Menig: ‘Ik ga niet voor vier invalbeurten terug naar Ajax’

0403ajax-pec_veltman_menig

Queensy Menig hoeft niet ten koste van alles terug te keren bij Ajax. De aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle en heeft in Amsterdam nog een contract tot 2019. “Ajax? Ik ga natuurlijk voor het hoogst haalbare, maar moet ook realistisch zijn. Het hangt ervan af wat er bij Ajax gaat gebeuren. Als ik terugkeer en maar vier keer mag invallen, dan wordt niemand daar vrolijk van. Ik houd al mijn opties open en wil gewoon voetballen”, aldus de 20-jarige Ajax-huurling voor de camera van FOX Sports.

Menig, dit seizoen goed voor 2 doelpunten in 28 wedstrijden, zegt het goed naar zijn zin te hebben in het IJsseldelta Stadion. “Ik ben hier gelukkig. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik mij als voetballer en als mens verder wilde ontwikkelen en dat is gelukt. Ik hoop nu de play-offs met Zwolle te bereiken.”

Related posts

47 Comments

    1. antonajax

      Als sportman wil je spelen. Dus goede keuze, ontwikkel je verder en Ajax komt dan vanzelf wel

      1. jood84

        elk talent wil spelen. maar als je gewoon de beste bent en hard werkt dan komt alles op zijn plaats

    2. De seijs

      Menig moet gewoon zijn stinken best doen en zo goed mogelijk het seizoen afmaken dat ajax hem heel graag terug haalt.Dan is het probleem getekelt. En is iedereen blij.

    3. AFCA my World

      We hebben hem echt niet nodig hoor,en wat er aankomt is ook beter verwacht ik !

  1. In memory of J.C.

    Als Ajax zou vragen om terug te komen zou het ook een optie kunnen zijn om je stinkende best te doen om er meer dan 4 invalbeurten van te maken. Wacht de reactie van Ajax nu eerst maar af

    1. BobbyHaarms

      Ontwikkel je eerst maar vriend, de concurrentie kan volgend seizoen nog wel eens moordend worden bij Ajax. Bij Willem II staan er namelijk ook nog een paar te trappelen om terug te keren bij Ajax..

        1. BobbyHaarms

          Younes bewijst zich momenteel wel vind ik, in tegenstelling tot Fischer. Die moet nu echt oppassen dat ie niet definitief buiten de boot valt.

    2. Charka53

      Je kan dan wel je stinkende best doen maar als je het dan net niet hebt wat de trainer van je wilt dan blijft het bij de reservebank.

  2. f-side64

    wat 1 praatjes maker zeg als je pas 2 doelpunten in 28 wedstrijden heb gemaakt als aanvaller zou ik maar heel gauw ff dimme Q.menig

      1. f-side64

        hij heb meer aan scorend vermogen dan arrogantie zelfs ik maak meer goals in 28 partijen

          1. f-side64

            ben jij ook 1 zielig ventje zeg krijg je soms geen liefde van je ouders i.m of j.c

        1. jood84

          zoals ik al zei: arrogantie heeft die wel. dat hoeft die niet te leren, maar hij mag wel leren hoe je scoort

  3. Hika77

    Prima, blijf je toch lekker bij pec. Qua niveau past dat ook wat beter bij je. Springt er ook niet echt uit daar he?!

  4. -buitenkantje rechts-

    Op zijn positie heb je nu Younes, Fisvher en Muric.. Op zijn leeftijd is het belangrijk dat je veel wedstrijden speelt. Goede keus in zijn situatie.

  5. afcadeluxe

    gewogen en te licht bevonden en bij pek viel hij ook verder niet op als versterking voor Ajax,dus hij ziet het goed dat hij max 4x mag invallen,zou zeggen blijf maar in zwolle jongen

  6. woody79

    zie niet zijn toegevoegde waarde. bij pec gaat t aardig dus nog lekker daar blijven

  7. paulvos

    Ik denk dat het nivo pec wel in overeenstemming komt met zijn kwaliteiten, hooguit nog 1 jaar verhuren en dan verder kijken.

  8. hackitjacki

    Ik zie deze jongen niet terugkeren bij Ajax. Vind het een beetje een Lukoki verhaal.

    Andersen doet het dan wel weer goed bij Willem 2 en die zie ik nog wel spelen bij Ajax komende jaren.

  9. Ajax nr 1

    Blijf zitten waar je zit Menig. Pec is goed voor jou. Nog iets harder werken en misschien mag je terug komen bij ons Ajax. Voor nu succes met het werk.

  10. Iamsterdam2015

    Pak he minuten bij Zwolle zoals je al doet. Je stinkende best doen ( wat hij iedere week doet) en dan komt het vanzelf. FF geduld kijk naar Dijks!!

  11. ferike

    Goed dat Menig duidelijk is: voor álle partijen. Hoop dat hij gaat inzien dat hij (nog) niet het niveau heeft om te spelen in Ajax 1
    Die vier inval beurten zijn er veel te veel – dat gaat hij niet halen…..

  12. bloedgroep AFCA

    2 doelpunten uit 28 wedstrijden…mensen niet te hard voor Menig, er stonden namelijk ook verdedigers en een doelman….dus gewoon een salaris verhoging voor deze killer met al 2 doelpunten….zodra je 2 keer scoort in 4 invalbeurten dan moet je pas gaan praten denk ik

Comments are closed.