Ajax pakt tegen PEC uit met groot eerbetoon aan Cruijff

0324cruijff_ajax1

Het duel tussen Ajax en PEC Zwolle aankomende zondag is zo goed als uitverkocht, zo meldt Ajax op de officiële clubsite. Er zijn nog slechts enkele losse kaarten verkrijgbaar. Het zal een bijzondere wedstrijd worden. Het is namelijk de eerste keer dat Ajax voetbalt na het overlijden van icoon Johan Cruijff. Ajax zal spelen met rouwbanden en speelt met een speciaal opgespelde badge op het wedstrijdtenue, zo weet AT5.

Ook het shirt tijdens de warming-up zal speciaal aangepast zijn met een eerbetoon aan Cruijff. Op het moment dat beide ploegen vlak voor aanvang het veld op komen lopen, zal er op de middencirkel een enorm Ajax-shirt te bewonderen zijn met een grote 14 in het midden. Ook is er een imposante choreografie gecreëerd, die op de tribunes te zien zal zijn. De supporters spelen hier een grote rol in. De aanwijzingen worden toegereikt als supporters hun vak betreden.

Bron: AT5

Related posts

16 Comments

  1. rekel23

    Wij zijn er klaar voor zondag. Laat een ieder maar zien dat de aanstaande kampioen groot in vele opzichten is.
    14 doelpunten zou heel erg mooi zijn ?

  2. Remco425

    Ik hoop dat nu eens een keer echt iedereen eraan meedoet. Niet meedoen is geen respect hebben voor Johan en z’n familie.

    1. Indojood

      Spijtig genoeg zijn er veel anti-Cruijff mensen onder supporters. Dat kan natuurlijk niet. Cruijff heeft onze club groot gemaakt. Zonder hem en Michels hadden we nooit zoveel succes en roem gehad.

      1. BobbyHaarms

        Gelukkig hoor je die nagenoeg niet deze week. Hopelijk omdat ze berouw hebben om al het negatieve wat ze ooit over de grootste Ajacied ever hebben gezegd.

        1. jood84

          niet verkeerd bedoelt BobbyHaarms, maar nhij was niet alleen de grootste Ajacied.. simpelweg de beste voetballer die we ooit hebben gehad

      2. Remco425

        Gelukkig beseffen ook alle anti-Cruijff mensen evengoed hoeveel hij betekend heeft voor Ajax en het Nederlands voetbal. Je kan het de laatste tijd met hem oneens zijn geweest, maar dat besef zal er altijd voor iedereen zijn.

  3. afcadeluxe

    hoop echt voor iedereen die johan lief heeft en respecteerde dat het een onvergetelijke dag word met een waardig afscheid,en dat het stadion vol zit met mensen die rood wit dragen!

Comments are closed.