Klaassen: ‘Prima resultaat voor ons’

0420heerenveen-ajax_milik1

Direct na afloop van de wedstrijd stond een tevreden Davy Klaassen voor de camera van Fox Sports. ‘Dit is een prima resultaat voor ons. Het was niet geweldig vandaag. Heerenveen wilde niet voetballen. Het was alleen maar de bal naar voren aan het schieten en tegenhouden. Het is lastig om daar tegen te voetballen. Dan werkt een 0-1 meestal bevrijdend en dat was vandaag ook zo.’

‘De supporters voelen ook dat het voor ons niet altijd makkelijk is, maar we komen samen toch tot een resultaat.’ De 0-1 viel uit een penalty, gegeven na een handsbal. Opnieuw was het een veelbesproken moment. ‘Ik heb de beelden nog niet gezien, maar volgens mij was dit wel een penalty. Hij raakte hem in ieder geval wel met zijn hand’, aldus de aanvoerder van Ajax die gewisseld werd in de tweede helft en met een zak ijs op de hamstring op de reservebank plaats nam. ‘Het valt mee. Hij werd wat stijfjes maar niks ernstig’.

Bron: FOXSports

Related posts

14 Comments

  1. De seijs

   klaassen nog 2 wedstrijden winnen en dan naar het leidseplein. Hahaha we komen er aan .

  2. antonajax

   Blijven winnen, maakt mij(nu) even niet uit hoe. Als we de 3 punten maar pakken!

 1. Litmanen

  Pfffff, maar vooruit, we bestaan nog. En niet zeiken over een pingel, die van gisteren had ook niet gehoeven.

  1. Indojood

   Daar zijn ze maar mee gestopt. Geloofwaardigheid is in het geding. Ze kunnen niet beter.?

   1. Ajax nr 1

    Nou Indojood iemand met gezond verstand geloof ze toch al niet met dat domme gelul van ze.

 2. Geroldkohlen

  in deze fase van de eindstrijd maakt het niet meer uit hoe je kampioen word als je het maar wordt! dat gezeur over penalties makkelie gaf 010 gisteren ook een goedkope penaltie en PiSV tegen heracles ook! ja we spelen nu al een hele tijd echt prachtig voetbal af en toe kom dat met vlagen, maar daar moet volgend seizoen echt mee aan de slag gegaan worden, nu is het alleen maar zaak om de schaal thuis te brengen waar die hoort, en we moeten dit realiseren al is het alleen maar voor Johan.

 3. Iamsterdam2015

  Ajax nr 1. Je zegt ik mis het Ik zinnetje ” het kan en moet beter”. Nou sorry maar ik mis hem niet want fdb eb Klaassen zeggen dat geloof ik wel na vrijwel iedere wedstrijd. Het kan en moet beter…….wanneer dan? De competitie is voor 98,5% gespeeld, al zet je van Gaal Mourinho Klop guardiola en wrenger aan het roer wordt het nog niet beter. Het hele seizoen spelen fdb en klaasen deze grammofoonplaat af. Wordt er moe van. Nu maar hopen dat we Twente pakken en als laatste het niet te onderschatten graafschap ( hoe gaat dat spreek woord ook al weer…..een kat in het nauw.. Etc etc) nee kampioen worden is zeker niet logisch. Tuurlijk wil ik niet negatief zijn maar ben wel realistisch.

  1. Ajax nr 1

   Iamsterdam2015 Haha daarom zei ik dat ik dat zinnetje miste. Elke week lees ik dat zinnetje maar nu niet. Zijn ze vergeten.

 4. Mauheb

  Vergeet niet dat het maar +6 doelpunten zijn he! Die lampen winnen ook hun duels, en verwacht ook nog wel wat doelpunten nu Cambuur, er zo goed als uit ligt.

Comments are closed.