Makkelie: ‘Slaap niet in een Ajax-pyama’

0417ajax-utrecht_penalty

Danny Makkelie is al dagen onderwerp van gesprek in de Nederlandse voetbalwereld na de toegekende strafschop tijdens Ajax – FC Utrecht. De arbiter laat weten dat het vanuit zijn positie nog altijd een strafschop was maar dat hij wel een slechte nacht heeft gehad nadat hij de beelden vanuit een andere hoek kreeg voorgeschoteld.

‘Natuurlijk lees ik ook reacties en krijg ik appjes en foto’s toegestuurd. Echter zoals nu heb ik nog nooit meegemaakt. Alles ligt tegen het einde van de competitie met zo’n spannende titelrace onder een vergrootglas. Ik zag ook een foto voorbijkomen van mij in een Ajax-pyama  maar ik kan je verklappen dat ik die niet heb en als ik sommige supportersgroepen mag geloven slaap ik ook al in een feyenoord en een Psv-pyjama. Deze week fluit ik Heracles – feyenoord en ik heb niet overwogen om mij hiervoor af te melden. Dat ik deze wedstrijd mag doen, geeft aan dat ze bij de KNVB  mij steunen in mijn beslissing’, aldus Makkelie.

Bron: VI

Related posts

33 Comments

    1. De seijs

      Je krijgt wel eens een pingel mee en ook wel eens tegen .Terechte of onterecht. Het lijkt wel of ajax geen kampioen van Nederland mag worden. Nou van MIJ wel en hoe maakt nu in deze fase niet uit.

      1. De Ajacied

        Nou heel Nederland Laat Makkelie met rust,
        Hij heeft goed gefloten.
        En er is geen video scheids dus klaar met dat gekut
        Er was zondag maar 1 ding slecht en dat was Ajax, klaar
        ❌❌❌

        1. De seijs

          Nou… dan moet je je gordijnen is open doen en de tv of radio of je pc eens aan zetten dan zal je zien of horen dat bijna alleen de ajacieden Makkelie goed vonden fluiten.

      2. BobbyHaarms

        Van mij mag het ook. Maar worden ze het niet dan hebben ze het toch echt puur aan zichzelf te wijten dankzij dat afbraakvoetbal, niet omdat we zo goed zijn.

        1. De seijs

          Ja helemaal waar. ik hoop dat ze er nu eens van leren. Maar ja dat hoop ik al 20 jaar.

  1. Charka53

    We kunnen er om lachen maar die man zit er mee ,door het gelul van de media en een gefrustreerde kakkerlak wordt die man door het slijk gehaald en wij moeten als Ajacied het vuur niet verder opstoken . Een volgende keer neemt hij een beslissing die ons niet goed uitkomt en wat doen we dan weer ?

    1. Remco425

      Klopt, puur en alleen omdat de media het zwaar overdrijven. De beslissing was fout, maar ik heb dit seizoen veel grovere fouten zien maken door scheidsrechters. Milik werd namelijk weldegelijk neergehaald, de enige reden dat het geen penalty is, is omdat de bal eerst werd gespeeld. Penalties voor schwalbes vind ik veel erger. Maar goed, nu krijgt Ajax eens een keer een cadeautje en het land is te klein…

  2. Teuntje

    Mee eens Charka53. De mannen in het ‘zwart’ moeten in een split second beslissen. Alle commentatoren zien het 5x vanuit verschillende hoeken.
    Het is mooi geweest nu, lijkt me eerlijk gezegd dat er grotere problemen zijn waar we als mensheid mee te maken hebben?

    1. Amoebe

      Allemaal waar wat je zegt maar zoals wij verwachten dat Ajacieden goed kunnen voetballen verwachten wij dat scheidsrechters op dit niveau een bepaalde gave heeft.

      Blijkbaar was afgelopen zondag niemand speciaal en iedereen gewoon jan modaal!

  3. paulvos

    Hoe je het ook bekijkt, de scheidsrechter doet het niet gauw altijd goed en het is ook onmogelijk om alles te zien, soms heb je er voordeel bij en soms nadeel en dat geld voor alle clubs. Het wordt ’n ander verhaal wanneer het structureel bij een en dezelfde club zoiets zich afspeelt.

  4. polaroids

    Ik las net op Facebook dat Ajax het meest van alle eredivisievlubs is benadeeld door scheidsrechterlijke dwalingen…..

  5. Ajax nr 1

    Ik steun je ook hoor Makkelie. De volgende wedstrijd mag je weer fluiten van mij en ook weer een penalty voor Ajax geven. Topscheids:-) Ps een Ajaxpyama regel ik voor je

  6. f-side64

    het komt niet door de onterechte penalty maar voor velen in ons land is het dat AJAX de Lucky one is daar ligt het probleem maar wzawzdb

    1. Velibor

      Het is net wat Derksen gisteravond zei: ik vind em een lul maar deze kritiek is zwaar overdreven en die PSV voorzitter is gewoon gefrustreerd over dat ze niet van Ajax gewonnen hebben laatst dus Johan heeft er kijk op deze keer haha!

      1. f-side64

        klopt helemaal de meeste clubs en de fans van die clubs haten AJAX omdat ze maar niet willen erkennen dat wij gewoon weg dit seizoen weer de beste van Nederland zijn en ook al speelt ajax soms (zeer) dramatisch winnen ze nog niet van de godezonen

  7. Germain

    Ik ook. Volgens mij is b.v. een PSV fan in een competitieronde blijer met verlies van AJAX dan met winst van PSV. Erg hoor, die hekel of jaloezie.

  8. Velibor

    Ja die lui zijn in eerste instantie niet alleen voor hun club maar tegen ajax,snap dat niet want het boeit me geen reet wat die anderen doen als ajax maar wint.

Comments are closed.