Klaassen: ‘Ze werden een beetje moe’

0320psv-ajax_klaassen

Davy Klaassen is natuurlijk tevreden met de 0-2 overwinning van zijn ploeg maar zag dat zijn ploeggenoten het in de eerste helft niet makkelijk hadden. Volgens Klaassen ging dat in de tweede helft stukken beter al had dat volgens de middenvelder ook te maken met de vermoeidheid bij sommige spelers van de tegenstander.

‘We wisten dat ze wellicht vermoeid konden zijn na die wedstrijd in Madrid maar dat bleek niet echt in de eerste helft en voor rust hadden wij ze de genadeklap kunnen geven, maar we konden niet op de juiste momenten en op de juiste manier druk zetten op hun opbouw. In de tweede helft kwam die vermoeidheid wel naar boven maar als je weinig weet af te dwingen, word je vanzelf moe. Uiteindelijk zijn wij uitstekend overeind gebleven en gaan wij zeer tevreden met drie punten in de bus terug naar Amsterdam’

Bron: Fox Sports

Related posts

29 Comments

    1. Litmanen

     Laten we hopen dat AZ een handje helpt over twee weken.
     Als PSV het daar laat liggen, dan moet die schaal binnenkomen.

 1. lezerG

  Nu geen punten meer verspelen tegen van die ploegen als N.E.C. en zo, zoals vorige week. Anders kunnen we het alsnog vergeten.

 2. luigi

  ze hebben een enorme boost gekregen vandaag ze winnen de rest van de wedstrijden wel

 3. paulvos

  In de eerste helft zag ik het eigenlijk niet zo erg zitten, veel balverlies op middenveld en achter de feiten aan, maar tweede helft kreeg ik steeds meer het vertrouwen, zeker na de 0-2 en nog maar 6 wedstrijden winnen en misschien zijn we wel eerder kampioen.

 4. Charka53

  Ze werden een beetje moe ,slap gelul ze dachten even Ajax op te rollen en dat viel tegen dus ze gaven de strijd gewoon op ” hoogmoed komt voor de val “

 5. hubert

  ik word moe van deze reakties van onze zogenaamde supporters. eerst word de club afgebroken over het beleid. dan hebben we op eens niet genoeg kwaliteit. nu winnen we en nu is op eens weer alles goed dit is misschien mijn laatste reaktie. ik heb steeds en nog vertrouwen in mijn club waar ik al meer dan 50 jaar ECHTE SUPPORTER van ben ik geloof altijd in mijn club ook al gaat het minder dus sorry FLIKKER OP MET DIE ZOGENAAMDE SUPPORTERS doe als we erns verliezen zoveel onzinnige kritiek hebben op frank en de rest er omheen ik blijf het zeggen 0 10 de beste supporters 020 stelletje kut negatievelingen. de goede supporters heb ik zeker niet bedoeld chapeau voor jullie. ik ben het zo zat dat als het minder gaat alles en iedereen word afgebroken. voor de negatievelingen stik er godverdomme in jullie zijn alleen supporter als het goed gaat en als we van PSV winnen sodemieter a.u.b. op ik ben dat gezeik zo zat . Maar ajax is en blijft mijn cluppie tot mijn dood succes verder stelletje kutzakken

  1. Indojood

   Ik vind het beleid nog steeds slecht en heb vaak mijn twijfels bij de keuzes van FdB. Neemt niet weg dat ik blij ben met een winst op de pisvlekken. Peter Boeve heeft het jaren geleden eens goed verwoord: “Een Ajacied scheldt en vloekt altijd op Ajax want het is zijn club en die moet godverdomme winnen.” Als oudere supporter zou je dit moeten weten en aanvoelen. In de Meer was het gescheld en gevloek aan de orde van de dag.

   1. Respect

    100% eens indojood. Er zit een groot verschil tussen succes supporters en supporters die er van balen dat hun club mogelijk naar de klote wordt geholpen. Een echte Ajacied is altijd kritisch met mooie woorden en met schelden maar wel gefundeerd. Die blaadjes aan een boom reken ik niet tot supporter.

  2. afcadeluxe

   beste hubert ben weliswaar niet zolang supporter (maar 44jaar)maar vind wel dat ik en ook andere zeggen waar het op staat,zoals kut rvc etc pp,ben doodziek als ajax verliest maar altijd blij als ze winnen het liefst met mooi aanvallend voetbal,wat is daar nep aan?010 beste supporters nou het gros daarvan is een doorgesnoven zootje ongeregeld,en denk dat hun normale fans net zijn zoals wij trots….mvg

 6. afcadeluxe

  chapeau voor de supporters die mee waren,heb ze echt de hele wedstrijd gehoord,steun zoals het moet????

 7. -buitenkantje rechts-

  Waren idd 2 verschillende helften.. Weet niet of dat door de vermoeidheid van PSV kwam, maar eerste helft achteruit lopen en tegenhouden.. Tweede helft de bovenliggende partij.. Mooi ook voor El Ghazi.. Hoop dat hij hiermee weer wat van de vorm uit het begin van het seizoen terug kan krijgen..

Comments are closed.