Swart weet het zeker, Ajax moet ervaring halen (Incl video)

0911swart

Sjaak Swart laat zijn licht schijnen over afgelopen weekend waarin Ajax zeer moeizaam wist te winnen van Cambuur Leeuwarden. Tevens laat Mister Ajax weten dat de club er goed aan doet om komende zomer ervaring in te kopen, komt de naderende landstitel aan bod en valt de naam van Huntelaar opnieuw.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

37 Comments

   1. jood84

    maar ze doen er niets aan de seijs, dus blijven roepen is beter. sommige mensen leren niet na een paar keer roepen

  1. huub

   Alleen als de spelers als team bij elkaar blijven, dan is succes verzekerd voor het volgend seizoen.

 1. rickert

  met Huntelaar had je cambuur niet met 5-0 op de knieën gekregen.. ben het er mee eens dat een sterkhouder met meer ervaring een grote meerwaarde is, maar als de rest het laat afweten ben je nergens. Kuyt is daar bij die kakkerlakken wel een voorbeeld van.

  1. antonajax

   Dat denk ik ook niet rickert. Maar met bijvoorbeeld een Ziyech wel. Die kan en steekpas geven en uit dode spelmomenten scoren

   1. f-side64

    we hebben meer dan genoeg mv spelers ze moeten 1 goede spits erbij halen mocht milik uitvallen want zivkovic krijg toch geen kans van fdb

 2. afcadeluxe

  als die ervaren kracht echt een versterking is ok maar als hij de talenten tegenhoudt schiet het niet echt op

 3. Ajaxslied

  lol ik weet niet of huntelaar het beter zal doen als milik. Huntelaar kan je niet op de bank zetten dus maak je milik kapot. Milik speelt van de zomer wel op het EK dus weer een stuk ervaring erbij.

 4. Ajax1958

  Met een veredelt pupillen elftalletje heb je het al moeilijk genoeg in de eigen competitie, Europees gezien ga je naar de slachtbank. Het is zaak dat de jonkies ervaring opdoen in de CL, (of ver komen in de EL), anders staan ze stil in hun ontwikkeling, gevolg is dat jonge spelers weg willen om grote(ere) wedstrijden te spelen.

  1. jood84

   inderdaad Ajax1958, die jonge gastwn zijn bij lange na nog niet constant genoeg. dus wat ervaring erbij is belangerijk voor een goede mix

   1. BobbyHaarms

    Een type Poulsen bijvoorbeeld, onmisbaar in je elftal. Eeuwig zonde dat die vertrok en later ook nog eens spijt kreeg van zijn beslissing.

 5. BobbyHaarms

  Hoop dat we nog heel lang mogen genieten van onze Mister Ajax Sjakie. Johan Cruijff laat echt een enorme leegte achter en dan is het fijn om zijn generatiegenoot zo af en toe te horen, al is het geen vergelijking natuurlijk.

 6. lezerG

  En wie moet die sterkhouder dan zijn?
  De keeper is top, de verdediging laat ook met de tweede keus nauwelijks iets door, middenveld breed bezet, voorin Duitse jonge hond, Poolse intikker, talent El Ghazi en dan komen er nog Zivko, Nouri, Hendriks etc aan.
  Leuk schot voor de boeg, ouwe Sjaak, maar we gaan het met deze jongens doen.

  1. Litmanen

   Ook tegen Cambuur werd weer duidelijk, een tweebenige spits is wel zo makkelijk. Had zondag twee doelpunten en een hoop zenuwen gescheeld.

 7. Ajaxlucas

  Ik weet niet waarom de meeste zo negatief doen maar een stukje ervaring erbij lijkt mij een goed idee. Je zou diegene ook altijd nog op de bank kunnen zetten zoals barca met kuyt wilde doen

 8. PvL020

  Je moet ook geluk hebben tegen deze ploegen die alleen maar in het veld staan om de schade minimaal te houden. We hebben 3 punten en dat is belangrijk. Nu komt er een hele discussie over deze ene wedstrijd

 9. Iceman

  Joh ze luisteren niet of willen niet luisteren naar wat oude ervaren spelers te melden hebben. Anders was er al lang een paar erevaren krachten erbij gekomen die gelijk bruikbaar zouden zijn voor het eerste elftal. En er spelen hier verschillende factoren een rol bij, je kan alles wel schuiven op de jeugd en de jeugd is de toekomst. Maar als er een jeugd speler door breekt en 2 jaartjes super speelt is hij weg in de derde jaar en dan begin je weer op nieuw. En in Europa red je het niet alleen met de Jeugd….

 10. Ajax nr 1

  Meneer Swart u zeg dat tegen doven en blinden. Dit wordt al jaren geroepen maar er gebeurt helemaal niets. Vertrouwen op talent. Nou na gisteren is dat vertrouwen misschien wel een beetje minder geworden bij mij wel in ieder geval.

 11. f-side64

  zo is het maar net ajax nr.1 maar dan krijgen ze minder bonus de zogenaamde heertjes daarom hebben ze dat krenterig beleid ingevoerd.

 12. woody79

  over 1 jaar is het hele team ervaren. er wordt namelijk niemand verkocht deze zomer!

  1. jood84

   hoe kan je iemand ervaren noemen die misschien pas 40 wedstrijdjes heeft gespeeld?

 13. Velibor

  Als milik 4x scoort op het EK is ie weg let maar op,het is gewoon handel niet meer en niet minder.

 14. -buitenkantje rechts-

  Ervaring is niet per definitie beter.. Je moet analyseren welke kwaliteiten je nodig hebt. Daar op gaan scouten en opleiden en eventueel gericht aankopen doen.

 15. lezerG

  Twee benen hebben ze allemaal. Nou nog er een beetje fatsoenlijk mee leren schieten, Milik.

Comments are closed.