Gametalk Ajax – PEC: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-peczwolle

Dit weekend staat voor Ajax de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0402ajax-pec-henkveen


Related posts

44 Comments

  1. rickert

   Dat gaat ook zeker goedkomen, als je PSV wegspeelt is PEC toch wel te doen… voor Johan!

  2. De seijs

   Ajax moet dit jaar kampioen worden. We staan nu 1e dat mogen we niet meer weggeven. En we moeten kampioen worden voor Johan Cruyff. Zondag is de dag dat we moeten winnen voor alles en iedereen. Ik hoop op 3-0 kom op ajax laat je tanden zien.

   1. De Ajacied

    Ja het is je plicht om te winnen, en om de titel te pakken,
    Dus we willen Bloed Zweet en Tranen zijn met veel passie ❌❌❌

 1. Joep

  Opvreten dat PEC. Op naar het kampioenschap. Het zou morgen wel een kippenvel moment zijn. Sterkte morgen iedereen.

  1. BobbyHaarms

   Maar er moet nog wel “effe” gewonnen worden. Laat het alsjeblieft een wedstrijd worden om nooit meer te vergeten, en dat bedoel ik uiteraard in positieve zin! Laat Johan tevreden vanaf een wolkje toekijken en zien dat het goed is..

   1. Joep

    Het zal niet makkelijk gaan maar ben er van overtuigd dat het gaat lukken morgen. Het publiek zal er morgen ook achter moeten gaan staan. En niet alleen op Zuid maar het hele stadion.

 2. HURBIE

  Ga er lekker voor zitten in het Johan Cruijff stadion en ga van alles genieten ter ere van Johan met winst

   1. Indojood

    Traantje meepinken met de culés. Zij en wij hebben hetzelfde gevoel en verdriet.

 3. KBouter

  Barcelona-Real gekeken, jammer dat ze daar niet 1 minuut stil konden zijn, zowel Real supporters als eigen fans, tijdens de minuut scandeerden Barca supporters steeds messi Messi!

  Net als in 010 dorp, tokkies in het stadion konden ook daar geen moment hun muil houden!

  1. AjaxFanAlways

   ja ik had het ook gehoord en gekeken. psv wint nu moet ajax ook winnen. barca verliest tijdens eerwedstrijd johan, dat moet ons cluppie niet doen

   1. polaroids

    Ben wel bang dat het eerbetoon, hoe belangrijk ook, toch ook een beetje afleidt, waardoor er net iets minder scherpte is…. Ik hoop het niet…. Makkelijk wordt het niet….

    1. AjaxFanAlways

     ja dat klopt dat zag je de eerste wedstrijd van nl ook. hopelijk zijn we morgen wel weer de nummer 1!

  1. ajaxhoger

   die hadden ze moeten kopen inplaats van die sinkgraven , ze presteren het toch elke keer om de verkeerde te kopen , dat is natuurlijk ook een kwaliteit .

   Nu nog zien te winnen van pec , dat is niet makkelijk gezien de eerdere game,s .

   1. In memory of J.C.

    Dat woordje kopen moet voor minimaal 2 maanden verboden worden vanaf nu. Elke keer zelfde gezeik. Even voor de duidelijkheid….. er mogen er maar 11 in het veld staan hoor. Dat is echt het maximum.

    1. ajaxhoger

     Lul toch niet zo slap man , als jij niet ziet dat het aan kwaliteit onbeerd helpt het toch niet .
     ZIYECH is 10 keer beter als die sinkgraven , kopen moeten ze gvd , wel met verstand .
     Ik zeg niet dat ze iedereen vast moeten leggen , maar ziyech en janssen zijn wel versterkingen .

 4. Ptr

  Keihard werken en winnen van PEC en voor JC. Iedere wedstrijd titaan kampioenschap tegen Twente. Net zo gekkenhuis van maken als 5 seizoen geleden. De Arena ontplofte toen. Zo’n sfeer moet er weer komen!

 5. -buitenkantje rechts-

  MILIK haalt uit met links!! 3-0… Heerlijke sfeer.. Heerlijke pot

  1. Indojood

   Niks mis met Milik. Als hij in en vlak buiten de 16 de bal krijgt is het meteen gevaarlijk. Zonder goede aanvoer heeft elke spits het lastig.

  1. ajaxhoger

   Doe maar een bod op janssen en ziyech , nee dat doen ze niet , volgend jaar spelen ze bij die klote lampen .
   Slaap maar lekker door ajax

   1. In memory of J.C.

    Kan jij niet gewoon opsodemieteren. Wat een kneus ben jij zeg. Zelfs nu blijf je maar zeiken en zieken. Flikker lekker op naar PSV.

    1. AFCA my World

     Hij heeft wel gelijk, Ajax koopt elke x de verkeerde en ja er is contact van pisvee voor die 2, je kunt meer bieden dan krijg je ze misschien nog !!!

 6. Hazez

  Fischer mag van mij gewoon op de bank blijven wat een zelf zuchtig mannetje is dat geworden zeg … Milik stond 2 x helemaal vrij

 7. In memory of J.C.

  Als Ajax het zo fout doet en PSV zo goed waarom staat PSV dan geen straatlengte voor. Ajax heeft als doel de eigen opleiding met hier en daar een aankoop. Middenvelders hebben we zat. Ala ik Ziyech zie reageren na zijn doelpunt weer ik een ding zeker, die redt het niet bij Ajax. Die heeft het echt heel hoog in zijn bolletje. Daarnaast een jonge spits kopen? Het stomste wat Ajax kan doen. Aankopen die wat extra’s moeten brengen moeten 27-28 jaar zijn en anders uit eigen gelederen. Aankopen gebeuren dan in de leeftijdsklasse van 18-19. Toontje of zoals je wilt Ajaxhoger is een azijnzeiker met telkens hetzelfde grammofoonplaatje. Het is de super droplul van het forum. Hij kan zelfs de sfeer van het afscheid van Johan verzieken. Petje af hoor.

Comments are closed.