De Boer: ‘Nu is het kijken wie het het langst kan volhouden’

0221ajax-excelsior_deboer

Ajax won zondagmiddag met ruime cijfers op bezoek bij Willem II en staat hierdoor nog steeds een punt achter Psv dat dit weekend ook wist te winnen. Trainer Frank de Boer is van mening dat de eerste die verslapt de deksel op zijn neus krijgt, zo laat hij weten voor de camera van Fox Sports.

‘Wij hebben vorige week tegen AZ een prima wedstrijd gespeeld en de lofzang na afloop was leuk, maar je moet wel elke week dezelfde inzet tonen en de afspraken nakomen, ook op trainingen. Op 20 maart gaan we op bezoek in Eindhoven en het zou heerlijk zijn als wij het daar weten te beslissen want de eerste die nu verslapt krijgt de deksel op zijn neus’. De trainer pikte er vandaag nog even twee spelers uit waar hij zeer tevreden over is. ‘Riechedly Bazoer scoorde vandaag opnieuw een prachtig doelpunt. Hij heeft zoveel in zijn lichaam zitten en we moeten niet vergeten dat hij nog maar negentien jaar is. Over Arek Milik ben ik momenteel ook goed te spreken. Het belangrijkste is dat het meevoetballen, het dueleren, het aanspeelpunt zijn, een stuk beter gaat bij Arek. Op dat moment zie je dat zijn medespelers kunnen aansluiten. Als spits wil je topscorer worden van je eigen team en dat is hij op dit moment, dus ik ben heel blij voor hem’.

Bron: Fox Sports

 

Related posts

37 Comments

  1. De seijs

   milik is onze beste spits geef hem een bal op maat en hij knalt hem in de touwen. klasse spits

   1. De Ajacied

    Die boeren krijgen in Madrid zo’n ongelofelijke tik die nog wel ff na dreunt, dus Ajax wint in Lampegat en dus ook de titel ???

    1. Mokumertje020

     Nee laat ze maar winnen dan zijn ze zo euforisch dat ze naast hun schoenen lopen. Dan is het een makkie voor ons aller Ajax

 1. Respect

  De eerste helft was behoorlijk slap. Als je met een 2-0 achterstand de rust in gaat heb je gewoon weinig te vertellen. Heb je zo’n eerste helft in Eindhoven dan liggen die ballen er echt wel in. Tweede helft prima maar het moet andersom en constanter. De tweede zwaluw heb ik vandaag niet gezien.

 2. Mauheb

  Sorry, maar het is nog nergens op gebaseerd dat we bij die rot lampen gaan winnen hoor!

 3. paulvos

  Gelijk in Eindhoven kan ook nog,laatste verliezen die lampen toch in Alkmaar.

 4. Oosterse Ajacied

  OT. Moet Frank Bazoer sparen tegen NEC om te voorkomen dat hij geschorst wordt tegen PSV? Ik vind van wel!

 5. Geenemotie

  Ik ga soms echt over mijn nek. Die gekken bij studio voetbal wordt je gek van. Mulder voorop.

  1. Indojood

   Waarom word je daar gek van? Het zijn maar meninkjes van buitenstaanders. Niet belangrijk.

 6. Indojood

  Ben het niet altijd eens met FdB maar goed dat hij Bazoer noemt. Tot grote ergernis zie ik op deze site het afzeiken al beginnen. Laten we dit grote talent koesteren en steunen en niet meteen met de botte bijl gaan hakken wanneer hij wellicht wat minder speelt.

 7. KBouter

  Je moet het in Eindhoven afmaken, je kunt niet gokken op Alkmaar, als er 1 club is na Feyenoord-utrecht en Den Haag die anti Ajax is, zijn het die kaasboeren wel.

 8. f-side64

  doen we ook wel ajax heeft meer scorende spelers dan pisvee en 1 veel betere keeper en younes en milik gaan steeds beter spelen.

Comments are closed.