Jong Ajax speelt gelijk tegen VVV Venlo

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond gelijkgespeeld tegen VVV Venlo. Op sportpark de Toekomst kwam de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink tot tweemaal toe op een voorsprong door treffers van Zivkovic maar moest alsnog genoegen nemen met een punt.

Beide teams begonnen voortvaren aan de wedstrijd maar het was Richairo Zivkovic die in de veertiende minuut de 1-0 op het scorebord schoot. VVV Venlo werd gaandeweg de eerste helft sterker maar een tegentreffer bleef uit. Kort na rust leek de wedstrijd te kantelen nadat Damian van Bruggen de rode kaart kreeg en Seuntjens de strafschop wist te benutten. De Ajacieden leken echter niet van slag en het was opnieuw Zivkovic die Jong Ajax op voorsprong schoot. Vaclav Cerny en Sam Hendriks hadden de 3-1 op de slof maar faalden in de afwerking. Uiteindelijk kwam VVV toch langszij via een doelpunt van Hunte. Elton Acolatse schoot gelijk in de tegenaanval op de paal. Gescoord werd er niet meer, waardoor Jong Ajax ook tegen VVV ongeslagen bleef op de eigen Toekomst.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Van Bruggen, Mirani, Dankerlui; Clement, De Jong, Bakker; Muric (68. Hendriks), Zivkovic (79. Acolatse), Cerny (60. El Mahdioui)

Bron: Ajax.nl

Related posts

18 Comments

  1. De seijs

   Zivkovic scoort er weer rustig oplos. Kan hij dan toch nog slagen bij ajax.Ik hoop dat hij zo doorgaat dan zien we hem zeker weer terug in het eerste en dan topscorer worden met 30 doelpunten dat zou toch mooi zijn.

 1. paulvos

  Ik krijg zo langzamerhand het idee , Zivkofiets gaat het voor elkaar krijgen, sinds zijn terugkeer weer lekker aan het scoren en ook geen akkefietjes meer , geen bekende ieder geval, ga zo door man dan komt helemaal goed.

 2. Remco425

  En weer 2 goals van Zivko. Hij gaat weer vrolijk verder waar hij vorige keer bij Jong Ajax gebleven was. Maar nog meer heb ik het idee. Goed nieuws 🙂

 3. Johan065

  Mooi weer dit resultaat. Alleen jammer dat ze weer de kansen missen en de rooie kaart.

  1. BobbyHaarms

   Dat is inherent aan een jonge ploeg, en ook met 10 man spelen kan nooit slecht zijn voor je ontwikkeling lijkt me. Meest positieve zijn natuurlijk weer 2 goals van onze mogelijke toekomstige spits van Ajax I. Ook Zivkovic zal ondertussen toch wel beseffen dat dit zijn laatste kans is bij Ajax, en het lijkt erop dat hij hem nu eindelijk met 2 handen aangrijpt..

 4. Slingertje.

  Dinsdag 15-3 live op Ziggo Sport om 16.55 uur:

  UEFA Youth League Chelsea A1-Ajax A1.

 5. ajacied078

  de jonkies zijn lekker bezig dit seizoen zivco speelt onder zijn niveau en scoort makkelijk. hoop echt dat hij nog een serieuze kans bij het eerste krijgt

 6. paulvos

  Mooi kijken dinsdag, wanneer je de titelverdediger verslaat dan maak je toch serieus ’n goede kans, zet’m op boys oprollen die hap.

Comments are closed.