There are no ads, please add some


De Boer schat PSV hoger in in strijd om landstitel

0221ajax-excelsior_deboer

Frank de Boer zag zijn elftal zondagmiddag winnen van de nummer drie AZ en bracht de achterstand op koploper Psv weer terug tot één punt. Ondanks het kleine verschil denkt de trainer dat de Eindhovenaren de favoriet zijn voor de titel.

‘Op dit moment hebben zij een bredere selectie en dat kan in hun voordeel werken. Op 20 maart treffen wij elkaar maar ik denk niet dat die wedstrijd de doorslag gaat geven. Wie de mindere wedstrijden ook weet te winnen en het meest stabiel is zal uiteindelijk de schaal pakken. Wij hebben AZ vrij makkelijk opzij gezet maar ook Psv wint de wedstrijd na de inspanningen in de Champions League. Het gaan spannende weken worden’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

43 reacties

 1. Ajacied407

  Snap Frank wel. Als Overmars en de directie gewoon groen licht hadden gegeven voor echte versterkingen, had hij dit ook niet gezegd. Vind het al razend knap wat hij presteert met het huidige materiaal.

 2. rickert

  Duidelijk weer amateurpsychologie… de druk er vanaf praten en jezelf in de underdog plaatsen. We moeten gewoon blijven voetballen als zondag en de 20ste PSV bij de strot grijpen.. daar wordt je kampioen mee, niet dit gezanik!

 3. timkloppers

  Gewoon in Eindhoven hard en gemotiveerd de duels aangaan. Psv kan niet tegen hard spel.

 4. BobbyHaarms

  Frank is zeker nog dronken van geluk? Kom op zeg, wij zijn Ajax! Het wordt de hoogste tijd dat onze club weer die branie krijgt van weleer, een goed Ajax hoeft van NIEMAND wakker te liggen en al helemaal niet van zo’n provincieclubje!

 5. Pascal tebberman

  Heb toch gezegd vol houden wees verstandig en een goed tactiek gebruiken Frankie zet hem op we staan achter je je fans groet uut Meppel ?⚓️??????⚽️??.

 6. HURBIE

  Goed gezegd FDB douw ze maar een veer in hun hol ,laat ze indie waan
  Wij worden de lachende tweede

 7. timkloppers

  ⚽? wij zijn ajax wij zijn de beste. we hebben geld we hebben jeugd. Nu nog het beleid goed afstemmen. dat het op het veld ook zichtbaar wordt.

 8. paulvos

  Hij legt idd de druk bij de lampjes, maar in z’n achterhoofd weet hij wel beter, gewoon zo volhouden Frank,tot aan die wedstrijd toe??????

 9. Charka53

  Goed hoor Frank je stak AZ ook een veer in de kont en het resultaat hebben we gezien ik hoop de 20 st het zelfde.

 10. f-side64

  denk ik niet want bij pis vee is l de Jong de enigste die meer dan 10 goals maak bij Ajax lopen er 3 rond ik noem klaassen milik el ghazi

 11. KBouter

  Boer bedoeld…Ajax is na de winterstop ernstig verzwakt, PSV niet. Wij zijn Sanogoal kwijtgeraakt

 12. ajax2theBone

  psv is alleen maar sterker geworden in de winter. al raakt bijna hun hele 1e elftal geblesseerd, ze hebben op elke positie een prima vervanger.. echt een goeie selectie. ben dus ook bang dat psv kampioen zal worden. maar fuck it het is nog niet gespeeld dus blijf supporten tot het eind! kom op ajax!!

 13. -buitenkantje rechts-

  Precies Rickert! Calimero gedrag past niet bij Ajax.. Het niveau dat nu tegen AZ gehaald werd moet het standaard niveau van Ajax zijn.. Dan staan wij gewoon met de schaal hoor..

 14. -buitenkantje rechts-

  Wat werkte was een Milik in vorm en de omzettingen op het middenveld.. NIET het geneuzel van FdB in de pers.

 15. jojo123

  Ik vind de landstitel niet meer belangrijk. Als je 5x op rij kampioen bent geworden en Europees niets voorstelt dan heeft het toch geen zin. PSV heeft gewoon gedaan wat Ajax had moeten doen. Voordat champions league begint goeie spelers aantrekken om Europees mee te kunnen doen. Die euro’s hebben ze alweer bijna terugverdiend.

 16. Respect

  Hips, boer, sorry …… heb net twee halve liters 10,3% achterover geslagen en nu zeg jij dat de 5e nog moet komen…….burps …..

 17. Ramon1

  Ja hij vond az zo geweldig schat psv hoger in ja gewoon slim van Frank laat ze denken dat ze beter zijn haha

 18. Remco425

  Nog maar 1 potje. Ik weet niet welke wedstrijd ze daarna krijgen, maar met ADO vorige keer waren ze aardig geholpen.

 19. Remco425

  Mee eens. Van het niveau dat wij altijd 1 of 2 of 3 in de groepsfase hadden, hebben zij nu pas. En dat gaan zij ook niet redden.

Reageren is niet mogelijk.