Jong Ajax verslaat Emmen met 2-0, rentree Tete

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 2-0 gewonnen van FC Emmen. De toeschouwers op sportpark de Toekomst moesten echter tot in de tweede helft wachten op de doelpunten. Vier minuten na rust maakte Richairo Zivkovic de 1-0 na een misser van doelman Dennis Telgenkamp en kort daarop besliste Sam Hendriks de wedstrijd met een stiftbal zoals wij dat kennen van Dennis Bergkamp.

Het beste nieuws kwam echter van Kenny Tete die zijn rentree maakte in het shirt van Ajax nadat hij in januari zwaar geblesseerd raakte tijdens het duel met Vitesse. Tete hield het na 58 minuten voor gezien maar lijkt klaar voor een rentree in het eerste elftal. Aanstaande maandag speelt Jong Ajax alweer. Op het Kasteel staat koploper en kampioenskandidaat Sparta Rotterdam te wachten. Sparta is kampioen als het wint van Jong Ajax.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Tete (58. Dankerlui), Van Bruggen, Warmerdam, Owusu; Clement, De Jong, Bakker; Muric (53. Hendriks), Zivkovic, Acolatse.