Ajax bevriest seizoenkaartprijzen

0728seizoenkaarthouder

Ajax zal komend seizoen geen prijsverhoging doorvoeren voor de seizoenkaarten. De vorig jaar voorgenomen verhoging op de eerste ring oost komt daarmee voor komend seizoen te vervallen en ook alle overige prijzen blijven gelijk. Vanaf volgende week is het weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen waarbij elke seizoenkaarthouder persoonlijk zal worden geïnformeerd.  Wil je een seizoenkaart van Ajax aanschaffen klik dan op deze link.

Bron: Ajax.nl

Related posts

29 Comments

  1. HURBIE

    Lijkt me logisch
    Als er geen topvoetbal gespeeld word ,kan je ook geen topprijsen vragen

    1. BobbyHaarms

      Prijzen zijn hoog zat zo voor de komende 10 jaar. En echt verwend zijn we de afgelopen jaren ook niet.

    2. EugAjax

      Ik zou zeggen ga dan naar PSV of Feyenoord want daar word wel topvoetbal gespeeld………………

    3. EugAjax

      Ajax speelt vrij goed voetbal en voor Nederlandse begrippen ook topvoetbal. Prijzen onveranderd is goed maar voor 10 jaar zeer onrealistisch.

      1. BobbyHaarms

        Je begrijpt wat ik bedoel, toch? Het voetbal was gedurende de laatste seizoenen voor zeker 80% niet om aan te gluren en daarvoor betalen we al jaren naar verhouding teveel. Misschien is 10 jaar overdreven maar de komende jaren mogen ze de trouwe supporters die hun vrije zondag elke keer opgaven hierin ook wel eens tegemoet komen.

        1. EugAjax

          Ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Maar ik zie langzaamaan voetbal beter worden en ik vermoed dat team bij elkaar blijft dus stijgende lijn gaat door en dat voor gelijke prijzen hahaha. Terecht.

          1. BobbyHaarms

            Laten we idd hopen dat deze stijgende lijn zich voortzet..maar dan niet zoals die 2e helft tegen PEC haha 🙂

          2. Remco425

            Ik denk dat je de 2e helft tegen PEC niet als standaard moet nemen. Het gebeurde zoveel rond die wedstrijd wat kon afleiden. En als je vervolgens bij rust al op een comfortabele 3-0 voorsprong staat, krijgen ze tijd om erover na te gaan denken en kunnen al die indrukken bij die jonge gasten een flinke rol gaan spelen.

          3. ajaxhoger

            Dit team blijft niet bij elkaar , er is belangstelling voor klaasen tete veldman bazoer milik riedewald , denk je nu echt dat ze allemaal blijven.
            Ik hoop van wel , maar dat zal wel niet ajax kennende , ze verkopen graag .

          4. Charka53

            Dat is niet anders ajaxhoger Ajax is een opleidingsinstituut we leiden voetballers op tot een bepaald niveau en verkopen ze weer pure handel dus , het is aan de spelers of ze de druk van al die €€€ aankunnen om een aantal jaren bij Ajax te blijven zodat we in Europa ook weer eens mee doen maar ja de €€€€ winnen het meestal van het Ajax hart.

  2. afcadeluxe

    inderdaad goed plan,zo kunnen misschien mensen overgehaald worden om hun seizoenkaart te verlengen

  3. -buitenkantje rechts-

    Prima besluit.. Bewijst dat er toch wel degelijk naar de supporters geluisterd wordt.. Ajaxbestuur heeft bij mij in ieder geval weer punten gescoord.

  4. In memory of J.C.

    Ik heb besloten het eerst aan te kijken. Qua kijkgenot de laatste jaren te vaak teleur gesteld. Als Ajax kampioen wordt koop ik blind een passe partout voor de CL, dat wel. Een seizoenkaart komend jaar niet. Losse wedstrijden misschien of combi’s van drie of zo. Maar eerst beetje pas op de plaats. Eerst ook benieuwd naar het team in september.

  5. Indojood

    Prima actie maar ik vind sowieso dat deze prijzen over langere periode bevroren dienen te worden. Er zijn ook andere manieren om meer geld te geneneren.

  6. nick-afca95

    Iemand een tip voor een vak op de eerste ring waar het wel een beetje gezellig is?

  7. Ajax nr 1

    De begroting zal wel weer doorberekend zijn op de verkoop van de spelers voor volgend seizoen. En wat de kosten voor een seizoen kaart betreft prima plan maar zal de kosten het jaar daarop wel weer verdubbelt worden. Dit is volgens mij even een zoethoudertje.

Comments are closed.