Veltman koestert shirt van afgelopen zondag

0403ajax-pec_veltman_menig

Joël Veltman koestert het shirt wat afgelopen zondag de selectie sierde bij het afscheid van Johan Cruijff tijdens de wedstrijd tegen  PEC Zwolle. Het shirt draagt een badge van Cruijff en is voor Veltman een tastbare herinnering aan de wedstrijd. Tegenover Ajax TV laat Veltman weten dat hij het wedstrijdshirt heeft weggeven maar dat het reserveshirt een speciaal plekje krijgt in huize Veltman. ‘Het hele gebeuren heeft diepe indruk op mij gemaakt en dit shirt ga ik opnemen in mijn collectie’.

Bron: Ajax TV

Related posts

27 Comments

  1. De Ajacied

    Heel erg jammer, ik had hem aan Joël willen vragen, zou er zo ontzettend graag een willen hebben
    ❌❌❌

    1. De Ajacied

      Dan gok ik op het shirt van onze nieuwe Zlatan,
      Arek Milik, misschien wil hij hem wel aan mij geven
      ❌❌❌

        1. HURBIE

          Ja Veltman als he zo’n afscheid wereld weid krijg dan was je echt heel goed
          Dus zuinig wezen op dat shirt van een LEGENDE

          1. Litmanen

            Je zou als Ajax aan een soort van herdenkingsshirt voor de fans kunnen denken. Dat zijn dan geen gedragen shirts maar wel een speciale print ter gelegenheid van het overlijden van Johan Cruijff. Opbrengst voor de foundation?

  2. Ammerzoden

    Ik vind dat die shirts geveild moeten worden voor de Johan Cruijff foundation

  3. Velibor

    Er komen er vast wel wat op de markt denk ik toch,tenminste dat lijkt me wel !

  4. ajacied078

    1tje voor het ajax meusem en de rest veilen voor de cruijf foundation zoals hier al eerder opgemerkt. de jeugd helpen was toch wat johan echt groot heeft gemaakt

  5. nick-afca95

    Ik zou heel graag zo’n shirt willen hebben. Inlijsten en aan de muur hangen. Prachtig! Maar ik denk niet dat ik er ooit een in handen zal krijgen. Vond de hierboven genoemde ideeën over het veilen voor de Johan Cruijff foundation een erg mooi gebaar!

  6. Remco425

    Snap ik van Veltman, moet echt bijzonder zijn geweest. Ik ben geen fan van Ron Jans maar ik vond zijn uitspraak ook heel mooi. Net op z’n kloten gekregen en dan toch zeggen dat hij blij was dat hij dit mee heeft mogen maken. Maakt eens te meer duidelijk waar het gisteren om ging.

    1. BobbyHaarms

      Zo is dat, en deze hele rotziekte en het feit dat het nota bene onze grootste Ajacied heeft moeten treffen maken alles toch maar heel betrekkelijk in het leven. Prachtig dat we met zijn allen in het stadion, en al die mensen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn geweest met dit alles, zoveel indruk heeft gemaakt op iedereen. Vriend en vijand..

Comments are closed.