Van de Beek, Nouri en Cerny in selectie A1 voor kwartfinale Youth League

youth_league

Ajax A1 reist vanmiddag af naar Londen, waar dinsdag de kwartfinale van UEFA Youth League tegen Chelsea wordt gespeeld. Coach Gery Vink neemt 20 spelers mee waaronder Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny. Spits Kasper Dolberg ontbreekt nog in verband met een blessure. Dani de Wit en Deyovaisio Zeefuik zijn geschorst.

Selectie Ajax A1:
Indy Groothuizen, Jeffrey de Lange, Joe van der Sar, Azor Matusiwa, Matthijs de Ligt, Carel Eiting, Damil Dankerlui, Leon Bergsma, Aschraf El Mahdioui, Vaclav Cerny, Abdelhak Nouri, Donny van de Beek, Vince Gino Dekker, Ezra Walian, Kaj Sierhuis, Justin Kluivert, Che Nunnely, Reda Boultam, Navajo Bakboord, Conner Blöte

Bron: Ajax.nl

Related posts

27 Comments

  1. De seijs

   gewoon Amsterdamse bluf erin en de overwinning mee naar Amsterdam nemen.Simpel toch niet moeilijk doen dat doet het eerste wel. (nec) pffff

   1. De Ajacied

    Ja hun spelen altijd met passie en strijd dus dat zullen ze morgen ook wel doen,
    Heb meer vertrouwen in de A1 dan in Ajax 1
    Doe waar je goed in bent en pak Chelsea gewoon
    Succes ⚽️⚽️⚽️

  1. FrankiC

   Daarachter (in ieder geval qua leeftijd) zit nog zo’n supertrio: De Ligt, Kluivert en Sierhuis.

  1. Indojood

   Zeker, toch maak ik me zorgen om Nouri. Heeft nog steeds niet officieel gedebuteerd in het 1e. Dadelijk wil ie weg vanwege onvoldoende kansen. Met een trainer als Cruijff zaten deze 3 al lang vast bij het 1e.

 1. Ajax nr 1

  Kwaliteit,voetbal,talenten in overvloed. Ik heb er vertrouwen in. Gaan voor de winst

 2. paulvos

  Deze jongens gaan het helemaal maken morgen in Londen, ze zijn nog niet verpest en hebben die wil om te WINNEN de drang om te presteren, prijzen pakken. Ik kijk er naar uit morgen om 17:00 uur.???

  1. Indojood

   Geen enkele voetballiefhebber zou sympathie moeten hebben voor Chelsea. Abramovich is deze ellende van geld smijten begonnen. Hun voetbal is lelijk. Mooie spelers als Fabregas veranderen daar in cynische matennaaiers en schoppers. Mooi om te zien dat die vetzak van een Hiddink het ook niet aan de praat krijgt. Uit de CL, uit de FA Cup, geen kans op PL kampioenschap.

 3. afcadeluxe

  ziggo sport kun je dat ook in het buitenland bekijken of moet je abonnee zijn?effe gegoocheld anders batmanstream (geen garantie dat het werkt)

 4. Indojood

  Bogarde voelt zich wel thuis daar op die bank van Chelsea. Toen stroomde het geld binnen.

 5. afcadeluxe

  jammer jongens toch bij vlagen leuke wedstrijd gezien,dan maar prijzen pakken met het 1te

Comments are closed.