Ajax gaat in de zomer wederom voor Huntelaar (Incl video)

huntelaar_afca

Na enkele mislukte pogingen lijkt Ajax het aankomende zomer weer te gaan proberen bij Klaas Jan Huntelaar. Dit beweert het AD. De spits wordt als een uitstekende optie naast mogelijke aankoop Haller en huidige spits Milik gezien om niet alleen scorend vermogen maar ook ervaring in de ploeg te brengen.

Frank de Boer heeft al vaker aangegeven Huntelaar graag toe te voegen aan de selectie, maar tot op heden waren de pogingen van de Amsterdammers vruchteloos. Huntelaar zit bij Schalke op dit moment echter op een slecht pad, na 61 doelpunten in zijn eerste twee seizoenen wil het de laatste tijd niet lukken. Huntelaar is inmiddels 32 jaar oud en met een nieuw technisch directeur lijkt er voor Huntelaar weinig kans op speeltijd meer te zijn.

Dat Huntelaar welkom is bij Ajax zal menig fan het over eens zijn, de spits heeft zelf echter eerder aangegeven liever niet op kunstgras te voetballen en uiteraard zijn er voor spelers van zijn kaliber genoeg opties om nog een grote financiële klapper te maken.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link.

Bron: AD

Related posts

45 Comments

    1. FdB=Ajax

     Precies! Huntelaar heeft een Ajax-hart, maar als PSV hem zometeen wel een jaarsalaris van 2,5 miljoen wil geven heb je kans dat je achter het net vist.
     OMHOOG DAT SALARISPLAFOND!!

     1. De Ajacied

      Ook Klaad Jan moet vereerd zijn dat Ajax hem heel graag terug wil halen,
      En als hij dat wil,
      Dan mag Ajax best wat meer gaan betalen, maat het moet niet buitensporig worden, want dan is het einde zoek,
      Welkom thuis Klaas-Jan
      ❌❌❌

 1. Ajax nr 1

  Begint het domme geklets nu alweer. Als Ajax nu eens serieus zou zijn dan heb je een kans maar dan moet wel dat salaris omhoog en dat gaat niet lukken ben ik bang voor. Geld is belangrijker dan het spelletje voetbal. Dat is al jaren zo. Ze proberen ons weer in de maling te nemen stelletje boeven.

  1. Indojood

   Daar gaat het uiteindelijk om. Huntelaar verdient ruim € 6,75 miljoen per jaar bij Schalke.

   1. jood84

    en dat gaat ajax niet betalen aan salaris, dus ik denk dat Klaas Jan niet gaat komen

    1. Ajax nr 1

     Dat denk jij goed jood84. Klaasje kan wel gek zijn maar een dief zijn van je eigen portemonnee. Dat geloof ik zeker niet.

     1. -buitenkantje rechts-

      Tuurlijk komt die niet.. En zomin als Zlatan en Suarez of Eto’o.. Stop daar nou s mee en concentreer je op spelers die wel te halen zijn en spelers die je graag wilt behouden.

 2. dioajax

  the hunter jaaaaaaa…hoop dat milik en klaassen niet weggaan…als ze weggaan dan is het beter om samen met huntelaar Janssen van az en ziyech kopen…hoop dat ze deze zomer echt versterkingen kopen die kunnen voetballen…

 3. dickst14

  Die Jansen van AZ scoort makkelijk en kan ook in de dekking aangespeeld worden. Ideale spits voor Ajax dus. Zeker wanneer Milik een redelijk EK speelt en verkocht wordt. Dus Ajax ga nu niet wachten tot Psv hem koopt.

  1. nick-afca95

   Die moeten ze hoe dan ook allebei vast zien te houden! Je kan ook geld investeren in hun salaris ipv versterking te kopen. Van Klaassen en Milik weet je hoe ze presteren bij Ajax, van andere spelers is dat nog maar afwachten (zie Sinkgraven).

 4. Tinus

  Begint dat geouwehoer nu al? Geen van bovenstaande spelers komt naar Ajax, kosten meer als 7mlj of willen 2mlj minimaal salaris, beide gaat Ajax niet doen!

 5. nick-afca95

  Ik heb hier een dubbel gevoel over. Milik doet het serieus goed als spits en is voor de toekomst een hele goeie. Ga je dan Milik 1 seizoen aan de kant houden omdat je Huntelaar terug wil? Beetje zonde van Milik denk ik dan. En ik ben ook een beetje bang voor een Heitinga scenario met Klaas-Jan. Maar aan de andere kant… Het is wel Huntelaar… Onze Huntelaar. Die wil je natuurlijk het liefst in de Johan Cruyff ArenA zien spelen.

 6. Mooi

  Is Huntelaar niet over zijn hoogte punt heen en het kost handen vol met geld .ik krijg steeds meer het gevoel als het niet anders kan dan maar ons Ajax.

    1. Mooi

     O ja ik vergeet dat ik vroeger ook wel kon want ik heb jaren bij deze mooie club gevoetbald .

  1. Indojood

   Dat is hij maar dan is ie nog steeds goed genoeg voor Ajax. Brengt veel ervaring mee die we goed kunnen gebruiken. Ik reken er niet op maar als hij werkelijk een mega-salaris verlaging accepteert en naar ons komt, dan verdient hij een…… standbeeld.

   Zo hebben we straks meer standbeelden dan toeschouwers….

   1. Remco425

    Kunnen we de Arena boulevard omdopen in Johan Cruijff Standbeelden Boulevard. Lijkt me wel wat 🙂

 7. Amoebe

  Ik was aan het zoeken naar een opmerking over heitinga!!!!

  Het niveau gaat omhoog wat ik heb hem niet kunnen vinden ????

 8. Velibor

  Eerst maar es kampioen worden en CL spelen dan heb je wat meer te vertellen aan de onderhandelingstafel,Schalke speelt dacht ik geen CL volgend seizoen dus dan liggen de kaarten toch anders…

 9. Velibor

  En komt bij dat we nu een paar goeie spitsen hebben en er komen er wat aan had ik begrepen dus niet alles op 1tje zetten (hoop dat ie komt hoor) en ik vind vind spelen bij Ajax is graag of helemaal niet.

  1. BobbyHaarms

   Zo is dat, het moet een eer zijn om voor Ajax te willen voetballen. Heitinha begreep dat, vd Vaart begreep dat niet.

 10. BobbyHaarms

  Maar de liefde van Huntelaar moet wel extreem groot zijn anders gaat ie echt geen 5 miljoen op jaarbasis inleveren. Ik zou het hem in dat opzicht iig niet kwalijk nemen.

 11. Remco425

  Dus als ik het artikel goed begrijp willen ze naast Milik, zowel Huntelaar als Haller halen. Sorry, maar als je Huntelaar haalt is Haller totaal overbodig. Dan kunnen we dus wel, aangezien Huntelaar transfervrij naar Ajax kan, die 6-8 M ipv aan Haller uitgeven, aan het salaris voor Huntelaar uitgeven., verspreid over 2 of 3 jaar.

   1. Remco425

    Het geld hebben we niet nodig, want geven we toch niet uit. Nog steeds totaal overbodig dus 😉
    Daarbij, moet je nog maar afwachten. Werd bij meerdere spelers gedacht die we met flink verlies verkochten. En in het geval van Huntelaar, daar hebben we al zoveel op verdiend dat het saldo op zijn persoon sowieso voor altijd in de plus blijft 😉

   2. Remco425

    Maar goed, als je Huntelaar en Haller haalt geef je dus sowieso veel geld uit om 2 goede spitsen op de bank te hebben, dat lijkt me een beetje overdreven. En dan is er Zivko nog.

    1. ajaxhoger

     Wat zit jij toch met die zivko in je maag , dat word nooit niks bij ajax , op de eerste plaats kunnen ze niet met een moeilijk manneke omgaan bij ons , dan haalt het weinig uit , voorbeelden zat gezien , die bij een ander wel door breken .

 12. ajaxhoger

  Ze hebben interesse zat in spelers , maar er komen er geen , ze willen geen geld uitgeven , ze willen met hun krent erop blijven zitten .
  Het gaat elk jaar achteruit het niveau , en als ze dan wat kopen , dan kopen ze die ze niet moeten kopen , voorbeelden zat gezien al , waar is gvd onze goede scouting , zitten die heel de dag met hun pikkie te spelen , of word daar niet naar geluisterd , er zijn spelers zat in zuid amerika .

 13. Iamsterdam2015

  Weer een gevalletje Heitinga. Als ik Ajax was zou ik een andere en desnoods duurdere spits (Janssen AZ) halen.

Comments are closed.