Sneijder ziet terugkeer naar Ajax niet zitten

0405vandervaart

Na Rafael van der Vaart kan Ajax een eventuele terugkeer van Wesley Sneijder ook vergeten. De middenvelder maakt momenteel een moeilijke periode door bij Galatasaray maar peinst er niet over om terug te keren naar Nederland, zo vertelt hij aan AD Sportwereld.

‘Momenteel is het zeer onrustig binnen de club en ik hoop dat men alles weer op orde krijgt. De miljoenenschuld en uitsluiting van Europees voetbal doet pijn maar ik heb hier iets opgebouwd met de club en de supporters en dat is mij veel waard. Mocht het toch zover komen dan wil ik door de voordeur naar buiten maar sluit een terugkeer naar Nederland uit. Ik ken de voorbeelden van Phillip Cocu en Frank Rijkaard hoor, maar om eerlijk te zijn denk ik momenteel eerder aan alle minder geslaagde voorbeelden. Dat zijn er nogal wat. Daar word je niet heel vrolijk van’

Bron: AD

 

Related posts

58 Comments

 1. Widi

  Hij is in ieder geval eerlijk. En wij hoeven er verder niet meer aan te denken.

   1. jood84

    we hebben genoeg talentvolle middenvelders, dus ik snap de commotie om sneijder niet echt.

    1. Biornha

     Sneijder in deze vorm die hij heeft is nog altijd een meerwaarde voor Ajax, ja er lopen veel talentvolle middenvelders rond, ik kan genieten van Ajax A1 en Jong Ajax! Maar om er een speler met zijn kwaliteiten er bij te krijgen met zijn ervaring zou voor dit Ajax een mooie toevoeging zijn, Jammer! Verder ben ik het roerend eens met de reactie van TimFK90!

  1. TimFK90

   Dat denk ik dus eigenlijk niet echt. Het gaat puur en alleen om het geld. Hoeveel betalen ze hem daar? Wat kan zo’n Turkse club hem nou schelen vergeleken met waar hij groot geworden is? Als hij écht eerlijk is zegt hij gewoon: “Ik verdien hier grofweg 13,5x zoveel als bij Ajax en daarom blijf ik hier.” Ga geen kutverhaal ophangen over hoe mooi het wel niet is wat je opgebouwd hebt. Dat valt dus ook wel mee vanwege die schulden en uitsluiting van europees voetbal. Blijkbaar is z’n liefde voor Ajax niet groot genoeg om terug te keren. De liefde voor de zakjes geld en supporters die z’n naam niet eens uit kunnen spreken is blijkbaar groter. Owja en z’n chick wil natuurlijk niet meer terug naar NL nu ze helemaal verturkt is.

   1. rickert

    Yolanthe Kabeljauw van Karkasbergen zal hem idd ook wel het een en ander influisteren.

   2. Sazzz

    en vooral niet dat hij dan vervolgens ook nog zegt dat ie weldegelijk aan een vertrek zit te denken. Dat hij zich zogenaamd zou laten leiden door minder succesvolle verhalen zeg…. onzin

   3. Sazzz

    hij ziet een inkrimping van een salaris niet zitten… hoe kun je nou in één verhaal enerzijds zeggen dat je niet weg wil omdat je vanalles hebt opgebouwd en anderzijds dat je toch aan een vertrek denkt?

   4. Widi

    Van de generatie die in 1995 de CL won is Danny Blind de enige die niet naar het buitenland is gegaan. Danny heeft zeker geen slechter leven dan de anderen die voor veel geld wel zijn gegaan. (Niet over zijn bondscoachschap beginnen?). Sterker nog: er zijn er die al die miljoenen kwijt zijn. Wat ik maar wil zeggen: genoeg geld is fijn, maar heel veel geld maakt niet perse gelukkiger.

    1. TimFK90

     Kwestie van niet als een mongool met je centen gaan. Al die 22 jarige jongens die net hun grote transfer hebben gemaakt en dik verdienen geven dat geld yit in een tempo waar je naar van wordtm Geen wonder dat je dan nog een jaar of twee naar de zandbak moet om nog een pensioen over te houden. Overigens heb je 100% gelijk. Het is belangrijk om wat muntjes te hebben om uit te kunnen geven maar bakken met geld maakt niet gelukkig.

     1. FdB=Ajax

      Ben het niet met je eens, TimFK90. Je zegt dat hij alleen maar aan geld denkt, maar wat denk je van sportieve ambities? Die gast is 31 en gaat volgend seizoen in de mooiste competitie ter wereld spelen (Premier League) en daar heeft ie de clubs nog voor het uitkiezen ook

   5. EvdB

    Is logisch toch
    In het leven draait het om de 3 K’s
    Waarvan 1 K voor Kapitaal staat

  2. De seijs

   in het voetbal is niets zeker.Kan zomaar zijn dat hij over 2 jaar weer in het mooie rood wit speelt.

    1. De seijs

     daarom ziek ook widi in het mooie rood wit .en een gooien verstaander heeft maar een half woord nodig WIDI.

     1. HURBIE

      Hij is ajax goed gediend en het ver geschopt
      Heel wijs besluit om niet meer naar ajax te gaan
      Al zal hij ajax altijd in zijn hart dragen

  3. Ajacied407

   Deze foto blijft toch wel legendarisch. Helaas zal het nooit meer werkelijkheid zijn.

   Legends

   1. De Ajacied

    Ja draait op het zelfde uit als Vd Vaart,
    Dus Wes blijf maar lekker weg hoor,
    Tis graag of niet

 2. Joeguh9

  Blijf dan maar weg. Graag of helemaal niet. Zit niet op volgevreten miljonairs te wachten die ook niet op Ajax zitten te wachten. Hij is in ieder geval eerlijk en dat valt te waarderen!

  1. BobbyHaarms

   Sneijder heeft zeker nog wel een jaar of 3 a 4 te gaan, en gezien het groot aantal uitstekende middenvelders bij Ajax op dit moment kan ik me zijn keuze zeer goed voorstellen. Ook zou hij de doorstroom vanuit de jeugd belemmeren want er komt echt wat aan hoor! Neemt niet weg dat een fitte Sneijder in topvorm een absolute aanwinst voor dit jeugdige Ajax zou zijn.

   1. Remco425

    Klopt Bobby. En daarbij heeft hij gelijk over wat er meestal met terugkerende spelers gebeurt. En niet alleen het voorbeeld dat De Boer Heitinga niet heeft gebruikt, maar ook hoe veel supporters over oud-Ajacieden praten. Daar wil je gewoon niet naar terug.

   2. Indojood

    Ik zou ook niet terug gaan. Hij kan nog naar China, Midden-Oosten of de VS, vooral dat laatste land is erg aantrekkelijk. Kijk maar naar Nigel de Jong, die zit nu lekker bij LA Galaxy, er zijn slechtere plekken denkbaar. En ach, die zgn. supporters die iedereen en alles maar afbranden hebben zelf nooit wat bereikt.

 3. Mee zwetsen

  Weer een behoorlijk aantal bekrompen reacties hier. Hij zegt wat hij denkt, dat doet iedere imbeciel hier ook. Alleen de imbeciel mag het doen en de speler niet. Gestoord gedrag dus.

 4. johnroor

  laat hem lekker gaan voetballen waar hij wil, de competitie hier is voor hem te laag, maar als hij wil komen graag dan is van harte welkom.

  1. jood84

   nee we hebben middenvelders genoeg en sneijder heeft zijn beste tijd wel gehad. die kan beter zich concentreren op zijn vrouw en kind

 5. Ajax nr 1

  Groot gelijk heb je Wesley. Bij dit Ajax heb je niets te zoeken. Succes kereltje voor mij ben jij een topper.

 6. Velibor

  Ik geef hem groot gelijk om daar te blijven! Meestal lekker weer en hij wordt daar ondanks zijn leeftijd gewaardeerd en niet uitgescholden voor ouwe lul door opvreters die zelf een bal nog geen 10 meter kunnen trappen, ja sorry hoor jullie hebben het wel over Wesley Sneijder en niet over zo’n type boilessen die hier rondloopt of ie god zelf is! Hij heeft mij veel voetbalplezier gebracht bij Ajax en het Nederlands elftal dus niet lopen ouwehoeren graag!

  1. Remco425

   Mee eens Velibor. En Sneijder is nog steeds een topper. Steekt bij het NL elftal samen met Robben (als die fit is) ook nog altijd met kop en schouders boven de rest uit.

 7. jood84

  als sneijder nog zo’n topper was dan speelde die niet in turkije maar in 1 van de grootste competities en was die daar belangrijk elke week.

 8. afcadeluxe

  bla bla mevrouw wil natuurlijk niet naar koud nederland,is het warm in china?kan hij gelijk raffie meenemen,dit gaat alleen om het geld en volgens mij hebben ze beiden genoeg verdient maar cash breekt beloftes herinner mij het afscheid van vdv die zei ooit kom ik terug

 9. Ajax nr 1

  Het is toch wel van de zotte hier. Haha ik lees dat Sneijder niet goed genoeg is en dat wij betere middenvelders hebben dan hij. Wat en kletskoek. Hij zou onze middenvelders veeeel beter maken dan dat ze nu zijn. En dan de jaloezie over zijn vrouw haha wat triest zijn sommige hier toch. Nee Wesley gewoon lekker ballen en laat die gasten lekker lullen. Ik had je wel graag gezien bij Ajax. Maar groot gelijk heb je.

 10. Slingertje.

  Dat is beter ook want naast Sneijder krijg je ook dat nagemaakte wijf van er gratis bij en die zorgt vaak voor problemen want ze vind zichzelf heel erg belangrijk.

 11. Niels1983

  Als ik van iemand wel had verwacht dat hij terug zou keren was hij het wel ?

 12. Charka53

  Zo is het zoals ik eerder heb gezegd en wie het dan ook is de clubliefde houd op bij €€€€€.

 13. PvL020

  Snap ik wel. Deze tijden zijn voorbij voor alle spelers. Ajax wil jeugd en dat is goed

 14. tijger238

  Waarom oude spelers halen die aan het einde van hun carrière zitten. Spendeer wat geld en haal een ervaren speler of probeer een 3 tal spelers langer te behouden voor de club door het salarisplafond e verhogen

  1. jood84

   inderdaad tijger238, je kan beter investeren in de jeugd en je huidige spelers san in een ouwe rot die het straks niet kan belopen.

Comments are closed.