Bild: ‘Huntelaar gebruikt Ajax als drukmiddel voor contractverlenging’

huntelaar_afca

Klaas-Jan Huntelaar wordt gelinkt aan een transfer naar Ajax (zie bericht). Volgens een clausule in zijn contract zou hij transfervrij naar Amsterdam kunnen verkassen. Huntelaar zelf zou ook niet onwelwillend overstaan tegen een transfernaar Ajax. Volgens het Duitse Bild ‘gebruikt’ de spits de belangstelling van Ajax echter alleen maar als drukmiddel om zijn wensen bij zijn huidige club Schalke te vervullen.

Volgens Bild wil Huntelaar met het ‘Ajax-statement’ laten weten aan zijn huidige club dat hij zomaar voor niets weg kan uit Gelsenkirchen. Wat hij echter, volgens het Duitse medium echt zou willen, is een nieuw contract bij Schalke. En daarnaast wil hij een kwaliteitsimpuls in de selectie van zijn club komende de zomer.

Bron: Bild

Related posts

29 Comments

  1. antonajax

   Stel dat hij Ajax echt gebruikt dan hoeft hij van mij nooit meer te komen! Gevalletje Ramos met united word het dan. Hopen dat het niet klopt wat Bild schrijft.

    1. De Ajacied

     Zelfde verhaal als bij vdVaart nooit meer binnen laten dit soort gasten!!!!
     Tis graag of niet
     Haal Vincent Janssen daar kun je nog op winnen met evt, verkoop
     ❌❌❌

     1. Remco425

      En dat geschreeuw van je baseer je op wat roddelkrant Bild schrijft? Jij bent compleet respectloos naar een oud Ajacied die een karrevracht aan doelpunten voor ons gescoord heeft, omdat je roddelkrant Bild eerder geloofd dan een Ajacied? Zullen we niet gewoon even wachten met een afwachten wat hieruitkomt voordat we onze mening klakkeloos overnemen van een roddelkrant?

  2. Remco425

   Precies Woody. Velen zetten hier een Ajacied neer als geldwolf puur en alleen door een artikel van een totaal onbetrouwbare bron. Want die geloven ze wel met alles wat ze schrijven.

  1. ajaxhoger

   Juist Paullus die komt echt niet , hij kan altijd nog 5 miljoen per jaar op gaan pikken in de woestijn , ajax geeft echt geen groot salaris , daarom komr er ook niemand .

 1. Iceman

  Ik denk dat Klaas Jan gewoon moet duidelijk maken wat hij wilt. En Ajax niet moet gebruiken als middel om een verbetert contract te verdienen bij Schalke, maar wees vooral welkom Klaas graag zelfs.

 2. Iceman

  Ik denk niet dat Klaas komt, ik lees nu net dat hij zegt dat hij te weinig zal vangen bij ons aller Ajax dus Ajax haal Jansen van AZ en klaar ik wordt zo ziek van dat oud Ajacieden steeds zeggen dat terug willen en niet komen of kiezen voor het grote geld, hou dan je kop en ga waar je meer kan verdienen en ga geen onrust zaaien bij Ajax in dit geval alles draait om het klote geld hoe meer men heeft hoe weinig het is.

  1. Remco425

   Waar lees je wat hij zegt? Het enige wat hij heeft gezegt namelijk is dat hij zich nu nog vol op Schalke wil concentreren, wat begrijpelijk is, en dat hij er dus nog niets overzegt, behalve dat hij het overweegt. Het is namelijk ook niet logisch. Hij heeft zelf deze clausule in zn contract laten opnemen in de wetenschap dat hij minder zou gaan verdienen.

 3. Amoebe

  Weet je wat het probleem is……je weet gewoon niet meer wat waar is en wat niet. Er worden zoveel verhalen de wereld ingeslingerd!

 4. Joep

  Ik moet het nog maar zien of Huntelaaar naar onze club komt. Heel veel oud spelers hebben dit gezegd.

 5. afcadeluxe

  dat gelul telkens weer,komt ie of komt hij niet,altijd die rumoertjes en ee komt niets van terecht..

 6. Indojood

  Geen artikel over de geboortedag van Johan Cruijff. Geen bericht over een GVB-conducteur die het geweldige idee had om een Johan Cruijff-tram door de stad te laten rijden. Vandaag begint deze als lijn 14, om 14:14 uur.

   1. BobbyHaarms

    Ja ik heb hem ook weer, gelukkig. En wat je zegt Indojood, beetje jammer dat er zo weinig aandacht voor Johan is. Schijnbaar vergeet men snel.

    1. Indojood

     Daar heb ik in het FdB Everton topic ook wat over gezegd. Er zit op deze site een of andere relnicht met dikke plakken stront in zijn nek, achter mij aan. Die bestaat om op Johan’s verjaardag te pleiten voor LvG en dat we Johan moeten vergeten.

 7. Geroldkohlen

  zoals een andere voetbaltrainer al eens zei: “Bild Ihr seid ja Arschlocher”

 8. WezepAFCA

  Wat zou je zelf doen dan? Terug naar de formido waar je vroeger gewerkt hebt omdat daar de collega’s zo leuk zijn en lekker minder geld krijgt??

Comments are closed.