Tete hervat groepstraining, rentree aanstaande

0123ajax-vitesse_tete

Goed nieuws lijkt aanstaande voor trainer Frank de Boer. Nadat de trainer zelf zijn achillespees heeft afgescheurd en een operatie moest ondergaan lijkt een van zijn spelers sneller hersteld dan verwacht. Kenny Tete heeft namelijk de groepstraining hervat en een rentree lijkt aanstaande. Tete liep eind januari in de thuiswedstrijd tegen Vitesse een zware enkelblessure op. De rechtsback werd geopereerd en moest vervolgens twee weken met zijn voet in het gips zitten. Het ziet er naar uit dat hij spoedig zijn rentree kan maken in het eerste elftal en dat is met het oog op de titelstrijd een welkome meevaller voor Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

51 Comments

  1. Litmanen

   Prima, zo snel mogelijk en dan Veltman weer in het centrum. Hopelijk blijft Klaassen tot het eind fit en kan Cillesen met een masker spelen.

  2. De seijs

   Tete neem je tijd.Veldman doet het aardig op je plek.als jij terug komt gaat veldman naar de bank. Want vd Hoorn doet het goed die gaat er niet meer uit.

    1. In memory of J.C.

     Shit, deze reactie kan weer uitgelegd worden als “op de man spelen” door mensen. Was gewoon een gemeende opmerking zonder achterliggende gedachten.

   1. Litmanen

    Sorry Seys, maar vdHoorn gaat binnenkort gewoon weer de schoenen van Joel poetsen.

    1. Kuijff

     Want hij was, zoals jij al voorspelde, dra-ma-tisch tegen de zo hopeloos verlopen wedstrijd tegen PSV. Dag kampioenschap, bedankt Van den Hoorn, toch? 😛

     1. Litmanen

      Niet goed opgelet want ik heb het centrum alle lof gegeven na PSV. Maar ik vind Veltman onomstreden de beste op die plek. Als je alleen al kijkt naar het verschil als beide spelers aan de bal zijn.

      Of topic, wordt iedereen lastig gevallen door een reclame die tijdens het schrijven van een commentaar inbreekt? Heel erg irritant.

     2. In memory of J.C.

      Tsja wat is het verschil tussen schoenen poetsen en iemand afzagen? 🙂

    2. De seijs

     Ik kijk nu naar Engeland -Nederland 1-1 maar wat is die veldman weer slecht. v d Hoorn hoeft zijn eigen geen zorgen temaken voor de rest van het seizoen bij ajax als F d Boer nu ook kijkt.

     1. In memory of J.C.

      Oh shit, zie het nu pas. Ik was even bang dat je Veltman bedoelde maar je zei Veldman. Pffff gelukkig 🙂

     2. De seijs

      als je dat niet begrijpt neem ik je niet meer serieus. wand een goede verstaander heeft maar een half word nodig .Nogmaals sorry

     3. Indojood

      Wij begrijpen heus wel wat je wilt zeggen maar spelersnamen verkeerd schrijven getuigt van luiheid en onverschilligheid. Trouwens, het is “want” en “woord”. Maar dat wist je al.

     4. De seijs

      klopt maar het gaat niet hoe het beestje heet .Als je begrijpt wat ik bedoel. ?

   2. slm020

    Helemaal mee eens !! Laat Vd Hoorn maar lekker staan . Die heeft het meer dan verdiend !

    1. Litmanen

     Tuurlijk, twee maanden geleden wilde iedereen van vdHoorn af. Veltman heeft zich bewezen in het centrum. Dat hij het nu op rechts ook laat zien betekent alleen maar hoe goed hij is.
     De Boer heeft steeds gezegd dat vdHoorn de stand in is voor het centrum, dus ik begrijp het probleem niet.
     Veltman/Riedewald is hopelijk de komende paar jaar het ideale centrum.

 1. Ajacied407

  Ben benieuwd wat Frank met Veltman gaat doen. Denk gewoon vertrouwelijk als centrale verdediger, maar hij kan ook hem laten staan als rechtsback want hij doet het voortreffelijk daar. Misschien Tete eens proberen centraal, maar het is nu niet tijd om te experimenteren met het elftal. Persoonlijk zou ik gaan voor:

  Tete – Veltman – Viergever – Dijks

 2. Remco425

  Goed nieuws, maar voorzichtig aan. Zoals de verdediging nu staat gaat het ook lekker. Geen noodzaak om te forceren. Ik maak me momenteel meer zorgen om Cillissen en Klaassen.

 3. Geroldkohlen

  yeaah eindelijk goed nieuws een zeer welkome meevaller na de berichten van jasper en davey.

 4. nick-afca95

  Veltman doet het prima op rechts achter maar is qua inzicht onomstreden in het centrum. Alleen zn fysiek en lengte heeft hij niet mee, anders was het echt een top verdediger. Van der Hoorn is best of the rest in mijn ogen, dus hij mag dan naast Veltman blijven staan in het centrum tot Riedewald terug is.

 5. -buitenkantje rechts-

  Veltman doet het prima rechts achter.. Geen haast met het brengen van Tete hoor.. Veltman heeft voetballend veel meer in zijn mars.. Heeft een goede voorzet! Dat in tegenstelling tot v Rhijn en Tete. Is helaas verdedigend minder rücksichtslos.. Geeft soms zijn tegenstander teveel ruimte.
  Verdedigend is bij Ajax geen probleem..

   1. -buitenkantje rechts-

    Tete is verdedigend de sterkste speler.. Alleen vind ik zijn inbreng in de opbouw te gering voor een Ajax back.. Daar kan hij natuurlijk nog aan werken. Veldman vind ik wat dat betreft daarin veel verder.

 6. timkloppers

  vervangers doen het goed. kom niet te snel. dat bv weer geblesseerd en er dan nog langer uit ligt. Daar zijn namelijk genoeg voorbeelden van.

 7. Velibor

  Maar goed dat ik geen opstelling hoef te maken want ik zou het zeker achterin niet zo gauw weten want de vervangers cq omzettingen doen het geweldig vind ik dus om dat zomaar allemaal terug te draaien is ook al zo wat.

 8. In memory of J.C.

  Volgens mij was het duo vd Hoorn/Viergever volgens de meerderheid hier tegen NEC niet te pruimen en amper goed genoeg voor bal op het dak 3. Volgens mij moet je een oordeel geven over een aantal wedstrijden. Als je dat doet blijkt dat het centrale duo Hoorn/Viergever zeer wisselvallig presteert. In mijn ogen te wisselvallig en zeker geen zekerheidje. Tete moeten ze niet te snel brengen maar wanneer hij terugkomt Veltman weer terug op zijn oude positie. Of vd Hoorn links centraal uit de voeten kan …….. misschien dekt hij dan wel automatisch aan de goede kant 🙂

 9. In memory of J.C.

  Gaat het nu net wel om. Spelersnamen schrijf je correct. Nederlands mag een zooitje zijn 🙂

  1. Indojood

   Ach zo jammer. Ik ben pas Nederlands gaan leren toen ik hier kwam in de jaren 70. Ik vind het zonde om te zien dat er slordig met taal wordt omgegaan. Heb zo mijn best moeten doen om die onzinnige spelling en werkwoordsvervoegingen onder de knie te krijgen. ?

   1. In memory of J.C.

    Je hebt groot gelijk maar laten we starten met de namen van d spelers 🙂 Het Nederlands foutloos krijgen gaat echt een hele klus worden hoor.

    1. Remco425

     Ach, weet je, toen ik op een engels voetbalforum zat, schreef ik zo’n beetje het beste engels van iedereen daar. Het is niet alleen een nederlands probleem.

Comments are closed.