There are no ads, please add some


Frank de Boer gaat kiezen tussen Schöne en Muric.

0228ajax-az_elghazi

Doordat Anwar El Ghazi afgelopen wedstrijd tegen een rode kaart opliep en daardoor geschorst is voor de wedstrijd tegen Willem II moet Frank de Boer gaan kiezen wie hij gaat inzetten. Hij heeft de keuze tussen Lasse Schöne en Robert Muric; de ervaren rot en de de jongeling. ‘Hij zou zeker moeten kunnen starten, want hij heeft alles gespeeld bij Jong Ajax. We weten wat Robert kan en hij zit in een stijgende lijn. Waar hij aan moest werken, is dat hij het negentig minuten kan laten zien, en niet tien minuten”, overweegt De Boer. ‘We kregen goede signalen van Jaap Stam en Andries Ulderink, en dan beloon je hem. Misschien heeft hij dit stapje ook nodig. Muric is een speler die breed begint en van daaruit zijn acties maakt. Hij heeft altijd oog voor zijn medespelers en hij gebruikt naast zijn linker- nu ook zijn rechterbeen meer’


Gerelateerde posts

43 reacties

  1. De seijs

   muric laten beginnen als die op is of dat hij het zwaar krijgt wisselen voor schone.Schone is altijd goed een zekerheidje. maar de jeugd is de toekomst dus starten met muric.

   1. De Ajacied

    Ja Schone is en blijft een topper, dus daar moeten we zuinig op zijn,
    Ook op talenten zijn we zuinig hoor,
    Maar Schöne start en Muric valt in
    Ga voor strijd en passie dan gaan de 3 punten mee naar Amsterdam ⚽️⚽️⚽️

  2. qazqaz

   Voordat ik reacties las was dit precies mijn gedachte, Schone Basis.. 2e helft Muric brengen kwartier of halfuurtje, net hoe de stand is!

 1. KBouter

  Willem2 moet geen probleem zijn, die win je normaal gesproken ook wel zonder Lasse. Muric krijgt dan voor mij altijd de voorkeur.

  1. BobbyHaarms

   Eens. Schöne beginnen en later wisselen voor Muric. Schöne staat hoger in de pikorde.

   1. Pantelic

    Alleen al uit respect voor Schöne moet dit niet eens een item voor discussie zijn. Schöne 70 minuten en dan Muric, “maar dat is logisch”.

 2. Mee zwetsen

  Als de keus Muric of Schone in de basis is, dan is de keus zo eenvoudig. Ieder weldenkend mens met enig verstand van het spelletje kiest voor Muric. Geen discussie mogelijk. Frank zou debiel zijn om het anders te doen.

 3. Kuijff

  Als Schöne nu niet in de basis start, hoop ik dat hij in de zomerstop een mooie club vindt die hem wel verdiend. Hij krijgt veel te weinig waardering, ook hier zie ik…

  1. Mee zwetsen

   Gelul Kuijff. Een team bestaat uit meer dan 11 spelers. Schone is gewoon een perfecte stand-in maar tegen Willem II moet je de jeugd de kans geven anders ben je echt dom bezig.

   1. Kuijff

    11 spelers, waarvan de beste moeten spelen. Schöne heeft met die redenatie dit seizoen al veel te weinig minuten gemaakt.

 4. Indojood

  Met Schöne starten, ook al is hij geen rechtsbuiten. Muric kan altijd later worden ingebracht.

   1. Widi

    Het begint wel een beetje meer te worden dan meezwetsen. Het lijkt meer op alleen zwetsen en het opdringen van afwijkende meningen.

     1. Widi

      Ja. In jouw wereldje misschien. Maar hier is het gebruikelijk dat iedereen een mening mag hebben. Dus als voor jou alleen jouw mening telt, schrijf die dan op de tegels van je isoleercel en niet hier.

     2. Mee zwetsen

      Dit is mijn isoleercel. Zit met vele ander gestoorden hier op het forum. Welkom.

     3. Widi

      Nee. In een isoleercel zit je alleen. De naam zegt het al. Ik ga ook niet meer op jou reageren. Want ik zie dat je met best veel mensen hier ruzie maakt en dat je grof reageert. Laatste tip: neem op tijd je medicijnen.

 5. Thomas

  Muric starten Schöne laten invallen dan begin je met snelheid aan de vleugels en een afmaker in het midden dat is altijd handig

 6. Ramon1

  Ik snap mensen wel dat muric tegen willem 2 moet beginnen maar schone klaagt bijna nnooit gewoon schone opstellen en daarna muric voor half uur , want ik vind dat het verdient om te spelen en muric tweede helft muric komt er wel

 7. KBouter

  We zijn geen liefdadigheidsinstelling, we staan juist bekend om het jeugdige talent, wanneer het kan ALTIJD de jeugd de voorkeur geven, Lasse geef je gewoon de voorkeur bij het echte werk, maar Willem2 moet geen probleem zijn, dus altijd de jeugd laten ruiken aan dit werk, en het is een beloning voor zijn goede werk in Jong-Ajax.

  Simpel! (ps ook ik heb respect voor Lasse, maar dit is iets anders)

 8. Kingerwin

  Leuke discussie hier (behalve dan dat geleuter van mee zwetsen). Lastige keuze voor Frank, ik zou kiezen voor Schöne. Die zou het meest teleurgesteld zijn wanneer hij op de bank komt en ik denk dat we hem nog goed kunnen gebruiken dit seizoen

 9. paulvos

  Cerny speelt ook goede wedstrijden, maar ik vind Muric al wat verder in zijn ontwikkeling. Wanneer Schone niet meer voor komt in de plannen van de trainer, het een strijd zal worden tussen die 2.

 10. Respect

  Kijk nog eens goed naar de laatste nick van mee zwetsen. Ik wilde voor even in de huid kruipen van bijv. een Toon62/Ajax hoger en meer van deze types. Kijken naar de reacties. Ik moet zeggen: veel net volk hier 🙂 Het was dus een experimentje.

   1. Respect

    Ach, geintje tussendoor moet kunnen als het maar niet te lang duurt. 🙂

Reageren is niet mogelijk.