‘Milik gelinkt aan terugkeer naar Polen’

0126ajax-heracles_milik1

Arek Milik is onlangs gelinkt aan een terugkeer naar Polen. Zaakwaarnemer David Pantak liet weten dat die geruchten nergens op gebaseerd waren maar dat blijkt onjuist. Legia Warschau heeft Pantak wel degelijk benaderd om te praten over een transfer van de spits van Ajax.

De voorzitter van Legia Warschau, Boguslaw Lésnodorski, laat tegenover het Poolse medium WPTV weten dat sportief directeur Michal Zewlakow gesprekken heeft gevoerd met Pantak over een eventuele transfer van Milik. ‘Dat klopt inderdaad want wij kregen het idee dat Milik zich niet meer happy voelde bij Ajax. Nu scoort hij weer doelpunten en ziet het er voor hem ook weer beter uit’. Het is overigens niet duidelijk in welk stadium de onderhandelingen zich bevonden.

Bron: Voetbalzone

Related posts

29 Comments

 1. BobbyHaarms

  Hij zou wel hardstikke gek zijn om Ajax daarvoor te verlaten…lekker bij ons blijven Milik!

  1. paulvos

   Iedere outstander heeft aanpassingstijd nodig, dus Milik ook, waarschijnlijk is hij daar nu overheen. Dus niet weggaan maar lekker blijven en SCOREN⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

  2. De seijs

   hè alle Polen komen toch hier heen .Hij zou wel gek zijn om daar heen te gaan. lekker blijven milik ajax past bij jouw.

  3. Remco425

   Klopt, zou een verkeerde route in zn loopbaan zijn. Hij heeft niet voor niets Polen verlaten.

 2. ajaxpers

  Als hij twee wedstrijden niet scoort dan beginnen de zeikerd hier weer hem af tr kraken en een strikje erom heen te doen.

  1. Litmanen

   Nou, ik vind ook nu nog steeds dat Milik geen Ajax spits is. Hij is met dat ene been behoorlijk beperkt en elke spits scoort veel bij Ajax als hij maar in positie gebracht wordt. En zoals Ajax op dit moment speelt, ja dan krijgt hij automatisch veel kansen.
   Maar voetballend voegt hij niets toe. En Ajax heeft op dat gebied meer problemen. Ook El Ghazi voegt niets toe als hij zijn man niet voorbij komt. En drie beeldschone goals per seizoen is ook niet genoeg.

   Ondanks dat Schone geen echte rechtsbuiten is, is hij veel waardevoller op die plek.

   1. KBouter

    Gedeeltelijk mee eens, wat El Ghazi betreft met ik het met je eens, maar als je naar het gemiddelde kijkt van Milik, scoort hij beter dan bv de Jong van Psv.

    Zo heel slecht doet deze jongen het nog niet eens hoor.

 3. Iceman

  Ja nog even wij hebben al geen echte top spits,En nu hij een beetje begint te draaien willen ze hem terug halen…. Ga weg en ga ergens anders zoeken op zouten.

 4. afcadeluxe

  lekkere stap vooruit poolse competitie,die jongen is blij dat hij hier speelt waarom zou ie teruggaan??

   1. afcadeluxe

    deed hij bij leverkusen ook niet,toen ging hij ook niet terug maar kwam naar ons

 5. Ramon1

  Zag laatst wat beelden uit Polen halve finale beker en er komt geen finale overal me hele stadion gesloopt wat een raar land is het toch ma ik ben benieuwd of milik z’n contract gaat verlengen want die loopt toch bijna af en als die zo doorgaat mag die van mij nog wel een tijd in spits staan hij keert kwa meevoetballen laatste tijd echt veel bij

 6. Respect

  Milik is een beperkte spits. Alleen momenteel hebben we geen keihard alternatief dus is elke productieve uithaal er eentje. Laatst scoorde hij een goal omdat de verdediger de bal miste. Hij had, zoals altijd, gewoon naar de eerste paal moeten gaan voor de verdediger langs. Dat doet hij zelden. Ook bij snelle uitbraken is Klaassen veruit eerder voor de goal dan Milik. Tuurlijk ben ik blij met zijn goals maar er mag voor mij net zo goed een andere en meer voetballende spits komen.

 7. LeroyT

  Haal er maar een uit zuid Amerika die kunnen allemaal voetballen! En graag ook een middenvelder en verdediger uit zuid Amerika.

 8. LeroyT

  Het maak me niet uit voor wie maar je kan niet alleen technische voetballers hebben. Als we dan even terug gaan in de tijd van 95. Had je op het middenveld kleine Edgar staan die vrat je op. En achterin ene Frankie die vrat je ook op. Dit soort voetballer mis ik soms wel een beetje. Nu moet ok wel zeggen dat tete en Dijks daar wel aan voldoen. Maar 1 of 2 zulke spelers erbij in de selectie is niet verkeerd toch ??

 9. hackitjacki

  Wat een gelul, is gewoon een bericht wat psv de wereld in brengt om Milik minder te laten scoren. Net als de Boer vorige week zei dat Janssen misschien wel leuk is voor Ajax

Comments are closed.