There are no ads, please add some


‘Hé jochie staat er volgende week nog wat in je agenda?’

0117ado-ajax_geel_schaken

Aankomend weekend spelen Ajax en Psv hun competitiewedstrijd tegen respectievelijk NEC en Heerenveen en daarbij moeten enkele spelers flink op hun tellen passen willen zij de topper van volgende week in Eindhoven niet missen. Davy Klaassen, Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj, Mitchell Dijks en Davy Pröpper staan op scherp en zijn bij een gele kaart geschorst voor de topper. Ook de scheidsrechters beseffen dat, stelt oud-arbiter Mario van der Ende.

‘Natuurlijk houden scheidsrechters daar rekening mee maar uiteindelijk is geel gewoon geel. Eerlijk gezegd keek ik vroeger altijd in de VI naar wie geen kaart meer kon krijgen en dus de week daarop een probleem zou hebben. Je moet het als scheidsrechter ook wel een beetje aanvoelen en tijdens een warming-up moet je daar nog niet over beginnen maar tijdens de wedstrijd kun je wel een en ander sturen. Zo van: hé jochie, staat er volgende week zondag nog wat in je agenda?. Uiteindelijk moeten spelers zelf ook inzien dat zij een gele kaart kunnen ontwijken’, aldus Van der Ende.

Bron: AD


Gerelateerde posts

25 reacties

  1. De seijs

   Op deze manier moet er ook gefloten worden.Kuiper is volgens mij de enige die dat doet (durft).klasse hoor.

   1. jood84

    inderdaad De seijs, kuipers is een van de weinige die een wedstrijd niet kapot fluit.

   1. BobbyHaarms

    Alleen Kuipers fluit eigenlijk altijd goed van de hedendaagse scheidsrechters. Gewoon de komende weken met het hart spelen, vol voor de titel maar wel met het koppie erbij graag want tegen pisvee moet je er op volle oorlogssterkte staan.

 1. Remco425

  Mario hield er bij Ajax anders nooit zo’n rekening mee. Ik kan me een paar Ajax – psv’s herinneren, man man wat was die slecht. Gaf alleen rode kaarten aan Ajax waar hij er 2x zoveel aan psv had moeten geven. Zeker Van Bommel en Van Nistelrooij mochten alles bij hem.

  1. BobbyHaarms

   Haha, ja die van Bommel was echt de Lőthar M. van Nederland…vreselijke irritante zak.

   1. Remco425

    Van Bommel presteerde het zelfs de op 1 na meest gehate speler van de Bundesliga te worden. Dat had zelfs Mattheus niet voor elkaar gekregen. De leerling werd de meester haha.

  1. Charka53

   Inderdaad Johan065 dan moeten ze zeker oppassen omdat in mijn ogen pisvee kampioen moet worden dus die kaarten gaan er gewoon vallen let maar op.

   1. Johan065

    Hoop alleen niet dat ze teveel met de handrem erop spelen. Voor de buitenwereld worden wij altijd gematst toch.

 2. -buitenkantje rechts-

  Je zou er ook voor kunnen kiezen deze jongens in eerste instantie aan de kant te houden. Kan je starten met Schöne, vd Beek en Serrero op het middenveld bv..

 3. ashwin676

  psv (voor jullie vee stinkt als pis aka pisvee) – Ajax
  en….. man city – Mufc.
  dat was de vraag toch?

 4. Iamsterdam2015

  Ler maar op. Bazoer en klaasen geel. Laten zich gek maken door tegenstander en BAM geel. Ben er bang voor.

 5. Bert62

  Bullshit een scheidsrechter moet zich gewoon aan de regels houden en zeker niet partijdig zijn.

Reageren is niet mogelijk.