There are no ads, please add some


Ajax neemt afscheid van spits Hendriks

10255vitesse-ajax_hendriks

Sam Hendriks mag Ajax na dit seizoen verlaten. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2017, maar een doorbraak in de hoofdmacht zit er niet in. Zaakwaarnemer Robert Postma laat tegenover VI weten dat men komende maand gaat beslissen waar de toekomst van Hendriks zal liggen nadat er meerdere clubs interesse hebben getoond. Hendriks kwam deze jaargang tot 27 wedstrijden (dertien doelpunten) in Jong Ajax en maakte tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse zijn debuut in het eerste elftal.

Bron: VI


Gerelateerde posts

51 reacties

   1. De Ajacied

    Ja waarom denk ik en vele met mij,
    Zijn gemiddelde is zéér zeker niet slecht.
    Ben dan altijd wel weer bang dat zo’n jonge ergens anders helemaal opbloeit en de Sterre van de hemel gaat spelen, en dan Ajax wederom spijt heeft.
    Ik zou hem dan 1 jaar verhuren aan PEC of NEC zodat je kunt kijken of ze doorgroeien,
    Sam heel veel succes
    ❌❌❌

     1. f-side64

      ik begrijp dit echt niet hebben ze 1 of 2 spitsen gaan ze allerlei namen noemen waarom huntelaar Haller en Jansen waarom toch

  1. antonajax

   Huh? Vind het echt een spits met potentie! Of ligt dat aan mij? Zie m liever dan zivkovic

 1. Iceman

  Ja zeker jammer succes verder, laat hij maar naar buiten land gaan of niet Utrecht of Fey****ooord verleden tijd anders hebben wij last van hem straks??

 2. Geroldkohlen

  hij moet gewoon lekker gaan voetballen bij PEC of Willem 2 , ik wens hem veel succes.

 3. lezerG

  Je zal spits in de jeugd zijn bij Ajax… Altijd gezeik, nooit goed genoeg, Van Basten was beter, Cruijff ook, ‘wennen aan het systeem’ tot je er gek van wordt, als je er geen 34 maakt praat men over omhooggevallen tijdelijke helden als Haller en Janssen, of je moet voor straf portier zijn. Hm.

  1. Geroldkohlen

   en vergeet bergkamp en kluivert niet, maar dat is denk ik ook een bepaalde druk waarmee je hebt te dealen ,wanneer je in de jeugd in de spits speelt bij ons aller ajax. ik hoop wel echt dat er weer eens een keer een goede spits doorbreekt in ons eerste.

 4. Dagrump

  Een jaartje verhuren en dan opnieuw bekijken! Toch? Ik dacht dat hij op de deur klopte van het eerste

 5. PvL020

  Helaas, maar ga er wel vanuit dat ze het bij Ajax wel goed zien. Tenslotte als Huntelaar kont kan hij beter weg gaan ja

 6. In memory of J.C.

  Gek he, daar twijfel ik nu juist heel erg aan …. dat ze het bij Ajax goed zien. Die twijfel neigt steeds meer naar de zekerheid dat ze het steeds vaker niet goed zien. Zoals bijvoorbeeld de A2 opheffen.

 7. woody79

  vind hem vergelijkbaar met Dijks (ook qua voorkomen) had hem eerst eens paar wedstrijden mee laten doen! of komt t omdat t verkapte marokkaan is?

  1. woody79

   kutventje die heel goed kan kappen en draaien 🙂 even doorgaan op het dolle dries verhaal

 8. Rene1964

  Zeker geen slechte voetballer, maar komt toch echt tekort voor (internationaal) topvoetbal. Volgens mij is hij ook niet zo groot (lang), wat ook een handicap is voor een spits.

  1. ajaxhoger

   Is messi en janssen wel lang dan , ze leggen ze er anders wel in , wel andere clubs , het zegt niks als je kleiner bent , dan heb je andere kwaliteiten die je uit kan buiten , misschien zegt het wel meer over de andere spelers als over de spits zelf .

 9. KBouter

  Klopt, komt te kort voor wat AJax nastreeft, daarbij hebben we Ziv nog en Dolberg die bij de selectie gaat komen. Tel daarbij op dat Ajax opzoek ik voor nog een spits die kan concurreren met Milik.

  1. BobbyHaarms

   Momenteel komen er heel wat spelers te kort voor het niveau wat Ajax nastreeft. De meesten zitten bij het eerste.

   1. woody79

    de spelers wat ajax nodig heeft spelen in de grote competities, maar hebben bij ons gespeeld.

    1. woody79

     als je ze nu terug zou kunnen kopen en een salaris zou geven wat jij en ik verdienen dan worden we 3x op rij CL winnaar

     1. woody79

      indien je geïnteresseerd bent. sil, maxwell, alderweireld, vertonghen,tete. eriksen, klaassen, sneijder. ibra, suarez en HENDRIKS

Reageren is niet mogelijk.