Jong Ajax verliest met 3-1 van Sparta

jupiler_league

Jong Ajax heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Sparta met 3-1 verloren en daarmee is Sparta kampioen geworden van de Jupiler League en keert het volgend seizoen terug in de Eredivisie. De Ajacieden kwamen al na acht minuten op achterstand en in het vervolg van de wedstrijd wist Sparta de voorsprong niet uit te bouwen. In de tweede helft knalde Daley Sinkgraven  de 1-1 op het scorebord en leek het avondje voor Sparta verpest. Echter wist Sparta in de laatste vijf minuten toch nog twee keer te scoren en daarmee stelde het de landstitel veilig. 

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Van Bruggen, Warmerdam, Dankerlui, Van de Beek, Hendriks, Sinkgraven, Zivkovic, De Jong, Fischer

Related posts

20 Comments

 1. antonajax

  Altijd jammer om van Rotterdammers te verliezen. Maar Sparta is een club die wel in de eredivisie past dus gefeliciteerd

  1. De seijs

   Ik vind het prima dat Sparta weer terug komt in de eredivisie. Het is ook de enige club uit rotjeknor waar van ik dat vindt. Gefeliciteerd Sparta.

   1. jood84

    jammer dat ze verloren hebben, maar sparta is niet voor niets kampioen geworden. leuk dat ze er weer bij zijn, het is toch een van clubs met de meeste wedstrijden in de eredivisie

  2. Gero77

   Talenten….. Wat een kut woord eigenlijk….. Die jochies zijn pas goed als het systeem klopt…..

 2. Remco425

  Prachtige goal van Sinkgraven! Hij schijnt alleen de rest van de wedstrijd bagger te hebben gespeeld. Net als Fischer.

 3. lezerG

  Erg veel grote Ajaxtalenten die hier dus niet kunnen winnen. Hendriks, VdBeek, Zivko, Sinkgraven. Oef.

 4. afcadeluxe

  wedstrijden waar het om gaat geven onze jonkies (en ouderen)niet thuis,verliezen tegen rottedammers is altijd shit,gelukkig is dat niet vaak het geval…

  1. BobbyHaarms

   Als het in de eredivisie maar niet gebeurt. Maar dit geeft natuurlijk wel te denken. Evengoed gefeliciteerd Sparta, het is verdiend.

 5. paulvos

  Jammer van de nederlaag, ze konden het helaas niet op 1-1 houden, maar gef, Sparta . Al vind ik wel dat ze met deze selectie niet zo veel te zoeken hebben in de eredivisie .

 6. Ajax nr 1

  Dus dat zijn de grote talenten waar Ajax de komende jaren op moet gaan bouwen. Als je op deze manier met 3-1 verliest vinden sommige dat oke of jammer. Nou ik vind het niet oke of jammer. Ik vind dat je lekker dom en zou voor de toekomst zeker verder gaan kijken als ik daar in het TH zou zitten. Deze zogenaamde grote talenten zijn waarschijnlijk niet zou groot als de meeste hier denken. 3-1 tegen de kampioen Sparta. Sparta gefeliciteerd dat zeker maar Ajax ga je schamen want tegen Ajax je kampioenswedstrijd winnen dat had niet op deze manier mogen en moeten gebeuren. Wat spelen onze grote talenten slecht zeg. Talenten of niet pfff schaam je diep.

 7. Ajax 010

  Mee eens. Ik was gisteravond bij Sparta – Jong Ajax – voor mij een ’thuiswedstrijd’ – op Het Kasteel. En het was blaartrekkend slap. De zogenaamd gevestigde namen – Fischer, Sinkgraven, Van de Beek, Zivkovic – gaven stuk voor stuk niet thuis; stonden als BV-tjes voor zichzelf te voetballen. Prima als je een kampioenswedstrijd van Sparta niet wil verpesten, maar je kan ook overdrijven. Los van 15-20 minuten in de 2e helft met een mooie goal van Sinkgraven was het helemaal niks.

 8. afcadeluxe

  snap verschillende spelers niet,volop pers en toeschouwers en dan zo 1 prestatie afleveren,had gehoopt dat gasten als bv fischer fdb zijn ongelijk wilden aantonen waarom ze op de bank zitten,nou begrijp ik ook die keuze van fdb

  1. Indojood

   Ja FdB wordt het zo makkelijk gemaakt. Fischer, Sinkgraven en Zivkovic zijn echt geen optie.

 9. Germain

  Mee eens, vooral die drie jeugdtalenten zullen tekort blijven komen en kunnen niet de beoogde ontwikkeling door maken. Staat geen goeie kop op, op Fischer niet, op Zivkovic niet en Sinkgraven is een dromertje. Geen geld en energie in steken.

Comments are closed.