Haller zet zinnen op Ajax dat niet meer dan vijf miljoen wil uitgeven

0322haller

FC Utrecht kan de komende tijd aardig voor het blok worden gezet door Sebastien Haller. De spits staat in de belangstelling van Ajax dat maximaal vijf miljoen wil uitgeven. Haller heeft inmiddels laten weten dat Ajax voor hem optie nummer één is. De club uit de Domstad verlangt echter acht miljoen maar met een vasthoudende strategie van Haller en Ajax lijkt dat onmogelijk.

Haller is momenteel in het bezit van een contract tot 2019 bij FC Utrecht maar wil graag een stap hogerop maken. Ajax staat bij de spits op nummer één terwijl ook enkele clubs uit het buitenland inmiddels hun interesse hebben getoond. Haller laat echter weten dat hij vooral een sportieve keuze gaat maken en er niet voor zal kiezen om bij een buitenlandse club op de bank te belanden of zelfs meteen te worden verhuurd. FC Utrecht betreurt de huidige situatie, daar de club veel geld kan mislopen als de aanvaller blijf volharden in zijn keuze en Ajax ver beneden onder de vraagprijs van de Domstedelingen blijft zitten.

Bron: AD

Related posts

69 Comments

 1. Indojood

  Ik voel een rechtszaakje aankomen. Vind overigens niet dat we hem moeten halen, tenzij Milik weg gaat.

  1. antonajax

   Toch vind ik Vincent Janssen echt een typische Ajax spits. Én een Hollandse nuchtere gast. Maar Milik is natuurlijk nr 1

   1. Reno

    Je kan ons wel op nummer 1 hebben staan, maar wij willen jou niet!
    Wij hebben Milik!

   2. dickst14

    ik was er in de winterstop voor om Janssen al te halen. Je kon toen al zien dat het een goede spits voor Ajax zou zijn. Scoort en is altijd aanspeelbaar. Ik ben bang dat hij in de winterstop enigszins te betalen was en nu niet meer.

    1. 079 WZAWZDB

     Indd precies dat dus, zag hem eerst bij jong oranje en daar maakte hij toen een goede indruk dus ik ben het ermee eens dat ze die in de wstop al hadden moeten halen

  2. dioajax

   ga gewoon Vincent Janssen kopen…utrecht zal zeker 10 miljoen vragen alleen omdat het Ajax is….ik vindt Vincent Janssen een echte ajax spits als Ajax gaat investeren voor een spits…maar ik ben een hele grote fan van milik en ik denk dat ze zivkovic de kans geven als tweede spits…..

   1. De Ajacied

    Alles op Vincent Janssen aub die levert nog wat op hoor,
    Ik zeg ga voor Janssen
    ❌❌❌

  3. De seijs

   Ja het mooiste zou zijn als Vincent Janssen naar ajax zou komen dat is toch een Nederlander. Maar Haller zou ook top kunnen zijn voor ajax .Maar alleen als Milik zou vertrekken.

 2. slm020

  Ben zeer benieuwd ! Maar ja ik blijf het zeggen alle spitsen moeten bediend worden door de buitenspelers !! Zie liever THE Hunter komen 😉

  1. BobbyHaarms

   Met jullie eens, zie liever Huntelaar komen volgend seizoen en dat Milik blijft. En we hebben Zivkovic nog he, en vergeet de jeugd niet! Alleen halen als Milik vertrekt OF Zivkovic te licht wordt bevonden voor Ajax I

   1. Amoebe

    Zickovic kan voor mij worden afgeschreven….te lastig en altijd in de buurt van problemen (en het is nooit zijn schuld)…verder indd Huntelaar en de jeugd!

   2. Amoebe

    En dan lopen ze natuurlijk ook nog te flirten met die spits van az! (Janssen meen ik…naam even ontschoten).

  2. antonajax

   Je hebt zeker een punt. Maar de hunter is geen buitenspeler. Tuurlijk wel een droomspits! Toch vind ik de linkerflank met Youness echt wel goed nu en Dijks erachter. Nu rechts nog. Schone is niet echt een rechts buiten speler en el Ghazi vind ik dit seizoen zwaar tegenvallen

   1. slm020

    THE Hunter is ook geen buitenspeler . Ik bedoel alleen te zeggen dat welke top spits je er ook in zet hij moet wel de ballen krijgen !! Sighterson was ook een goede spits alleen hij kreeg te weinig ballen !!

 3. FdB=Ajax

  Hmm lastig. Je kunt niet én Milik én Haller in je selectie hebben, want die moeten allebei spelen. Van de andere kant is Haller wel een goede speler die haalbaar is.

  1. rickert

   Haller kunnen laten invallen als het niet lekker gaat, je in die championsleague extra fysiek wil voorin. iemand die een bal kan vasthouden. en iemand die naar onze club wil en niet naar een buitenlandse club. Ik zie er wel mogelijkheden in

  2. AjaxKat

   Ja FdB=Ajax heeft denk ik gelijk. Beide in je selectie kan niet want ze moeten allebei op deze leeftijd veel spelen. Zou Ajax dan rekening houden met een vertrek van Milik?
   Zo niet dan kun je beter een afbouwende spits als Huntelaar halen. V. Persie zou ook een goeie zijn maar die wil vast niet naar Ajax.

   Als er dan een spits uit de Eredivisie moet komen, dan liefst Jansen. Die is ijskoud!

   1. FdB=Ajax

    Hoop niet dat ze rekening houden met een vertrek van Milik! Die zit nog lang niet aan z’n top bij Ajax en een nieuwe spits die moet weer ‘wennen’

   2. Remco425

    Ik hoop niet dat Milik weg gaat en eerlijk gezegd verwacht ik dat ook niet. En wij willen Van Prutsie ook absoluut niet bij Ajax!

  1. BobbyHaarms

   Dat zeer zeker, de meesten kiezen voor het geld dus goede zaak dat er nog spelers zijn die zien dat Ajax altijd de beste stap is.

 4. vak411

  Haller.. Tja, leuk voor middenmoters als Utrecht of die kakkerlakken. Probeer klaasjan met een dikke tekenpremie te halen. Heeft zich al bewezen. Haller echt niet beter dan millik

 5. In memory of J.C.

  Kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen maar stel dat Vincent naar Ajax komt ….. Het is Janssen, dubbel s dus. 🙂

 6. In memory of J.C.

  Vraagje aan de geachte forumleden: wat hebben Janssen en Haller internationaal gepresteerd. Doelpunten in de Nederlandse competitie oke maar op basis waarvan zouden deze jongens ook internationaal doelgericht zijn? Beide spelers zijn nog geen 22 jaar dus gaan die de doorstroom binnen Ajax niet in de zitten. Moet er niet eerst een besluit over Zivkovic komen? Kortom, Milik is (nog) niet verkocht, Zivkovic wil graag zijn kans en ook Dolberg kan aankloppen. Ik zie de aankoop van een spits onder de 26/27 jaar zonder internationale ervaring dan ook als volkomen overbodig.

 7. Iamsterdam2015

  Jansen. Huntelaar heeft beste tijd gehad, haller vind ik persoonlijk niet beter san Milik dus geen meerwaarde dus vandaar Jansen. Lekker brutaal, gevaarlijk en kan van DBK nog meer leren.

 8. paulvos

  Geen Haller, niet doen, geld verspilling. Mocht Milik weggaan dan V. Janssen of the Hunt.

 9. Germain

  Haller is fysiek sterk, groot, positioneel slim, brutaal en een neus voor goals en hij wil perse naar Ajax. Milik is langzaam en heeft geen rechtervoet, dus beperkter dan Haller. Van alle opties is Haller nummero uno, dat zeg ik al het hele seizoen trouwens. Haller is een volbloed Ajacied.

 10. Huibv

  Persoonlijk denk dat ze moeten gaan voor Vincent Jansen een betere spits dan die fransman

 11. Huibv

  Persoonlijk denk dat ze moeten gaan voor Vincent Jansen een betere spits dan die fransman

 12. Ajax1958

  Tijd om spijkers met koppen te slaan. Probeer eerst Huntelaar, als dat niet lukt, (ja ik ben helemaal om), Vincent Janssen. Werkt zich uit de naad, is niet egoïstisch en de manier zoals hij tegen Engeland de penalty met branie opeiste en vol overtuiging inschoot zegt mij genoeg. Wacht niet tot het laatste moment, zodat we weer achter het net vissen en met 1 of andere nobody op de proppen komen.

  1. In memory of J.C.

   De vraag is eerder waarom wel Janssen of waarom wel Haller. Daar is hier nog niemand op ingegaan. Wat doen we met onze eigen mensen. Zowel Janssen als Haller zijn nog jonkies, die hebben we ook bij Ajax.

   1. Ajax1958

    Ik ga een poging doen, maaaaaaaaarrrrrrr, het is mijn mening. Liever Janssen, omdat hij completer is dan Haller en zelfs Milik. Werkt hard, niet egoïstisch, neusje voor de goal, in potentie de comming men in oranje. Wat te doen met eigen mensen? Ik zou zeggen, een beetje concurrentie is niet weg.

 13. Ajax1958

  En wat Milik betreft, is ( nog ) niet weg, maar wel mee bezig?! En dan Zivko/Dolberg, een kans willen is leuk, maar moet je wel af (kunnen) dwingen.

  1. In memory of J.C.

   Gaat mij ook om de leeftijd van Janssen en Haller. Beide nog 21. Dan kan je niet spreken van gegarandeerde toegevoegde waarde op basis van ervaring.

 14. -buitenkantje rechts-

  Haller wat mij betreft meer dan welkom.. Veel completere speler dan Milik die voetballend toch gemankeerd blijft.. Moet je zien hoe weinig krediet hij krijgt als de doelpunten uitblijven. Dat omdat hij voetballend weinig toevoegt aan Ajax.. Gelukkig scoort hij de laatste wedstrijden weer. Maar blader even terug in de topics en reacties toen het wat minder ging en hij reserve stond..
  Wat dat betreft veel liever Haller.. Zivco moet zich echt nog bewijzen.. Heeft nu 2 seizoenen me de pet ernaar gegooid.. Niet direct weer belonen met invalbeurten in Ajax1.. Wat mij betreft nog wat te vroeg.
  Bovendien is de kans dat Milik in de zomer vertrekt groot als ik de berichten mag geloven..
  Klaas Jan vind ik langzamerhand te oud worden.. Volgend seizoen al 34 jaar.. Ook hij is een echte target man.. Niet iemand die zelf kansen creëert, maar bediend moet worden van de zijkant.
  Dan Vincent Jansen.. Laten we nu niet weer de fout maken om iemand die redelijk/goed presteert bij AZ voor teveel geld over te nemen. Ervaring wijst uit dat het goed doen bij AZ geen garantie is voor goed presteren bij Ajax.. Of zijn we Sigthorsson alweer vergeten.. Deze man speelde vorig seizoen nog Jupiler League.. En zal nu de ideale Ajaxspits zijn die ons verder helpt in Europa??

  1. In memory of J.C.

   @BR vergelijk het aantal penalty’s is met zijn totaal score. Dan blijven de doelpunten bij Haller eigenlijk ook wel uit.

    1. -buitenkantje rechts-

     Haha! Touché.. Of zal ik autocorrectie de schuld geven.. Nog even over de statistieken van Haller.. Vorig seizoen 11 doelpunten in 17 wedstrijden.. Dit seizoen 21 doelpunten in 31 wedstrijden.. Mwah.. Niet slecht. En penalty benutten is ook een kwaliteit.. 🙂

     1. Remco425

      Milik heeft ook veel meer assists op zn naam dan Haller en Janssen. Dus voetballend in ieder geval meer rendement. Mee voetballen is leuk, maar als het geen rendement oplevert heb je er niets aan. En dus meer doelpunten dan Haller. En dat allemaal in minder wedstrijden.

 15. ajaxhoger

  Ze slagen er toch weer in , als ze iets kopen , de verkeerde binnen te halen .
  Haller , laat me niet lachen , janssen is veel completer .
  Nu kunnen de bedweters hier wel lullen , maar in de jeugd loopt nog niemand die de plaats in kan vullen in de spits , zeker die van groningen niet .
  Hij is niet voor niets weg gejaagd bij willem 2 .

 16. fjonkman

  Ik zou zeggen… Sam sam.. Ajax betaalt 6,5 mln aan Utrecht. Haller naar Ajax. Simpel toch? Als Milik vertrekt kun je mooi Huntelaar halen of Janssen. Laat ze dan onderling maar uitvechten wie speelt..

 17. In memory of J.C.

  Ajax krijgt er alleen zo weinig 🙂 en ach bekerwedstrijden …. Milik scoorde er eens 6 of zo tegen JOS. Leuk voor de statistiek. In de comp. staat hij op 16 net als Milik. Eerlijk gezegd, als niet Ajax spits krijg je wel meer ruimte dus scoor je sneller. Maar we will see 🙂

 18. KBouter

  Wat heeft Ajax liggen slapen zeg..speelde vorig seizoen nog in Almere!! Dat stond verdorie onder leiding nota bene van Fred Grim!! En nu moet hij miljoenen kosten.

 19. JCruijff

  Misschien off topic maar zou Ajax niet eerder moeten gaan denken aan t aantrekken van een opvolger voor Jasper Cillessen?

 20. JCruijff

  Ik lees weer de mooiste namen net zoals in de winterstop. Resultaat er kwam niemand. En zo hoort t ook. Alleen een speler aantrekken die een directe versterking is met het oog op de jeugd die er aan komt. Ik denk aan Dolberg

 21. Wembley71

  Ook niet halen als Milik vertrekt. Hoor hier dat Janssen een echte Ajax spits is……..hoe oud zijn jullie in godsnaam? Jezus als dat een Ajax spits wordt genoemd dan wordt het tijd, om na bijna 40 jaar het seizoenkaartje in te leveren. Dan hoor ik er echt niet meer bij. Dan breekt min Ajax hart echt………..

 22. Emilio4Ajax

  Ben voor de optie Vincent Janssen…jong, Nederlander, hardwerkende, meevoetballende spits die ook andere in scoringsposities kan brengen, niet zo afhankelijk van wat er op de flanken gebeurd en kan over 3 jaar weer wat opleveren

Comments are closed.