Andersen: ‘In principe keer ik terug naar Ajax’

0306willem2-ajax_younes_and

Lucas Andersen had zich voorgenomen om zondagmiddag indruk te maken maar dat verliep iets anders voor de Deen die op huurbasis uitkomt voor Willem II. De forse nederlaag deed pijn bij Andersen die overigens wel verwacht dat hij volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie van Ajax.

‘Natuurlijk sta ik hier met een rotgevoel want met 0-4 verliezen is nooit fijn. In de eerste helft konden we het aardig volhouden en hadden we ook kansen om te scoren. Uiteindelijk loopt Ajax uit omdat ze meer kwaliteit hebben en fouten van ons hebben afgestraft. Na afloop heb ik nog even met Lasse Schone staan te praten waarbij een terugkeer van mij naar Ajax ter sprake kwam. Ik heb hier veel wedstrijden gespeeld en ben sterker geworden dus wat dat betreft heb ik het wel goed gedaan’.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

38 Comments

    1. rickert

     Er zijn genoeg spelers aan de top, die niet hard zijn. Als hij dat fijne nog meer weet te ontwikkelen, dan is dit echt een geweldige speler. Hij geeft passes die ongekend zijn. Beetje als Iniesta, zonder te zeggen dat hij ‘de nieuwe Iniesta is’

  1. FrankiC

   Was verantwoordelijk voor de 2 mooiste steekpasses van de wedstrijd. Maar hij maakt toch te weinig stappen om Ajax beter te maken, vrees ik

   1. De Ajacied

    Ja een jonge met héél véél talent, komt alleen fysiek en mentaal wat te kort,
    Heeft veel geleerd van Jurgen Streppel en heb toch nog best vertrouwen in Lucas hoor, ⚽️⚽️⚽️

    1. De Ajacied

     @mokumertje020
     Fijn dat ik niet een van de weinige ben die nog steeds vertrouwen heeft in
     Lucas Andersen ⭐️⭐️⭐️

  2. De seijs

   deze jongen heeft mentaliteit. En Amsterdamse bluf geef hem volgend seizoen een kans .Hij kost immers niets.

    1. De Ajacied

     Ben ik zeer zeker niet met je eens Reno
     Onthoud goed wat is nu zeg ” deze jongen komt er zeker wel ”
     Echt waar ??????

 1. Oosterse Ajacied

  Ik ben toch sterk voor het Engelse systeem. Niet mogen voetballen tegen je eigen club.

 2. Joeguh9

  Ik zou niet weten op welke positie hij een versterking voor ons zou kunnen zijn. Heeft de hoge verwachting niet aangekund lijkt het…

 3. Charka53

  Wees maar blij Lucas dat je niet schitterde gisteren ,dan had je nu nog een rotter gevoel gehad.

 4. KBouter

  Lucas Andersen…een fijn geslepen diamant, technisch gezien mischien wel de beste en mooiste voetballer die er in de Nederlandse competitie rondloopt.

  Van jochie naar man worden schijnt helaas een te lange proces te wezen, waar hij anders kon schitteren bij een topclub. Helaas pakt het nog anders uit.

 5. San Marco

  Laten we hopen dat we deze groep nog minimaal een jaar bij elkaar kunnen houden maar misschien gaat er toch iemand weg laat hem voor de zekerheid maar terugkomen, een goeie speler en voor de breedte van de selectie is het altijd goed aangezien we dan weer Europees gaan spelen!!

  1. Arnold711

   En daar is nu die 100 miljoen voor bedoelt. De sterkhouders nu binnen houden en aanvullen met echt versterkingen. Dan kun je weer mee praten in Europa.

 6. Kuijff

  Voor Andersen zie ik perspectief. Als hij blijft werken aan het fysieke aspect, kan hij van waarde worden.

 7. Slingertje.

  Ik denk niet dat hij het gaat redden bij Ajax. Jammer want het is wel een aardige gozer maar daar worden we geen kampioen mee helaas.

 8. Starke

  Hij is teveel bezig met ajax. Helemaal geen focus op deze manier. Net een klein kind die heel graag terug naar z’n moeder wil.

  1. Hika77

   Als je bij Ajax speelt moet je 5 van dat soort passen geven per wedstrijd en niet 1 in 5 weken. Dat is het verschil..

 9. Remco425

  Nieuwe ronde nieuwe kansen, ben ik het mee eens en Frank had volgens mij ook al aangegeven dat hij de voorbereiding in principe gewoon weer bij Ajax doet.

 10. -buitenkantje rechts-

  Als Bazoer en Klaassen worden verkocht zou hij best een plek bij Ajax kunnen krijgen het volgend seizoen.. Als het middenveld in tact blijft heb ik er een hard hoofd in. Dan zou hij teruggehaald worden als wisselspeler. Dan zou voor hem een transfer naar een andere club me een basisplaats beter zijn..

 11. Joep

  Het blijft wel een sierlijke voetballer, zelf vind ik dat hij toch tekort komt voor Ajax.

 12. jood84

  sierlijke speler, maar niet efficient genoeg en een zuchtje wind blaast hem weg. helaas net niet speler.

Comments are closed.