in een keer hoogstaand voetbal zijn, winst is in deze fase het belangrijkste!

      1. In memory of J.C.

        Het is voor Ajax dan inmiddels al twee seizoenen vanaf wedstrijd één dat het einde nadert. Toen niet goe, nu niet goed. Toen niet tevreden, nu niet tevreden.

Comments are closed.