Heitinga kan verleiding niet weerstaan en gaat ballen bij Lucky Ajax

0207ajax-feyenoord-johnheitinga

Het is nog maar kort geleden dat John Heitinga afscheid nam in de Amsterdam Arena en verkondigde dat hij gaat stoppen met voetballen en zich gaat richten op het trainersvak. Toch is de oer-Ajacied gezwicht en trekt hij binnenkort de kicksen weer aan en daar is Sjaak Swart verantwoordelijk voor.

‘Het klopt dat Sjaak mij heeft benaderd om deel te gaan uitmaken van Lucky Ajax. Ik heb er welgeteld twee minuten over nagedacht en besloten om het te gaan doen want daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Zodra alle rust na mijn besluit te stoppen, is weergekeerd, zullen Sjaak en ik een datum prikken om mijn veteranendebuut te plannen. Als dat goed bevalt, verwacht ik – met Sjaak als bondscoach – in december ook wel een uitnodiging te krijgen voor de Nieuwjaarswedstrijd van de ex-internationals’.

‘Het besef dat ik nu echt gestopt ben komt langzaam binnen maar ik train af en toe nog mee met de eerste selectie en heb mijn debuut als aspirant-trainer gemaakt onder de vleugels van Hennie Spijkerman. Tevens heb ik Mike van der Hoorn, Nick Viergever, Davy Klaassen en Diederik Boer zover gekregen dat er weer een traditie in ere is hersteld in het spelershome. Klaverjassen, maar dan wel met het mes op tafel’.

Bron: John Heitinga

Related posts

15 Comments

     1. BobbyHaarms

      Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Lekker van genieten Johnnie, en Sjakie goed gedaan man!

 1. paulvos

  Goed zo Johnny houd alle tradities maar in stand en je kan nog jaren mee bij Lucky Ajax.

 2. Hika77

  Toch heerlijk dat je op zo’n manier je passie kan voortzetten. Ze mogen mij ook altijd bellen ?

  1. jood84

   sjakie sterft ooit op het voetbalveld tijdens een potje. die beste man is een ware held

Comments are closed.