Bazoer stelt gerust: ‘Het was een ijsbeentje’

0319ajax-dnipro_bazoer

Even was er dinsdagavond de vrees dat Riechedly Bazoer een blessure had opgelopen tijdens de oefeninterland tussen Engeland en Nederland. Bazoer moest zich in de 78ste minuut laten vervangen en ging strompelend het veld af. Navraag bij de speler zorgt echter voor enige rust. ‘Ik kreeg de knie van Bruma op mijn bovenbeen en dan heb je zeg maar een ijsbeentje maar dat is een dag later weer weg. Nu gaat het vizier weer op Ajax maar met een mooie herinnering. Als je als negentienjarige op Wembley voor 90.000 mensen mag debuteren in de basisformatie, dan is dat top en daar ben ik heel trots op. Het is nu zaak de goede vorm vast te houden’.

Bron: AD

Related posts

24 Comments

 1. Amoebe

  Paniek om niets dus!

  Deze mannen willen echt wel voetballen als het enigszins kan…..zeker nu de competitie zijn climax nadert ????

 2. AjaxFanAlways

  ik ben wel bang dat cillessen een wedstrijdje moet missen en/of klaassen. goed om te horen dat bazoer mee kan doen aankomende zondag

 3. AjaxKat

  Dan nog… Dit Ajax 1 moet het zelfs met een paar reservespelers in zich hebben om kampioen te worden met dit programma. Tis geen Europees voetbal en het gat tussen nr. 2 en 3 is echt groot. Dat zegt ook veel over de Eredivisie. Met het einde in zicht denk ik wel dat het de technische staf lukt om alle koppies scherp te krijgen.
  Schöne op de plek van Klaassen (als die niet kan spelen), Ghazi rechtsbuiten en Vd Beek erbij, dan net zo compact achterin spelen als tegen PSV en dan denk ik dat reservekeep Boer weinig ballen hoeft te vangen. WZAWZDB… FdB is meestal kampioen geworden door een goeie eindsprint. Gewoon die schaal pakken als eerbetoon naar JC!

  1. BobbyHaarms

   Geen speld tussen te krijgen Ajaxkat, vol gas naar de landstitel en die is voor Johan!

 4. afcadeluxe

  wou bruma ajax pijn doen door bazoer 1knietje te geven?helaas niet gelukt,eikel!topper die bazoer

   1. -buitenkantje rechts-

    Natuurlijk niet! Je eigen ploeggenoot tijdens interland met opzet een knietje geven.. Kom op zeg.

    1. paulvos

     Als wraak op de0-2 van vorige week zeker, maar goed dat meevalt. Hij was zeker belangrijk, je ziet hem steeds volwassener gaan spelen, en ook nog ’n mooie overwinning.

     1. afcadeluxe

      was mijn eerste gedachte toen ik het zag,neem niet serieus aan dat bruma het express deed?

Comments are closed.