Cerny gekozen tot grootste talent van Tsjechië

0307jongtwente-jongajax-cerny

Vaclav Cerny is maandagavond in Tsjechië gekozen tot het grootste talent van 2015. De Ajacied geldt als één van de beste voetballers uit de geschiedenis van het land en mocht de prijs in ontvangst nemen uit de handen van Tomas Rosicky tijdens het voetbalgala in Praag.

‘Voor het eerst was ik aanwezig op een groot gala en dan win je ook nog eens deze prijs, daar ben ik heel blij mee. Ik stond naast mannen als Pavel Nedved en Petr Cech. Dat is niet verkeerd natuurlijk. Zij zijn de grootste namen uit het Tsjechische voetbal. Mijn volgende doel is een basisplaats veroveren in het eerste elftal van Ajax, dat wil ik heel graag in de toekomst’. Frank de Boer gunde Cerny tot nu toe vier duels in de Eredivisie. In de Europa League scoorde het grote talent al tegen Celtic.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

 1. De seijs

  jaja en hij speelt voor ons ajax.we hebben weer een pareltje in huis .kom opCerny en maak ons blij.

  1. BobbyHaarms

   Terecht! En nu op naar de volgende stap, de Tsjechische Cruijff van Ajax worden 😉

 2. Remco425

  Leuk voor hem, maar hij mag nu niet denken dat hij er al is. Inderdaad br, rustig brengen. De weg van de geleidelijkheid is meestal beter, want wie snel komt, valt vaak ook weer snel.

  1. Hika77

   Ja, kreeg m net ook voor m’n kiezen.. Zolang het maar niet van Philips of Opel is ?

 3. paulvos

  Geweldig voor hem, hoop dat hij zich nog veel verder zal ontwikkelen bij onze mooie club, zodat hij snel basis speler wordt.

Comments are closed.