There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win het Ajax-uitshirt! Wie is de speler op de foto?

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de laatste competitie thuiswedstrijd tegen AZ. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. De winnaar ontvangt het originele nieuwe uitshirt van Ajax! Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

0228ajax-az_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met ZONDAG 13 MAART a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op maandag 14 maart gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

0625nieuwtenue

Win het originele Ajax-uitshirt!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!


Gerelateerde posts

16 reacties

  1. Indojood

    Mailen, jongens. Gelukkig zetten jullie je adresgegevens er niet bij zoals die griet laatst wel deed.

      1. Indojood

        Er was laatst een of andere chick die meteen haar NAW gegevens typte in haar comment, was een vergelijkbaar artikel (prijsvraag). Terwijl er duidelijk stond dat je moest mailen. Haar comment is later verwijderd om haar te beschermen tegen ongewenste bezoekers.

Reageren is niet mogelijk.