Gametalk Cambuur – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

0510ajaxcambuur6

Voor Ajax staat dit weekend de uitwedstrijd tegen Cambuur op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0408cambuur-ajax-henkveen


Related posts

15 Comments

  1. AFCA my World

    Zou toch geen probleem mogen zijn,al verwacht ik nog wel andere zware wedstrijden !

  2. Iceman

    Dat moet gewoon drie puntjes voor ons worden. Als ze de boel maar onderschatten en met een halve instelling de wedstrijd benaderen zo van dat doen we wel even dan gaat het zeker fout. Maar goed we gaan er voor Go Ajax Go kampioene kampioene…..

  3. polaroids

    Focus, niet onderschatten, Cambuur gaat voor een punt, maar wij moeten voor drie punten gaan!!!.

  4. -buitenkantje rechts-

    Cambuur vecht voor handhaving.. Beste is snel scoren en hun weerstand breken.. Dan rustig wedstrijd uitspelen.. Geen blessures oplopen.. Energie bewaren voor de echt zware wedstrijden! Schat een 0-3

    1. BobbyHaarms

      Geen 1 wedstrijd is in deze fase van de competitie nog makkelijk. Het weekendje Leidseplein is stiekem al geboekt, maar we zijn er nog niet! Nog 5 wedstrijden hocus, spocus, focus!

  5. Mooi

    Elke wedstrijd wordt nu moeilijk want de druk van moeten winnen is niet makkelijk .Maar daar gaan we gewoon voor Maar we moeten niet denken dat het van zelf gaat.

  6. Slingertje.

    Ruime zege voor Ajax.
    En in de 14e applaus voor Johan Cruijff want dat moet zowel uit als thuis gebeuren.

  7. ajaxhoger

    Tegen de hekkensluiter zeg , wat een slap langzaam voetbal weer , het zal me niet verbazen als die klootzakken punten laten liggen

Comments are closed.