Selectie voor duel met Cambuur

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de uitwedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Ten opzichte van de laatste twee wedstrijden zijn er geen wijzigingen in het elftal van De Boer. Cambuur – Ajax begint zaterdag om 19:45 uur.

1. San Marco

Gewoon beginnen met de winnende basis-opstelling van de laatste weken.
    Dan gaan we een ruime overwinning neerzetten!!
    Bam?

1. BobbyHaarms

En het is op kunstgras. Moet normaal gesproken dus geen probleem zijn 🙂

1. dioajax

cambuur ajax 0:4…milik x3 en gudelj…in kunstgraas is het tuurlijk geen probleem bobby…zo is het…met je eens…op voor de 3 punten…

2. De seijs

Met de zelfde verdediging als de afgelopen weken.En met milik in de spits moet daar gewoon met 0-5 gewonnen worden. kom op ajax en laat daar ook je tanden zien.

1. bezemsteel

Als je zegt dat je verwacht in de eerste helft al met 4-0 voor te staan ben je ze toch juist aan het onderschatten of zie ik dat verkeerd? Zolang ze maar winnen vind ik het helemaal mooi.

1. rickert

Het team moet waken voor onderschatting.. vandaar meteen knallen.. er bovenop zitten.. afjagen, hoog tempo en het in de eerste helft uitspelen.. niet op een jankend tempo de wedstrijd uitspelen en de 1-1 in de 91ste minuut tegen krijgen.
        dus ja, je zag het inderdaad verkeerd bezemsteel?

2. paulvos

Zo gauw mogelijk 2 a 3 doelpunten scoren en dan op gemak zonder veel risico’s de wedstrijd uit spelen.

1. Hika77

Het is persoonlijk al zie ik lasse liever op het middenveld dan als rechtsbuiten.

1. -buitenkantje rechts-

Eens Hika.. Anwar/Cerny op rechts buiten.. Schöne op 10.. 4 mans middenveld.. 3-4-3

3. Joep

Starten met dezelfde opstelling als afgelopen werk. Vervolgens Cambuur opvreten.

4. f-side64

0-4 14de min. 0-1 milik 30ste min. 0-2 schone 68ste min. 0-3 klaassen 85ste min. 0-4 el ghazi