Verweij: ‘Haller geen optie voor Ajax, Janssen met stip op 1’

0322haller

Ajax is zoals bekend op zoek naar een spits en de namen van Sebastien Haller (Utrecht), Vincent Janssen (AZ) en Klaas-Jan Huntelaar worden genoemd. Volgens Telegraaf-verslaggever Mike Verweij is Sebastien Haller echter geen optie bij Ajax. Vincent Janssen, moemnteel topscorer met 25-treffers in de Eredivisie, daarentegen kan wél op belangstelling uit Amsterdam rekenen, volgens Verweij.

‘Haller was, is en wordt geen optie voor Ajax’, aldus Verweij. ‘Veel zal afhangen van toekomst ‘van Arek Milik en/of de komst van Vincent Janssen. Janssen staat met stip op 1’, zo twittert Verweij.

Bron: Twitter

Related posts

37 Comments

 1. antonajax

  Wat een goede berichten vandaag! Huntelaar erbij en Sneijder erbij.
  Milik voor 30 miljoen verkopen!

  1. antonajax

   Dan kun je Huntelaar een goed salaris bieden en kun je in Europa ook wat gaan betekenen!

 2. Amoebe

  Mensen wie zegt nou dat Milik weg gaat????

  Hij is ergens uitgenodigd….thats all!
  Deze jongen gaat echt niet voor de eerste de beste weg.

 3. De Ajacied

  Janssen samen met Milik
  die oud Ajacieden komen toch nooit terug,
  Dus stel je allemaal geen illusies met Sneijder en Huntelaar
  ❌❌❌

  1. BobbyHaarms

   Dat doen we ook niet, maar dromen mag toch? Als Ajax zichzelf eindelijk eens serieus neemt zal het begrijpen dat je niet weer voor de zoveelste keer een flater van hier tot Tokyo mag slaan als je de Champions League haalt. Dus moet je voorbereid zijn op investeringen die wat toevoegen (ervaring dus!) De laatste jaren speelde Ajax daarin slaap kindje slaap dus laten we hopen dat ze nou wel eens spijkers met koppen slaan en op tijd investeren ipv afdankertjes huren vlak voor het verstrijken van de transferdeadline.

 4. Mooi

  Over al die geruchten en valse informatie en iemand blij maken met een dooie mus en het gaat maar door .we moeten maar afwachten en hopen .

 5. Hika77

  Ach ja.. Bijna eind van het seizoen. De malle molen van transfers begint weer..
  Een hoop geklets waar meestal niks van terechtkomt

  1. jood84

   hij verdient nu 7 a 8miljoen. Hij gaat echt niet 6 a 7miljoen inleveren om bij ajax op de bank te zitten. onrealistisch

   1. Remco425

    Over wie heb je het nu? Over Huntelaar? Die verdiend ongeveer 5M en als hij zegt het te overwegen is geld dus niet het belangrijkste. Als hij namelijk niets wil inleveren is het overwegen totaal nutteloos en zonde van zn tijd want hij weet wat Ajax ongeveer betaald.

 6. Germain

  Haller geen optie? Een totaal verkeerde inschatting, is binnen 2 of 3 jaar goud waard en tot die tijd erg belangrijk voor Ajax in Europa. Mind my words.

  1. Remco425

   Haller is de spits versie van Van der Hoorn. Deed het ook geweldig bij fc utrecht…

 7. wimmi

  Zoals in het verleden ook een spits gehaald van AZ die daar wel scoorde maar bij Ajax niet , dus voordat je hier weer de hoofdprijs voor gaat betalen eerst verder kijken

 8. tijger238

  Wat moet je nou met die ouwe knakkers? Overpaid underworked. Ga scouten naar echte goede voetballers waar Ajax wel wat aan heeft en maak daar wat salaris betreft een uitzondering van. Mooi voorbeeld voor de opkomende jeugd. Langer bij je club blijven.

Comments are closed.