De Boer: ‘Het is nu aan hun om ons in te halen’

1001molde-ajax_deboer

Frank de Boer genoot zichtbaar voor de camera van Fox Sports na afloop van de overwinning op PSV. De trainer weet inmiddels dat hij in een ideale positie zit voor landstitel 34 en dat mochten ze in Eindhoven even weten ook.

‘“Laat ze maar proberen om ons nu in te halen’, zei hij na afloop van de wedstrijd in het Philips Stadion. In het begin van de wedstrijd zag je na de 0-1 dat wij het niet makkelijk hadden en werden teruggedrongen. Met name Bazoer stond meerdere malen niet goed en dat kan je dan lelijk opbreken. In de rust heb ik dat duidelijk gemaakt en in de tweede helft ging dat stukken beter. Je zag ook dat PSV steeds ongeduldiger werd en dat hadden wij weer beter moeten uitspelen. Aan de andere kant zijn jongens volwassener geworden, beter geworden. Ze begrijpen nu wat er gevraagd wordt in dit soort wedstrijden’.

Bron: Fox Sports

Related posts

34 Comments

 1. rickert

  en dat gaan ze niet doen! heer en meester vandaag.. zoals een kampioen hoort te zijn.

   1. Litmanen

    Ik neem alles terug over ons centrum. Ik blijf Veltman/Riedewald het beste centrum vinden, masr vdHoorn en Viergever verdienen een groot compliment.
    Ook het feit dat De Boer speelde met een taktiek die Cocu wilde spelen vond ik briljant.
    Een beetje geholpen door die vroege goal maar PSV wist zich geen raad met de kleine ruimte en de dubbele bus van Frank.

  1. Iamsterdam2015

   Juist indojood!!!!! Ze zijn en blijven totaal onbelangrijk als je 6 keer wint!!!!

  1. Remco425

   Dat hadden ze voor deze wedstrijd ook, maar psv nu iig niet meer. Dat is prettig. Volhouden nu! 🙂

 2. paulvos

  Ik zat er weer goed bij met ” herhaling vorig seizoen ,thuis verloren uit winst”?????????

 3. BobbyHaarms

  Je vergeeft het jezelf never nooit meer als je dit nog weggeeft. 6 finales te gaan en de schaal is weer terug waar ie hoort!

 4. DennisTheMenace

  Ik zat naar Fox te kijken: “PSV was moe, PSV dit, PSV dat “, geen woord over het goede spel van Ajax… Jammer… Vond van der Hoorn de beste man van ’t veld.

  1. BobbyHaarms

   De hele verdediging verdient een pluim. Gebogen maar weer niet gebarsten en weer de nul gehouden…klasse jongens!

  2. Remco425

   Ach die commentator schoof zijn psv voorkeur niet inder stoelen of banken, wilde maar steeds gele kaarten voor Ajax zien, bleef maar zeiken over dat afgekeurde doelpunt, vond het belangrijker dat de grens 1 seconde te laat vlagte dan dat het gewoon echt buitenspel was, maar dat Willems rood had moeten krijgen hoorde je hem niet meer over. En hij barstte volgens mij bijna in huilen uit toen Ajax de 0-2 maakte. Zo sip klonk hij toen hij het aankindigde hahahaha

 5. afcadeluxe

  nou fdb zorg nu maar dat wij gewoon 6x winnen en niet zoals tegen nek punten laten liggen dan komt die schaal weer naar ons!

  1. Tinus

   Waarom heeft Frank de Boer het over hen überhaupt? Amsterdamse bluf is ook zeggen; nog 6x winnen

   1. afcadeluxe

    precies wat ik daarmee bedoel gewoon zorgen dat we winnen en de buit is binnen

 6. Mauheb

  Nog 6 finales, graag dezelfde passie en strijd brengen, ook tegen PEC enz! En geen NEC taferelen. defensief goed vandaag!

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik heb het een paar topics na het gelijkspel tegen NEC nog gezegd.. Het kampioenschap is echt nog niet verkeken.. Toch denk ik dat de slag nog niet gewonnen is. Deze wedstrijd MOEST gewoon gewonnen worden. Het gaat om de komende 6 wedstrijden! Ik denk dat zowel PSV als Ajax nog punten gaat verliezen.. De vraag voor beide teams teams is wie de schade beperkt kan houden. Het wordt nog erg spannend! Daarom mooi dat we gewonnen hebben. Tegelijk even een mentale tik uitgedeeld…

 8. Velibor

  Klopt kampioen wordt je alleen door ook vd kleintjes te winnen en ik denk eerlijk gezegd dat ze er nu van doordrongen zijn dat ze nog 6x vol gas moeten geven en dan bij de graafschap kampioen worden of al zijn hoop ik! ( mijn geboorteplaats )

 9. Germain

  PSV altijd “net niet”. Winnen wel wedstrijden maar prijzen? Geen lef, gogme, uitstraling. Feest feest laatste 16 CL, dan 210 minuten niet scoren en dan gewoon eruit. Dan komt AJAX even winnen en weg is het feestje, weer een luchtbel uit elkaar geklapt. En maar elders opgeleide voetballers kopen, en maar zonder prijzen blijven. Tis om te gieren van het lachen.

 10. Pascal tebberman

  En je dacht zeker dat dat ging gebeuren wij zeggen als supporters kampioene AFC Ajax toppie die halen ons niet meer in gewoon blijven winnen jullie kunnen dat groet uut Meppel ?⚓️??????⚽️?.

Comments are closed.