‘Huntelaar neemt terugkeer naar Ajax in overweging’

huntelaar_afca

Klaas Jan Huntelaar is inmiddels meerdere keren door Ajax gepolst voor een terugkeer naar Amsterdam maar hield telkens de boot af. Een nieuwe poging van Ajax lijkt inmiddels meer succes te hebben want Huntelaar laat tegenover het Duitse Sky weten dat hij een terugkeer naar Ajax in overweging gaat nemen, maar nog geen definitieve beslissing over zijn toekomst heeft genomen.  Frank de Boer ziet in de 32-jarige Huntelaar de ideale spits die ervaring en doelpunten kan toevoegen aan zijn team. Tussen januari 2006 en januari 2009 maakte de aanvaller in 92 Eredivisieduels in totaal 76 goals voor Ajax.

Bron: Twitter

 

 

Related posts

32 Comments

 1. De seijs

  Je bent van harte welkom Klaas Jan .ik ga er al vast een biertje op nemen Proost.

  1. antonajax

   Ajax MOET CL halen. Dan pas zal hij terug komen. Dus word kampioen voor de HUNTER!!

  1. jood84

   kennen jullie henk jan smit? van idols? met zijn bekende spreuk: laat die droom maar varen

 2. Geroldkohlen

  doe maar!!!!! dan kan Utrecht lekker die 8 miljoen in hun kont steken, zo wie zo veelste veel voor haller!

  1. -buitenkantje rechts-

   Huntelaar verdient nu 8 miljoen per jaar alleen al aan salaris.. Aan Haller kun je over een paar jaar nog goed verdienen bij een transfer..

   1. Geroldkohlen

    dat weet je nooit met zekerheid BR, het is niet zeker dat haller ook goed bij ons zal spelen met Hunter weet je wat je binnen haalt, en is een garantie voor goals!

    1. -buitenkantje rechts-

     Zou mooi zijn, maar ben benieuwd hoe ze het salarisprobleem willen tackelen.. Liefst aanvalstrio.. Milik.. Haller..Huntelaar.. Als er dan nog geen goals komen.. 🙂

   2. Remco425

    Het wordt steeds meer. Hij verdiend zo’n 5M per jaar en het feit dat hij zelf zegt dat hij het overweegt geeft al aan dat hij misschien bereidt is flink in te leveren. Hij weet namelijk wat Ajax betaald, als hij niet wil inleveren zou hij het dus niet eens overwegen.

 3. Ajax 010

  Om KJ over de streep te trekken is een kampioenschap (lees: CL) van harte welkom. Te beginnen met een klinkende overwinning vanavond in Heerenveen. Even duidelijk maken dat ze zich in Eindhoven geen enkele illusie hoeven te maken. Op ze Rotterdams …… Opzouten !

 4. woody79

  ik begrijp niet dat ze ibra niet polsen. die zit bij psg op de schûpstoĕl. mooi duo mit der Hûntelær

  1. -buitenkantje rechts-

   Huntelaar met Ibra en Suarez.. Die wilde toch ook terug komen? 🙂 kunnen we het jaar daarop direct de CL winnen..

 5. tijger238

  Als KJH was zou ik lekker in de VS ballen. Met dit spel krijgt geen enkele spits een fatsoenlijke bal en wordt dan als miskoop bestempeld

 6. Niels1983

  Zal wel niet gebeuren ben ik bang anders zegt hij wel Ajax is een optie in plaats van ik neem het in overweging

  1. Remco425

   Is dat niet hetzelfde? Als het geen optie is hoeft hij het ook niet te overwegen. Als hij het overweegt, is het dus ook een optie.

 7. Gertje

  Milik word beter let maar op , geef hem tijd , ruimte , en goeie aanvoer dan zal je zien

 8. Remco425

  Als ik een ingewijde mag geloven is het al bijna rond, maar brengt ze het nog niet naar buiten omdat hij zich nog vol op Schalke wilt concentreren.

Comments are closed.