‘Tete maakt vanavond rentree bij Jong Ajax’

0807tete

Kenny Tete raakte eind januari dusdanig geblesseerd dat men er bij Ajax rekening mee hield dat de rechtsback dit seizoen niet meer in actie zou komen. Toch is Tete sneller hersteld dan verwacht en maakte hij afgelopen week weer volop minuten op het trainingsveld. Waarschijnlijk maakt Tete vanavond in het thuisduel van Jong Ajax met Emmen voor het eerst weer speelminuten. Wanneer Tete weer met het eerste elftal mee kan spelen is nog niet bekend.

Bron: AT5

Related posts

14 Comments

  1. De seijs

   Rustig aan Tete want anders moet je plaats vervanger er uit en er zijn hier een aantal mensen die dat niet leuk zouden vinden. Maar heel veel succes toegewenst.

   1. antonajax

    Je bent me er eentje De seijs?
    Tuurlijk hopen we allemaal dat Tete zsm weer basis is. Maar Vd Hoorn/Viergever deden het gewoon heel goed

 1. Mooi

  Je moet je en hoeft je niet meer te bewijzen .dus wees voorzichtigen kijk uit.

 2. AFCA my World

  Is het nog niet te vroeg ? Soms moet je jonge jongens even wat afremmen zodat ze nog sterker terugkomen !

 3. Iamsterdam2015

  Goed bezig. Wordt wel weer een ” ding”. Binnen de selectie lees vd Hoorn/Viergever. Een van de twee is de dupe en ja….. Ze doen het de laatste tijd niet slecht. Veldman zal wel weer op zijn oude plek komen te staan waardoor een van die twee plaats moet maken voor Tete. Kan vd Hoorn en viergever dan wel begrijpen als ze weer op de bank komen. Lastig maar ja om er een cliché in te gooien………dat is voetbal!!

 4. afcadeluxe

  heb liever dat hij voorzichtig is zodat hij er volgende week tegen kutrecht erbij is

  1. BobbyHaarms

   Weer een topverdediger op de weg terug. Rustig aan ouwe reus, Hoorn/Viergever zorgen er nog wel even voor dat het Ajaxdoel schoon blijft 🙂

Comments are closed.