Klaassen en Milik raken steeds beter op elkaar ingespeeld

0228ajax-az_klaassen2

Het loopt steeds beter in de spits tussen Arek Milik en Davy Klaassen zoals afgelopen wedstrijd tegen AZ liet zien en Davy hoopt weer zo fijn te combineren tegen Willem II aanstaande zondag. Waarom het opeens zo lekker loopt tussen die twee kan Davy niet zeggen: ‘Maar als we op de training met een paar jongens een balletje gaan rondspelen, zorg ik wel altijd dat ik bij hem in het groepje zit. Ik ga niet elke dag met hem uit eten, maar ik kan het prima met hem vinden, dat helpt wel.’ zo laat hij de NOS weten. Davy Klaassen gelooft niet dat de beslissing om de koppositie in de Eredivisie op 20 maart bij de wedstrijd tegen psv zal vallen maar hij is net als Frank de Boer van mening dat dit pas later in het seizoen het geval zal zijn. In ieder geval helpt een geoliede aanvalsmachine, psv pijn te doen. 

Related posts

32 Comments

  1. De Ajacied

   Zeker weten Jood84
   Kan nog een heel mooi einde van het seizoen worden, ga voor de titel gasten, heb er alle vertrouwen in ⭐️⭐️⭐️

  2. nick-afca95

   Ja dat is het zeker! Als ze nou net zo goed blijven spelen als laatst tegen AZ kunnen ze kampioen worden.

  3. De seijs

   dit wordt een gouden tandem. en knallen maar mannen. op naar het kampioenschap

 1. BobbyHaarms

  Belangrijk dat de heren vooral tegen pisvee elkaar blindelings kunnen vinden. Persoonlijk denk ik namelijk juist WEL dat dit nog wel eens de beslissing kan worden tegen die boeren. Win je die dan ben je “los” ..

  1. Remco425

   Als pisvee die wint, zijn ze idd los. Als Ajax wint, niet echt. Kunnen ze zich nog steeds geen misstap veroorloven.

    1. HURBIE

     daar kunnen we alleen maar van dromen en hopen dat het werkelijkheid word dat ze zullen spelen de rest van het seizoen

 2. Mee zwetsen

  Laten ze eerst maar eens goed spelen tegen Willem II. Na een goede wedstrijd meteen zo positief? Op weinig realisme gebaseerd. 95% van de wedstrijden was gewoon bagger.

 3. Mauheb

  20 Maart word “de” beslissing, en idd 1 zwaluw….!! Komende zondag Willem II uit, word het weer billenknijpen. ?

 4. Velibor

  Lijkt me het beste om zondag eerst maar eens ff flink te winnen met een nulletje of drie ,goed voor het zelfvertrouwen en dan verder kijken!

 5. Mee zwetsen

  Ik ga wel eindje lopen met mijn schoonouders. Schijnt garantie voor winst te zijn.

 6. Ramon1

  Top en milik volgende seizoen vanaf de eerste wedstrijd elk jaar laten spelen als de buitenspelers hem
  Vaker bedienen en klaasen en sndere middenvelders ook ksn hij best topscorer eredivisie worden volgend seizoen , een spits heeft vertrouwen nodig dus nummer die hem zeker laten staan

  1. Remco425

   Vind ik ook Ramon. En was er eerst steeds 1 van de 2geblesseerd, nu spelen ze al een paar weken samen en gaat het meteen beter lopen. Hoop dat ze nog verder kunnen groeien dit seizoen.

 7. vak411

  Klaasen was gewoon één van de spelers, dit seizoen is hij bezig het verschil te maken. Lijkt op proces van eriksen. In dat geval komt er een mooi jaar aan!

 8. Michel6172

  Zeker komt er een mooi jaar aan? Millik is topper en Klaassen topper. En dan Amin Younes niet te vergeten. Vind hem echt een goeie dreiging van uit de linke kant.

Comments are closed.