Ajax Vrouwen slaan na rust toe tegen PEC: 3-0 (Incl. foto’s)

0402ajaxvrouwen-pec5

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond op sportcomplex de Toekomst uiteindelijk een solide 3-0 overwining geboekt op PEC Zwolle. Pas na rust werd het verschil in doelpunten omgezet. Eshly Bakker, Tessel Middag en Chantal de Ridder waren de doelpuntenmakers.
App-gebruikers: Bekijk de foto’s via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

ook aan dit duel in de Eredivisie voor Vrouwen ging een minuut stilte vooraf voor het overleden clubicoon Johan Cruijff. De Ajax Vrouwen speelden het thuisduel bovendien met rouwbanden. Dit weekend staan ook alle duels in het betaald voetbal vooraf in het teken van de grootste Nederlandse voetballer ooit.

Met de zege behouden de Ajacieden met nog vijf wedstrijden te gaan een comfortabele voorsprong van vijf punten op titelconcurrent psv. De Eindhovenaren versloegen Telstar met 3-1. Naast de titelstrijd zijn de Ajax Vrouwen ook nog altijd actief in het bekertoernooi.

0402ajaxvrouwen-pec6

0402ajaxvrouwen-pec7

0402ajaxvrouwen-pec0

0402ajaxvrouwen-pec2

0402ajaxvrouwen-pec1

0402ajaxvrouwen-pec3

0402ajaxvrouwen-pec_vdbighelaar

0402ajaxvrouwen-pec4

0402ajaxvrouwen-pec5

Opstelling Ajax Vrouwen:
Sarasola; Van Lunteren, Koster, Van Dongen; Zeeman (60. Van der Most), Middag, Oudemast (65. Pieëte), Kaagman; Versteegt (65. De Ridder), Bakker, Van den Bighelaar.

Related posts

8 Comments

  1. Charka53

    Goed gedaan dames vanmiddag de mannen nog en zijn ze bij de weer een stap dichterbij de titel.

Comments are closed.