Ajax Fanzone app verwijderd uit Google Play

0425android_app

Vervelend nieuws voor het team achter het Ajax Fanzone platform. Zonder duidelijke onderbouwing heeft Google onze Android app uit de store verwijderd. Een groot verlies want al vele jaren werken we met veel passie en plezier aan het verbeteren en versterken van ons platform. Dit resulteerde in onder andere een Android app met ruim 50.000 downloads. De app werd uitstekend gewaardeerd met een gemiddelde review score van 4,7 op basis van meer dan 2000 reviews.

Het is ons inmiddels gelukt een nieuwe Android versie in Google Play beschikbaar te stellen onder de naam AFC Fanzone. Klik hier voor de nieuwe app. Je kunt deze versie downloaden naast de bestaande versie van je Android Ajax Fanzone app. De nieuwe versie is al voorzien van enkele updates, verder kunnen we alleen de nieuwe versie blijven voorzien van updates, daarom raden we je aan de nieuwe versie van de app te gebruiken en de oude daarna te verwijderen.

We willen jullie vragen de app weer van een mooie rating te voorzien in Google Play, dit om de pijn enigszins te verzachten.

Redactie AjaxFanzone

Related posts

27 Comments

 1. Joep

  Aan al die reclames begon ik mij flink te ergeren. Nu ook weer ben je een bericht aan het tikken krijg je weer een reclame

  1. BobbyHaarms

   Ja kut is dat he? Maar ben aan de andere kant wel dolblij dat de app terug is!

   1. Joep

    Inderdaad klote vind ik dat. En het gaat over slaapliederen voor kinderen. Die tijd heb ik gehad.

   2. Indojood

    Ik ook. Krijg ik weer alerts wanneer de schandknaap van het bestuur reageert. 🙂

 2. paulvos

  Nou die nieuwe app werkt niet op mijn I pad, en op de oude manier gaat ook niet meer zo lekker hoop dat er gauw verbetering in komt want dit is klote zo!

Comments are closed.