El Ghazi betreurt uitspraken Borst: ‘Kennelijk wil men onrust stoken’

0409cambuur-ajax_elghazi_deboer

Anwar El Ghazi heeft gereageerd op enkele uitspraken van journalist Hugo Borst die zich in de media uitlaat over de discussie rond Marokkaans-Nederlandse voetballers. Borst heeft in het programma De Wereld Draait Door laten weten het jammer te vinden dat El Ghazi bonje zou hebben met trainer De Boer en daarom verbannen is naar de reservebank na zijn schorsing, tot ergernis van El Ghazi. ‘Kennelijk wil men onrust creëren en bij deze wil ik duidelijk maken dat Frank De Boer en ik een goede verstandhouding hebben. We hebben maar 1 doel namelijk het binnenhalen van de landstitel!’, zo laat El Ghazi weten op Twitter.

Bron: Twitter

Related posts

32 Comments

      1. De Ajacied

        Ongelofelijk wat een drol die Hugo,
        Mensen sta allemaal boven deze gast, het is en blijft een Kakkie ja
        ❌❌❌

  1. Indojood

    Ajax wordt misschien kampioen dus alle heikneuters in het land gaan zich roeren. Ondankbaar volk als je bedenkt wat Ajax voor NL betekent. Goede reactie van El Ghazi, kort en bondig en gefocust.

        1. In memory of J.C.

          Als je er gewoon vanuit gaat geeft dat rust. Blijkt dat we het onverhoopt toch niet halen duurt de spanning veel korter. Dus …… Ajax wordt kampioen 🙂

  2. Remco425

    Buitenstaanders schijnen ineens over van alles te weten binnen Ajax. Mensen als Borst en Derksen gewoon niet serieus nemen. Ze schreeuwen om aandacht. Maakt niet uit of het klopt of niet. En het lukt ze nog ook. Ze krijgen precies de aandacht dat ze willen. De Wildersen van het voetbal.

      1. In memory of J.C.

        Die snor heeft het juist vaak mis. Volg zijn voorspellingen van uitslagen maar eens.

      2. Remco425

        Hij heeft het juist meestal fout. Die ene keer dat hij gelijk heeft komt hij er maar wat graag op terug, maar van al die keren dat hij het fout hoor je nooit meer iets.

  3. afcadeluxe

    alsof die borst elke dag op de training erbij is,zielig mannetje,maar ja het is een rottedommer dus wat verwacht je ook van zo iemand…

  4. Sazzz

    hij heeft totáál geen bewijs voor zijn uitspraken, echt helemaal niets. Dan kun je dit soort uitspraken niet doen

    1. BobbyHaarms

      De enige juiste reactie van El Ghazi, verder geen woorden meer aan vuil maken en binnenslepen die titel.

  5. Alabe

    Het enige goede antwoord. We laten ons niet gek maken. Tegen Utrecht staat El Ghazi in de basis

  6. Hazez

    Als elghazi in vorm is staat hij gewoon in de basis !! Hij moet niet piepen maar voetballen

  7. -buitenkantje rechts-

    Om hun eigen “uitzendwaarde” te behouden moeten journalisten af en toe een zogenaamd nieuwtje brengen.. Een vaag gerucht of een van horen zeggen is dan vaak al genoeg. Hugo moet snel met z’n hondje op schoot op de bank gaan zitten. Heel doorzichtige poging om onrust te stoken. Goede reactie van Anwar!

Comments are closed.