Politie neemt aangifte PSV-fan serieus

0417ajax-utrecht_arbitraletrio

Marcel Blaak uit Eindhoven heeft er zoveel moeite mee dat Ajax via een strafschop alsnog een punt overhield aan de wedstrijd tegen FC Utrecht, dat hij aangifte heeft gedaan tegen de KNVB en scheidsrechter Makkelie die de penalty vlak voor tijd gaf. 

Makkelie zag in een duikeling van Arek Milik ten onrechte een strafschop, waardoor Ajax uiteindelijk op 2-2 kon komen en zo koploper bleef. Omdat Ajax zondag thuis speelde heeft de Eindhovense politie de aangifte van Blaak overgedragen aan collega’s in Amsterdam. Een politiewoordvoerder aldaar laat weten dat Blaaks klacht daadwerkelijk onderzocht zal worden. ‘We snappen dat er slechte verliezers bestaan, maar een aangifte is een aangifte en als die van een strafbaar feit is, zullen we ons daarover buigen.’

De Amsterdamse politie gaat de zaak onderzoeken en staat daarbij in overleg met het Openbaar Ministerie. Of en wanneer dat ergens toe zal leiden kon de zegsman maandag nog niet zeggen.

Bron: Het Parool

Related posts

106 Comments

   1. antonajax

    De politie neemt de aangifte serieus. Verder helemaal niemand. Of zouden zelfs de pisveeers hem wel serieus nemen? Denk je dat serieus??

   1. Sazzz

    kun je mijn stad en provincie in hun waarde laten? niet iedereen hier is dom of asociaal

    1. f-side64

     nou sazz ik zou me werkelijk kapot schamen als ik ter wereld zou komen en opgroeien in Brabant

   2. Litmanen

    hij heeft in Amsterdam aangifte gedaan. Daar heeft de “misdaad” plaatsgevonden.

    1. dickst14

     heeft er nog iemand tijd om even naar Leeuwarden te rijden om een aanklacht tegen Vink in te dienen om verleden week na 5 minuten geen strafschop te geven. En heeft er ook nog iemand tijd om naar Kerkrade te rijden en…enz enz

  1. antonajax

   Heb me net kostelijk zitten vermaken hoe René v/d Gijp zat te lachen om de beelden van DE aangifte?
   Heerlijk leedvermaak over de rug v/d Lampekappen??

   1. BobbyHaarms

    Wat een kansloos figuur zeg, hij mist alleen nog zo’n grote eierdop op z’n harses

 1. Tommy827

  Als hij dan gelijk aangifte doet over het hele seizoen en ook wanneer PSV een gelukje heeft gehad

 2. bloedgroep AFCA

  Ga ook maar eens aangifte doen van matchfixing….Waarom is het dat de hele competitie tegen Ajax wel iedereen wil voetballen en als pisvee de tegenstander is de ballen nog niet in het eigen doel verdwijnen van de tegenstander? Dit is een serieuze kwestie mensen dus graag wil ik dat Bassie&Adriaan de aangifte opnemen

   1. f-side64

    en dat zonder 1 kolderiek carnavals outfit kan er net zo als in Macedonië geen hoog hek om die provincie heen

 3. Sazzz

  doen wij dan ook aangifte? Van die keer dat wij geen supporters mochten en Utrecht wel? toch ook niet juist?

 4. Velibor

  Beroerde is dat die lul ook nog ons belastinggeld zit te verkwanselen ,schop em terug over de Maas man ,idioot!

 5. Indojood

  Ik heb het even opgezocht. De politie is verplicht een aangifte op te nemen als deze onder het strafrecht valt. Ik wist dat niet. Met deze wetenschap vind ik het een stuk minder leuk want dit gedoe gaat onnodig geld kosten. Graag deze kosten inhouden op Marcel’s bijstanduitkering.

  1. Remco425

   Ik denk dat ze dit gewoon moeten zeggen maar er in werkelijkheid niets mee doen. Ze hebben wel wat beters te doen dan zo’n kansloze aangifte te onderzoeken.

   1. Indojood

    Dat denk ik ook wel maar toch zijn er weer veel te veel mensen mee bezig. Al met al is het voor die lampies geen goede reclame. Dat maakt het wel weer leuk.

    1. Remco425

     Haha dat klopt. Daar heb ik wel een paar eurocent belastinggeld per persoon voor over hahahaha

 6. Ries020

  Mijn god…als ik aangifte doe van internetoplichting (inclusief id van dader) gebeurt er helemaal NIETS en deze zielige vertoning wordt serieus opgepakt.
  Wat een apparaat.

 7. Niels1983

  Zegt al genoeg dat de aangifte gefilmd is is gewoon allemaal vooropgezet wat een hersenloos figuur was het trouwens

 8. Indojood

  Begrijp niet waarom Brabant en Brabanders hier belachelijk worden gemaakt. Degenen die dat doen zijn net zo dom als deze gast.

  1. f-side64

   nou wellicht komt het door dat mafkezen feest en dito kleding wat Julie carnaval noemen als je enige waardigheid heb loop je er niet als 1 volslagen rand debiel bij

   1. In memory of J.C.

    Beter die kleding dan praten en schrijven als een volslagen randdebiel he f-side.

   2. ajaxhoger

    Daarom komen er ook zeer veel mensen van boven de rivieren carnaval vieren in brabant , jij weet echt niet waar je over praat .

  2. f-side64

   en die echt oerstomme muziek en parade erbij vergeten maar gelukkig ben ik geen uit de strot en klei getrokken klompen dragende hei kakker

   1. vanzanten

    Domme man. Ik neem aan dat u uit Amsterdam komt? De stad van André Hazes? Is dat wel kwaliteitsmuziek? Marcel is natuurlijk een idioot (net als alle Pisveefans), maar verder draaft u wel een beetje door.

    1. f-side64

     Ja hazes en froger is inderdaad kwaliteit muziek daar houd heel Nederland van van die belachelijke carnavals muziek alleen die gestoorden beneden de grote rivieren

 9. Iamsterdam2015

  De politie moet wel want ke kan een aangifte niet weigeren. Een aangifte doen is niets anders dan een verzoek in dienen tot vervolging cq opsporing bij de officier van justitie. De politie kan en mag dit niet weigeren……..MAAR!!!! Een officier beslist uiteindelijk of justitie DAADWERKELIJK tot vervolging danwel opsporing over gaat en dat gaay never nooit gebeuren. Komt bij dat het geen strafrechtelijk feit is (lees misdrijf) dus zal deze man een civiele procedure moeten inzetten…….kortom kansloos want dat gaan meneer veel poen kosten.

 10. KBouter

  Aan die kop te zien is het een alkoholist, en die gasten nemen we never nooit serieus.

  Te triest voor woorden dit, als de rechter daadwerl]kelijk hier serieus naar gaat kijken, is de beer los en hebben we een tweede Jean-Marc Bosman!

 11. Indojood

  Nee, jij bent meer een tokkie, f-side64. Trouwens alles wat je zegt over Brabant doet mij persoonlijk niets. Ik kom er niet vandaan en heb nooit aan carnaval gedaan. In ieder geval bedankt dat je bevestigt wat ik hiervoor beweerd heb. Je ontbeert het verstandelijk vermogen om psv en Brabant los van elkaar te zien en je beheersing van het Nederlands is ook bedroevend, zeker voor een westerling als jij.

  1. ajaxhoger

   Hij vergeet ook een ding Indojood dat er zeer veel aanhangers van Ajax uit brabant komen , die vent is te stom om voor de duivel te dansen .
   Schijnbaar weten veel mensen dat niet

 12. Ptr

  Geef nou gewoon toe dat het matchfixing is.
  Het heeft me een hoop geld gekost. ????

  Wat een stakker en dat hij hier de stad in durft te komen met dat pis accentje

 13. San Marco

  Wat een lachwekkende zaak dit!! Dan kunnen wij ook aangifte doen tegen Makkelie vanwege de onterechte afgekeurde goal van Ajax in de 1e helft want die kwam terug van een utreg-speler en dan krijg je een nieuwe situatie dus geen buitenspel!!

 14. In memory of J.C.

  Hij ontbeert het vermogen überhaupt eens een normaal en correct commentaar te schrijven.

 15. Indojood

  Froger kwaliteitsmuziek, haha. Heb je al een kaartje voor Toppers in Concert, f-side64. Heb je ook je outfit al geregeld? Lekker samen met 60.000 VERKLEDE mensen uit je dak gaan. Helemaal goed, man. ????

  1. f-side64

   ik vind het beter dan die carnavals crap ik ben g1 fan van hazes of froger dat zij ik niet dat ik er van hou beter lezen is niet je talent buitenlander

   1. Remco425

    En schrijven niet de jouwe. Toch grappig dat die ‘buitenlander’ veel beter Nederlands schrijft dan jij…

 16. Indojood

  Als je zegt dat Froger kwaliteitsmuziek is, wek je op zijn minst de indruk dat je het goed vindt. Bestaat er ook een inburgeringscursus voor autochtonen? Die kan jij wel gebruiken. Daarna een toets NT2 (Nederlands als tweede taal) doen. Ach, laat ook maar, veel te hoog gegrepen voor een tokkie als jij.

  1. Velibor

   Jongens kom op zeg,het gaat er toch om met wat voor muziek je het meeste schik hebt wat boeit het,ik hou van bijna alles en waar ik niet van hou daar houdt een ander weer van en of je nou zegt: bloed ,zweet en tranen of Deurdonderen! Maakt me niks uit zolang je maar Ajacied bent!

   1. Indojood

    Sukkels zoals jij zijn zo makkelijk op de kast te krijgen. Vond het nog vrij lang duren, je had zeker een helder moment tussendoor.

   2. ajaxhoger

    Als ik je bij kon sloeg ik je in mekaar , je moest eens weten hoeveel mensen sterven aan die ziekte , daar scheld je niet mee , hoop maar dat jet het zelf niet krijgt oelewappel

   3. Remco425

    Oh wat was het toch vreselijk die ziekte waar Cruijff aan overleden is. En er nu gewoon weer mee schelden. Deze mafkees mag van mij een ban krijgen.

 17. Velibor

  Hoorde net op WNL dat we bezig zijn om Huntelaar terug te halen klopt dat verhaal of is dat weer het zoveelste fabeltje?

 18. De seijs

  Echt triest Hoe komt hij erop .Moet echt een boer uit Brabant zijn wat een kneus.

   1. De seijs

    Ik heb het over die gek die aangifte heeft gedaan f-side64 . En voor de rest ???

    1. f-side64

     dan moet je het duidelijker neer zetten en wat voor de rest ik heb gewoon 1 pleuris hekel aan Brabant en zijn bewoners dat ze toevallig Ajacied zijn boeit me niet

     1. De seijs

      Deze forum gaat over de aangifte daar reageer ik op f-side64 en voor de rest lees ik niet alles wat hier staat ben namelijk aan het werk . Hee Prettige dag nog hè mazzellll

 19. Indojood

  Precies Velibor. Zolang je maar Ajacied bent. En het maakt ook niet uit waar je vandaan komt. Alleen f-side64 begrijpt dit niet.

 20. Indojood

  In dat geval heeft het geen zin om verder te discussiëren. Jij bent een gevalletje “reddeloos verloren”. Omdat je niet meer van nut bent, adviseer ik je om Nederland te verlaten en naar Saoedi-Arabië te verhuizen. Dat verhoogt het IQ van beide landen. Succes en het ga je goed!

 21. Slingertje.

  Wel mooi dat die gestoorde gloeilamp helemaal naar Mokum moest om aangifte te doen en wat zullen die smerissen gelachen hebben toen hij weg was.

  1. jood84

   Hij wou gewoon graag naar onze mooie stad komen en heeft match fixing gewoon als smoes gebruikt

Comments are closed.