Selectie voor duel met SC Heerenveen, Fischer vervangt Cerny

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de belangrijke uitwedstrijd tegen SC Heerenveen van aankomende woensdag. Ten opzichte van afgelopen zondag is er een wijziging in de selectie. Viktor Fischer maakt zijn rentree en dat gaat ten koste van Vaclav Cerny. Heerenveen – Ajax begint woensdagavond om 20:45 uur.

Selectie:

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Amin Younes
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Thulani Serero
Nick Viergever
Nemanja Gudelj
Diederik Boer
Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

59 Comments

  1. antonajax

   Idd jood. Dit is de eerste foute beslissing. Cerny was zondag binnen een minuut al gevaarlijk! Fisher zat er niet eens bij.. Ik snap het niet?

   1. dickst14

    ik snap het ook niet. Cerny kan echt iets toevoegen. Fisher al het hele seizoen helemaal niets. Ook weer zonder Dijks???? Gelukkig staat er niet veel op het spel he.

    1. FdB=Ajax

     Dit was duidelijk een statement van De Boer naar Fischer toe, nu hoopt hij dat Fischer wakker wordt en hem gaat terugbetalen voor het vertrouwen.

 1. Litmanen

  Sinkgraven kreeg een basisplaats. Als Victor zich goed opstelt, dan hoort hij bij de selectie. Cerny komt er wel aan volgend seizoen.

  1. creutz1977

   denk dat Cerny meer brengt… onbevangen en verrassend… net als Younes… ghazi speelt als een natte krant en Victor laat het ook al een tijd niet zien… de beste horen te spelen… Dan vind ik Cerny een betere optie… vond de Boer tegen Utrecht een fout maken en nu zie ik ook totaal geen logica in zijn keuzes

   1. Litmanen

    Nou ja, vanuit jouw standpunt zou El Ghazi niet bij de selectie moeten zitten. Ik blijf er trouwens bij en zeker nu: begin met een gewone verdediging en Schone op rechts. Misschien Serrero ipv Bazoer, die is echt op voor dit seizoen.

  2. dickst14

   Goed opsteld? Tegen Sparta niet nee, maar voor de rest is hij overgeconcentreerd wat resulteert in alleen maar verkeerde keuzes

 2. -buitenkantje rechts-

  Zal een open wedstrijd kunnen worden.. Heerenveen is een tegenstander die ook wil voetballen.. Zeker thuis.. Ik verwacht een 1-3 overwinning.

 3. MakeOne

  Maakt me geen flikker uit wie d’r in staat als ze maar die drie punten pakken

   1. BobbyHaarms

    Ajax speelt al tijden alsof er een hele dikke laag stroop op het veld ligt. Misschien alweer tegen beter weten in maar laat ons weer eens echt TROTS zijn op jullie omdat de tegenstander op z’n Amsterdams van het veld wordt gevaagd met dikke cijfers (doelsaldo staat op de tocht!!) En Frank: geen tijd meer nu voor je experimentjes, Schöne in de basis en Cerny erbij houden. Fischer bewijst al tijden dat hij terecht NIET in de basis staat!

    1. ajaxhoger

     Helemaal waar , niks aan toe te voegen , die brengen nog iets extra,s , te gek voor woorden allemaal bobby , zo goed ze eerst waren , zo slecht voetballen ze nu , en dat nog zeggen dat ze beter zijn pppffffffff
     Ik denk dat we geen kampioen worden , we zijn veelste slecht erg zat gvd .
     Met een el gahzi en sinkgraven en in dit geval bazoer die uit vorm is bereiken we helemaal niks .

 4. ajaxhoger

  wedden dat frankie boy weer met de slechtste van de selectie begint , ziet hij nu niet dat er verschillende er helemaal niks van bakken , Hij traint er heel de week mee .
  Wij zien ze week na week fouten maken en slecht spelen , en ze staan er gewoon in , daarmee geeft hij aan dat er gewoon geen goede zijn en dat hij het met deze bras moet doen .
  Het word voor ons bllenknijpen , het is toch te gek voor woorden , zo,n grote club , met geld zat , en geen goede spelers hebben .

 5. Joep

  Ik vond Cerny lekker invallen afgelopen zondag. Voor Fischer ga ik niet naar het stadion.

 6. Mauheb

  En wat word ermee gedaan,? Niets Nada! En wij ons hiernaar druk maken, maar waarvoor eigenlijk?

  1. ajaxhoger

   Druk maken dat doen wij , de boer zit net langs de lijn of hij een chocoladebol ziet vliegen .
   Hopeloos slecht zijn ze , en dan wil hij het nog goed praten , dat moet je ook kunnen , ik hang de vlag uit als hij opflikkerd , onder hem is het alleen slechter geworden , ook mede door dat kut beleid en de RVC waar ze niks van mogen kopen .
   Dan had hij op moeten stappen inplaats met deze bras tevoorschijn te komen , mochten ze wel kampioen worden , dan word het een kampioenschap van de armoede .pfffffffffffffffff

 7. Mauheb

  Ik was er afgelopen zondag bij, en ik heb alleen maar zitten wachten en kijken, (want het voetbal was te dramatisch om te volgen) komt ie vandaag nog van z’n stoel af?? En jaaaaa in de 83ste minuut????? Echt? Onbegrijpelijk, je team speelde slechter dan slecht, en dan niets doen? Ik begrijp het echt gewoon niet meer helaas? En die wissel, en nu weer deze zet?? Geen Cerny??

  1. ajaxhoger

   Je wil niet weten hoe kwaad ik word af en toe , en dan zit ik hier met een pisvee fan opgescheept , mijn vrouw is daarvoor , het gaat hier hard tegen hard , te gek voor woorden toch .
   Zal het een keer veranderen voor ons dat er goed voetbal gespeeld word , ik vraag het me af , en dat de sups zo rustig blijven in de arena , daar snap ik ook geen reet van , die moeten verdomme het voortouw nemen en actie,s gaan voeren tegn dit kut beleid van de RVC terwijl ze geld zat hebben , ze vergten dat geen CL geld kost inplaats het opleverd de klotehommels .

 8. Skilder22

  Laat cillesen maar weer een x een paar ballen tegen houden heeft ons toch al een aantal puntjes gekost !!

 9. f-side64

  net pisvee – ? gezien en die lampjes weer 1 penalty mee waar je kan over twijfelen

 10. Bert62

  PiSVee heeft vanavond in elk geval laten zien dat ze een kampioenskandidaat zijn. Benieuwd hoe slap onze mannen morgen weer voor de dag komen. Ik ben bang dat ze het weer af laten weten.

 11. John wijnen

  kut psv heeft weer gewonnen ik zie morgen ajax niet winnen omdat die klootzakken van Vitesse vanavond als bange hazen voetbalde durfde nog niet eens psv onderdrukt te zetten

  1. ajaxhoger

   John dat is beter als vol in de aanval gaan , dan weet je tegn psv dat er veel goals gaan vallen , wij moeten eigenlijk uitgaan van onze eigen kracht , die er erg zat niet is .
   Dus we kunnen het ergste verwachten met deze bras die erin staat vanavond .

 12. RobbyZ

  Een paar goede wedstrijden en hij gaat weer lopen kloten die de boer,hij heeft soms een lichtelijk loensend oog maar volgens mij is hij blind! Als hij morgen verliest is het tegen Twente witte zakdoekjestijd! Morgen weer spierpijn in m’n reet! ?

  1. ajaxhoger

   Robbyz ik denk dat iedereen last heeft van zijn reet om heel het jaar te billenknijpen.
   Hij geeft zelf aan dat hij niet capabel is voor trainer te zijn van ajax , hij wil de beste erin , waarom dan de slechtste laten staan , dat deed hij met die boilesen ook , om het jaar erop uitgekotst te worden .
   Snap jij het nog , ik niet , waarom geen spelers gehaald , dan zegt hij arrogant nee , want we hebben een goede selectie
   Waar er verschillende instaan die er echt niet hadden mogen voetballen .
   Hij had goede spelers af moeten dwingen gvd

 13. hackitjacki

  Had liever Cerny gehouden want vind hem dit seizoen elke keer fris invallen!

 14. vanzanten

  Ik zie dat Pisvee gisteren ook weer een penalty heeft gehad. Die krijgen zó veel meer penalty’s dan Ajax, maar dan lopen janken als wij er eens een krijgen.

 15. Hazez

  Vanavond vol gas en minimaal 4x scoren en de nul houden want dat PSV scoort wel makkelijk

 16. Litmanen

  Bij PSV hebben ze duidelijk de opdracht om bij elk interview te zeggen: nog … wedstrijden en dan hebben wij de schaal.
  Ze blijven dit herhalen onder leiding van Cocu. Dat noemen wij psychologie van de koude bodem. Brabanders trappen daar in, wij niet.
  Als Ajax punten gaat verliezen, dan ligt dat aan Ajax, niet aan PSV.

 17. kanu

  Gewoon vol gas en niet achteraf liggen zeuren van hadden dit en dat. 3× volle bak gaan

  1. ajaxhoger

   Wel een mislukte spits die er zeer veel inkopt , en een sterk aanspeelpunt is , de onze kan geen bal bij zich houden , want hij heeft er ruzie mee schijnbaar .
   Ik vind het ook zo,n misselijk manneke , maar dat heb ik met heel pisvee , en met mij mee heel veel mensen .

 18. Geroldkohlen

  alleen winst telt nu! liefst met fantastisch voetbal maar dat maakt in deze fase van de competitie niet meer uit , winst is het enige wat nog telt!

Comments are closed.