Terugbrengen capaciteit Gelredome treft uitvak

10255vitesse-ajax_feestje2

De beelden van juichende spelers van Ajax die dat delen met het uitvak tijdens een wedstrijd tussen Vitesse en Ajax in Arnhem kunnen we ons allemaal nog voor de geest halen. Vanaf volgend seizoen zal dit echter een stuk lastiger worden daar Vitesse de capaciteit van het Gelredome naar beneden gaat halen omdat men moeite heeft het stadion vol te krijgen tijdens wedstrijden.

Voor het uitvak heeft dit besluit geen goede vooruitzichten want waar nu nog 1200 uitsupporters kunnen plaatsnemen zal dat worden teruggedraaid naar 1000. Tevens zal men het vak en de glazen wand hoger gaan plaatsen bij een risicoduel zoals Vitesse – Ajax.¬†Supporters van kleine clubs mogen voor de wand plaatsnemen en zitten dan, net zoals in Engeland, niet meer achter een afscheiding. Foto’s zoals bovenstaand zullen we dan vanaf volgend seizoen niet meer tegenkomen als Ajax afreist naar het Gelredome.

Bron: Ajaxlife

Related posts

26 Comments

   1. Charka53

    Niet alleen wij Reno er zijn nog meer clubs , het is wel vreemd omdat Vitesse met eigen supporters het stadion niet vol krijgt maken ze het uitvak kleiner ,dat zit toch vol erg slim zijn ze daar niet.

  1. antonajax

   Belachelijk! De ‘eigen’ supporters van Vitesse komen niet dus gaan ze het uitvak verkleinen? Snap er niks van

 1. AFCA-075-

  Rare gasten. Kost ons weer 200 man. Altijd prima daar qua zicht in Arnhem. Ik hoop dat dat er niet op achteruit gaat.

 2. FdB=Ajax

  Haha ik kom oorspronkelijk uit Arnhem en dat Gelredome is echt het meest sfeerloze stadion dat ik ken. Die supporters maken het er ook niet beter op, lopen alleen maar te zeiken. Troosteloos gebeuren daar

 3. afcadeluxe

  worden wij als uitsupporters weer gediscrimineerd,mogen toch blij zijn als er 1200man komen,rare gang van zaken….

 4. Ajax nr 1

  Stumpers! Zorg dat je meer supporters krijg zodat dit soort dingen niet nodig zijn.

  1. BobbyHaarms

   Als er idd maar zo weinig eigen supporters komen waarom gaan hun dan niet lekker in het uitvak zitten?? De rest krijgen wij wel vol ūüôā

   1. afcadeluxe

    kunnen zij achter die hoge glaswand zitten als die boze gewel (da)dige Ajaxboys op bezoek komen

 5. In memory of J.C.

  Dus je krijgt te weinig mensen in je stadion en dan ga je het drukste vak kleiner maken. Zal wel logica van een Arnhems meisje wezen.

Comments are closed.