Veltman: ‘underdogpositie bestaat niet voor Ajax’

0722saintetienne_veltman

Joel Veltman ziet Ajax als favoriet voor de topper tegen psv over twee weken. “De underdogpositie bestaat niet voor Ajax,” zo zegt hij zelfbewust in NRC Next. Volgende week moet Ajax echter eerst thuis tegen NEC. “Een opwarmertje? Dat zegt iedereen, ja. Zo’n wedstrijd tegen psv is leuk, maar verlies je tegen NEC dan speel je nergens meer om.”

Het goede gevoel is er in ieder geval bij Ajax. Het hernieuwde elan is volgens de verdediger geen toeval. Veltman ziet in de kleedkamer “jongens meer met elkaar praten. Ze zijn er meer mee bezig. Jongens die meer van elkaar eisen en echt voor elkaar door het vuur gaan”.

Bron: NRCNext

Related posts

39 Comments

    1. paulvos

     Herhaling vorig seizoen, thuis verloren en de uitwedstrijd winnend afsluiten.

     1. De Ajacied

      Ik zeg ook een 1-3 overwinning voor ons aller Ajax ⭐️⭐️⭐️
      Ze winnen van die pisvlekke hoor echt
      Believe me ⚽️⚽️⚽️

  1. -buitenkantje rechts-

   Die Amsterdamse bluf zou zijn coach ook beter passen.. Die zei een aantal items geleden nog dat hij PSV als favoriet zag voor de titel.

 1. ajaxpers

  Wat een goede ontwikkeling maakt hij door qua spel maar ook mentaal. En het vertrouwen van FDB vrucht weer zijn vruchten af.

 2. ajacied078

  underdog zijn we ook niet… pisvee heb nog geen 3 sterren op de borst. wzawzdb!

  1. FdB=Ajax

   Dat is waar, maar ik vind wel dat psv dit seizoen de betere spelers heeft. Hopelijk kunnen we op basis van tactiek toch die schaal binnen gaan halen.

   1. BobbyHaarms

    Belangrijk is dat de spelers het besef krijgen dat een wedstrijd minstens 90 minuten duurt. Begin je tegen pisvee net zoals je tegen Willem II begon dan sta je binnen 5 minuten met 2-0 achter als je pech hebt. Vlijmscherp beginnen dus, net zoals tegen Az dan komt het goed. De uitspraak van Veltman klinkt trouwens ouderwets lekker in de oren …i like that 🙂

 3. Velibor

  Nou jongens,het klinkt alsof ze het licht gezien hebben en dat we gewoon een goede kans hebben in dat dorp!

  1. woody79

   als ze daar nou ook het licht zien en dat is daar genoeg, dan hangen daar donkere wolkjes

 4. Charka53

  Hè hè natuurlijk niet Wij zijn toch Ajax maar het is niet meer zoals vroeger dat we al met 1-0 voor stonden voor de wedstrijd begon dus daar moet nog wel wat gebeuren.

 5. KBouter

  Kan wel Amsterdamse bluf zijn, maar laat hij het mij eens vertellen waar hij dat op basseert.

  ook Psv draait goed en gaat echt geen cadeautjes weggeven denk ik.

 6. Germain

  Wordt een clash tussen twee prima middenvelden, als Ajax die strijd wint dan is de wedstrijd gespeeld en wordt Ajax kampioen. Hoop het in al mijn vezels en ik heb er ook vertrouwen in. We zijn mentaal erg gegroeid.

Comments are closed.