Schöne: ´Eerst kampioen worden en dan kijk ik verder´

0306willem2-ajax_klaassen_s

Lasse Schöne komt de laatste tijd veelal als invaller in het veld tijdens wedstrijden van het eerste elftal nadat hij drie jaar basisspeler is geweest. Voor de Deen een reden om na dit seizoen eens goed na te gaan denken over zijn toekomst, maar vooralsnog heeft Schöne maar een doel en dat is kampioen worden.

´Natuurlijk baal ik van deze situatie want ook ik wil elke week graag voetballen. Ik heb een geweldig gevoel gekregen bij Ajax en ik denk dat ik nog veel toevoeg aan dit team, mijn statistieken spreken voor zich. Ik kan nog jaren mee en heb nog een contract tot eind volgend seizoen. Als de speeltijd uitblijft dan moet ik een keuze maken en dan is het logisch dat ik verder kijk. Vooralsnog denk ik daar niet aan en laten we eerst maar eens kampioen worden´.

Bron: Helden Online

Related posts

27 Comments

 1. KBouter

  Mooi dat hij nog ambities heeft, denk dat hij nog een keer het avontuur ergens anders aan gaat, en gelijk heeft hij. Jaren geleden dachten we allemaal…wat in Gods naam moeten we met een gratis speler van NEC, maar hij heeft boven verwachting bij Ajax gepresteerd. Gun hem een mooie club.

  1. jood84

   beste lasse, ik hoop dat je ons nog 1 keer kampioen maakt, voor je een nieuwe mooie club vind. het is je van harte gegund. gratis naar ons gekomen en ons het ongelijk gegeven. je ben een Held

   1. HURBIE

    Gewoon vbij AJAX blijven dat verdien je
    Een ervaren speler erbij is alleen maar goed

   2. slm020

    Vond Lasse altijd al een bijzondere speler toen hij bij NEC speelde en hoopte dat AJAX hem haalde voor extra erbij !! Bijzonder knap dat hij gewoon zo belangrijk is geworden !! Echte Teamspeler en een geweldige Profspeler !! Je heb groot gelijk als je verder zoekt als je maar niet naar 010 vertrekt of PSV !! Ik zou het van die clubs wel begrijpen als ze je proberen binnen te halen .

  2. AFCA my World

   Hij zou veel vaker opgesteld moeten worden,je ziet dat het elftal gelijk beter draait !

 2. johnie stalker

  Behouden voor de club!!! Geef hem wat hij vraagt en hij betaald het dubbel en dwars terug! Een voorbeeld voor velen, en vooral voor de jonge garde.

 3. Remco425

  Precies, geef hem meer speeltijd wat hij zeker verdiend en dit team zeker nodig heeft, dan blijft hij wel. Anders zijn we weer een ervaren speler kwijt!

 4. a.p.

  ik hoop dat ze bij Ajax goed nadenken dat betekend Schone blijft bij Ajax, wij kunnen hem noch niet missen

  1. BobbyHaarms

   Schöne moet blijven! Dit Ajax heeft hem keihard nodig, en dat bewijst hij elke keer weer als hij tussen de lijnen verschijnt!

   1. rickert

    toch vind ik wel, dat hij iets anders zou moeten gaan zoeken, waar hij kan voetballen .. ALS.. zijn speelminuten niet komen. Ik vind het nogsteeds de meest onbegrijpelijke keuze. om hem naar de bank te hebben verwezen.. zo’n goede prof als hij, die moet gewoon een club hebben waar hij minuten kan maken. Ik hoop nogsteeds dat wij die club zijn!

  2. jood84

   we kunnen hem zekerniet missen, maar de trainer heeft helaas weinig oog voor hem. deze jongen verdient veel meer speelminuten als sterkhouder. maar ajax denkt helaas alleen aan de jeugd en aan geld.

 5. Indojood

  Ik hoop dat hij blijft maar als zijn situatie niet verbetert heeft hij alle gelijk van de wereld om verder te kijken.

  1. BobbyHaarms

   Mocht Frank wel vertrekken na dit seizoen kan ik me toch amper voorstellen dat een nieuwe trainer zo gemakzuchtig met Schöne omgaat gaan zoals Frank doet. Ik had het wel geweten..

 6. Ajax nr 1

  Jongens jongens toch. Schone is toch zeker niet een speler voor een club als Ajax. Ja hij is en was zeker belangrijk voor Ajax. Maar zet nu eens jullie oogkleppen af en wees eens eerlijk. Schone valt op omdat we geen betere hebben op het ogenblik. Het zeg genoeg over hoe jullie denken. Ik ben het vaak niet met de Boer eens maar dat hij Schone als invaller laat spelen 100%. Zoooo goed is Schone nu ook weer niet.

  1. BobbyHaarms

   Nou met vrije trappen zie ik hem maar wat graag achter de bal gaan staan om hem te nemen hoor..

   1. Ajax nr 1

    Vrije trappen wel ja. Maar verder vind ik dat Schone weinig bijdraagt tegen de grotere en sterkere tegenstanders. Ajax moet er altijd staan in voor en tegenspoed. Sorry Lasse

     1. jood84

      Lasse is constanter dan Muric.. Muric mag blij zijn dat Lasse er is om hem nog wat te leren

     2. BobbyHaarms

      Lasse is dan misschien wel niet de beste speler die we ooit gehad hebben, maar hij maakt dit meer dan goed met zijn onverzettelijkheid en de absolute wil om te winnen. Bij Ajax met zijn vele mooiweervoetballers een absolute must.

     3. Ajax nr 1

      Conclusie:het niveau van Ajax qua spelers is dus toch niet zo goed als menig supporter denkt.

 7. paulvos

  Wanneer hij weggaat zullen we zijn mooie vrije trappen , waar vaak mee werd gescoord , gaan missen. Dus daar moet eerst ’n vervanger voor komen.

Comments are closed.