Tete kan in thuiswedstrijd tegen FC Utrecht rentree maken

0807tete

Kenny Tete maakt zeer waarschijnlijk aankomende zondag zijn rentree in het eerste elftal van Ajax als de ploeg het in de thuiswedstrijd opneemt tegen FC Utrecht. Tete stond sinds januari aan de kant met een forse enkelblessure maar is sneller hersteld dan verwacht. Afgelopen vrijdag maakte Tete al speelminuten bij Jong Ajax. Frank de Boer verklapte aan FOX Sports dat hij van plan is om Tete voor komend weekend in zijn spelersgroep op te nemen.

Bron: Fox Sports

Related posts

39 Comments

     1. Charka53

      Nou De seijs ik denk dat Tete eerst nog wat spel ritme op moet doen voor hij weer op niveau is.

  1. BobbyHaarms

   Zeker rustig aan! Het staat op zich goed, al missen we echt wel de enorme drive van Tete hoor!

   1. rickert

    ik weet niet of ik andere wedstrijden heb gezien. Maar de drive van Tete is niet bepaald zijn sterke punt? aanvallend nog niet veel extra’s brengend, maar verdedigend extreem sterk.

  1. BobbyHaarms

   Daarvan hoop ik ook dat ie die laat staan Ritchy, heb een zwak voor Mikey. Hij zeurt of klaagt nooit!

 1. -buitenkantje rechts-

  Verwacht niet dat hij direct een hele wedstrijd zal spelen.. Misschien 1 helft. Hij speelt alweer veel sneller dan verwacht, maar het lijkt me verstandig hem rustig te brengen. Anders staat hij straks misschien nog langer langs de kant. Ook hebben de andere jongens prima gepresteerd. Zou niet juist zijn om hun nu direct naar de kant te halen. Tete weet nu dat hij te maken heeft met behoorlijke concurrentie…

  1. BobbyHaarms

   Van concurrentie is nog nooit iemand slechter geworden, alleen maar goed BR.

 2. In memory of J.C.

  Tete komt niet ipv vd Hoorn. Veltman schuift terug naar zijn vertrouwde plek. Je wilt je sterkste elftal niet het meest aardige 🙂 Maar ieder zijn ding.

  1. FdB=Ajax

   Het probleem is dat het vertrouwde plekje van Veltman, de plek is waar vd Hoorn nu speelt. Dus ik snap jouw reactie niet. Van mij mag Mikey ook wel blijven staan, maar ben bang dat FdB voor Viergever kiest omdat ie linksbenig is (Dijks – Viergever – Veltman – Tete)

 3. Iamsterdam2015

  Tja dat wordt vd Hoorn op de bank. Zal hij niet blij mee zijn en terecht ook want hij doet het steeds beter!!!

  1. Litmanen

   Niet mee eens. VdHoorn wordt bijna wekelijks door Veltman gered in het centrum. En laten we eerlijk zijn, de manier waarop hij geblesseerd raakte, dat is toch Ajax onwaardig?

 4. Hazez

  Viergever op de bank als tete terug komt schuift iedereen maar een plaatsje op .. Dat zou toch wel moeten lukken

 5. In memory of J.C.

  Niet iedereen kan zomaar van recht naar links opgesteld worden of omgekeerd. Nu wil vd Hoorn nog wel eens aan de verkeerde kant dekken, dus misschien pakt het bij hem goed uit. 🙂 🙂

  1. In memory of J.C.

   Behalve als het team sterker wordt. Het is een winning team met erg veel hangen en wurgen.

 6. Remco425

  Laat hem eerst maar de laatste 15 minuten invallen bij een 3-0 voorsprong. Volgende week laatste 30 min, die week erop de eerste 60 minuten en daarna kijken of hij het de hele wedstrijd volhoudt of anders laatste 15 minuten wisselen.

 7. In memory of J.C.

  Zo, jij neemt de tijd voor hem 🙂 Het wordt of basis met wissel of eenmalige invalbeurt. Zonder terugslag staat hij daarna gewoon de hele wedstrijd in de basis.

 8. In memory of J.C.

  Was op een reactie dat Tete ipv vd Hoorn zou komen. Het gaat ten koste van vd Hoorn maar hij komt op zijn plek ipv Veltman. 🙂

Comments are closed.